Komentari na vest

Šabaz Nejpir: Laka odluka da se vratim u Milano, prelomna tačka je bio meč sa Realom u Beogradu

M

MNN

pre 3 meseca

Dobro je da smo ga oterali
D

Dre

pre 3 meseca

Ima u Lidlu da se kupi sumsko voće za 499rsd...
V

Voždovac

pre 3 meseca

Ovaj će ukanaliti Olimpiju i uništiti im sezonu. Živi bili pa videli.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Ma to sto je bio dvocifren, ne znaci nista. Postigao je on i u Zvezdi 15-20 poena, ali igra tima nikakva, izgubi se, ne razigra ni jednog igraca, nema upravo te timske hemije. Sve sto uradi, uradio je samo za sebe. Ako je neka odlucujuca lopta na kraju utakmice, obavezno ce promasiti. Nije za igru pod pritiskom. On ce da se istakne protiv slabih ekipa, gde znas unapred da ces pobediti i igra se opusteno. Hvala mu u svakom slucaju, sto je hteo da se vrati i sto ga oni primise.
L

Laka kategorija

pre 3 meseca

On je isto sto i Kanga u fudbalu , dobri su ali u lakoj kategoriji.
Z

Zulu

pre 3 meseca

Što li nas novinari zamaraju sa tekstovima o Šabazu. Sad on više nije naša briga. Izgleda da se danas mora proizvoditi tolika količina naslova, tekstoava. Zasipa se publika a kvalitet je u trećem planu. Samo se objavljuje i štanca. Recimo ova vest ne bi trbala da zanima bilo koga u SRB. Ali ok, ako tržište informacija ovako funkcijoniše. Samo je relano bez veze.
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Olos od coveka i samo veciti talenat kojeg je navodno Lebron zgotivio, pa se krije iza te price...Cirkuzant ne moze da se sastavi ni u Milanu, brzo ce on biti izvizdan i u Italiji...E sad sve na stranu i njega i Mesinu, evidentno je da Covic , Dozet i uprava sve vise prave velike kikseve , promasaje i haos sa trenerima...Rezultati sve gori i gori, igra iz godine u godinu sve gora i gora, transfer politika katastrofa...
G

Gost74

pre 3 meseca

I da imas 10.000,00
c

cule87

pre 3 meseca

da imam hrabrosti i kockarski gen, stavio bih 10 hiljada na valensiju, kvota 3... čistih 20 soma jbt...
b

bebs

pre 3 meseca

nemas hrabrosti pre svega
@

@bebs

pre 3 meseca

Zato si ti cuvena junacina BEBS hahahahahahahahahaha AHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAAHAHA JBT BEBS :)))))))))))
S

Sabancina

pre 3 meseca

Ovaj covek zna kosarku ali nema muda! Ili sto bi nasi ljudi rekli pickiljavko.
P

Prdoje

pre 3 meseca

Odlazi, neznalice. Zalutao si i u život i u košarku.
D

Da je bogdom i ranije

pre 3 meseca

Slavimo dan kada si prelomio!
M

Maestro

pre 3 meseca

Ovo je klasican primer loseg Zvezdinog skautinga,trebalo je neko da zna da decko ima problem u glavi,a onda dzaba sav njegov kvalitet kad mu pregori licna u glavi.
Z

Zvezda 91

pre 3 meseca

Zašto vise pisete o ovoj neznalici...pokazao je da mu je profesionalizam ravan nuli! Najgori stranac u istoriji Zvezde.
@

@Zvezda 91

pre 3 meseca

Zvezda je toliko velika, da je i vecih promasaja imala
s

spiritus movens

pre 3 meseca

zvezda ne postoji vise od deceniju.
@

@spiritus movens

pre 3 meseca

Nene, to sto vas nigde nije bilo 10 godina ne znaci da mi ne postojimo
G

Gallina

pre 3 meseca

Ovde nema puno sta reci. Dobra ideja Zvezde dovesti igraca renomea Nejpir, ali jednostavno nije kliknulo, ne znamo razloge, a mozda konkretnih razloga i nema nego jednostavno se nisu sklopile kockice. Ko trpi? Trpe obe strane i Zvezdi je otisla sezona i Nejpiru je otisla sezona...
N

NisamGost

pre 3 meseca

Niti je nama bilo dobro sa njim,niti njemu sa nama. A kad je otisao niti smo procvetali mi,niti je procvetao on. Savrsen nesklad.
e

ejjj

pre 3 meseca

Dosao, ojadio nas za lovu i otisao, maestro. Naklon do poda.
@

@ejjj

pre 3 meseca

kako je ojadio za lovu kada Armani placa?
@

@@ejjj

pre 3 meseca

AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA PA TI SI POBEDNIK. :) Slusaj ne samo da Armani pla'a, nego placa i zvezdi pojacanja, placa joj porez i uplacuje donacije jer je Milanu zvezda zivot a ostalo su sitnice . :D
@

@@@ejjj

pre 3 meseca

momak ti ajde sto ne znas nego si jos i bebrazan. Covek je dogovorio svoje uslove sa Armanijem i presao kod njih. MANI SE BOTOVANJA
L

Luja

pre 3 meseca

Rođače , ne lupaj. Čovek je raskinuo ugovor sa Zvezdom i otišao u Armani. Razmisli šta vi dobijate od Pantera tepkog 2,5 miliona po sezoni. Treći najplaćeniji igrač EL.
g

gi gu ga

pre 3 meseca

Daleko ti lepa kuća.
A

Aca_bg

pre 3 meseca

Ta prica o odbijanju da igra protiv Reala je dosla iz Zvezde. Ne razumem zasto se uzima zdravo za gotovo ako se zna da je klub hteo da ga se resi sto pre zbog visine ugovora.
Z

Zaaaaa

pre 3 meseca

Ja stvarno neznam ko je ovde lud. Prvo Mesina optuži Šabana da laže, onda Šaban njega i posle opet zajedno sarađuju,prosto nejasno.
@

@Zaaaa

pre 3 meseca

nama je to sada nebitno, vazno nam je samo da sada oni placaju Sabaza
S

SabaNNejpir

pre 3 meseca

Tacno se vidi nivo inteligencije ove persone kada se pogledaju njegove izjave od pocetka sezone do sada, nijedna jedina nije povezana sa sledecom a sve ista pitanja i teme. Kao covek uzasan kao kosarkas bio dobar mozda prosle godine i to je to, pa on ne moze ni u Milanu da se sastavi protiv Pesara u prvenstvu a ne u Evroligi protiv ozbiljnih protivnika. Jedna od vecih NBA prevara koje su dosle u Evropu, a sad zamisli platis ovog stvora 2 miliona da ti ode posle 2 meseca. E moj Covicu da te ovaj tako odradi i ojadi sta tek reci za tebe?
D

Djape45||

pre 3 meseca

Čovek je dobio platu za ona 2,3 meseca koliko je bio ovde i ostatak ugovora je preuzeo Milan. Kakva 2 miliona.
Z

Zvezda le

pre 3 meseca

Pa upravu je čovek. Došao je jer je mislio da klub ima visoke ambicije a mi sve suprotno, nikada se nismo ni palili na top 8..
D

Dzoe

pre 3 meseca

Al zato mlatimo groblje gde stignemo. Oni se loze na top 8, al visi im plej in - toliko koliko su jaki.
D

DS1989

pre 3 meseca

Aj brate ne trubi za sta je u pravu? Covek dosao raspadao se, mi ga cekali i nismo docekali. O kakvom top 8 pricas pa u Milanu je bolja situacija nego u Zvezdi? Uostalom Zvezda je njega i taj Milano dobila posle u Italiji. Covek je dosao ako je tacno za platu od 2 miliona evra ako je to istina ne mogu da verujem da ce neko stati na njegovu stranu. Po tebi on vredi 2 miliona? Po tebi on je igrao kako treba da igea igrac za te pare? Nego eto klub je kriv ne on? Daleko mu lepa kuca...
Z

Zvezda le

pre 3 meseca

Sabaz se uklopio u sivilo kluba, pa pogledaj kako sada igra.