Komentari na vest

Sale bolji od Željka: Fener deklasirao Partizan

9

951357

pre preko 2 godine

Realnost puca šamare...
K

Klein

pre preko 2 godine

A Smajli, sta kaze Smajli ? Da li je spreman za ( N) ABA ?
I

I njima...

pre preko 2 godine

... Pejdž i Mozli nemaju mesta u ovoj ekipi? Eto kako veliki žoĆ radi, gde god je bio imao neograničen budžet
D

Da li bi neko...

pre preko 2 godine

...mogao da objasni kako se desilo to da takva trenerska veličina i tako "veliki čovek" onako napusti halu, ljutito,i bez pozdrava sa protivničkim igračima, čak i izjavu mislim da nije dao? Je l' to ta veličina? Da nije i tamo ostavio gorak ukus sa svojim skupim timovima, kada kao popišan napusti halu? Uništio je Pao, pre toga Huventud koji nije mogao da se oporavi skoro 30 godina a i još uvek je na relativno ispod prosečnog nivoa, a i Fener je tu negde trenutno, mada turci imaju više para, velika firma stoji iza njih...

SALE

pre preko 2 godine

To ko ono da je Dule unistio karijere mnogim igracima i Bogdanu je unistio a on godinama vec u NBA jedan od nasih najboljih igraca sta bi bilo da mu nije unistio karijeru i tako za Zeljka 5 titula prvaka Evrope koje je uzeo su unistile Panatinaikos on tu od kraja 90 ih bio a pre 90 ih Panatinaikos je bas bio sila da ga Zeljko nije unistio bili bi sigurno 10 puta sampioni Evrope.
Z

Za SALE...

pre preko 2 godine

...pa zar nije dulo mnogima uništio karijere? Polomio kolena i leđa Novici, Lučiću, Pekoviću i Milosavljeviću, gde su mu Bakić, Bešović, Đekić, Luka Bogdanović, Miljenović, Čubrilo, Kuzeloglu, Dalo, onaj slovenac Klobučar, čak je i Anđušića isterao iz partizana bio, od nekoliko stotina igrača izbacio nekolicinu i to mahom one koji su stasali u drugim klubovima ili ekstremno velike talente koje je otimao takođe iz drugih klubova. Danilović, Bogdan, Milutinov, bili ekstra talenti, otimao Vujanića, pomenutog Luku Bogdanovića, Tepića (koga je uništio), svaki drugi igrač mu je bio iz Fmp-a,jednostavno rečeno imao je ceo savez iza sebe i uzimao besplatno najbolje iz klubova u Srbiji i regionu...

SALE

pre preko 2 godine

I ta stara vasa prica glavni faktori koji su uticali na uspehe Partizana su gepekovanje sudija i otimanje talenata ,Novica naprimer je bio najmanje talentovan u tom godistu ali se mnogo trudio i forsirao i preko Duletovih zahteva da bi dostigao takav nivo sto je kasnije doslo na naplatu ali opet nije prekinuo karijeru nego je nastavio mogao je bolje i vise za Pekovica reci smesno da mu je unistena karijera koliko priznanja individualnih sezona u NBA ligi i prvak Evrope sa Panatinaikosom ,Bogdanovic kao veliki talenat dosao ali mislim da je bilo cak i vecih kroz Zvezdu i FMP zato sto je Covic imao monopol koga ce da dovede ali dosta njih je bukvalno nestalo, mogla bi knjiga da se napise ovako cinjenica je da je to bio najbolji sistem rada sa mladim igracima iz koga je bilo onih koji se nisu uklapali ili se kasnije nisu snasli ali je izaslo i stranih igraca koji su napravili velike karijere.
9

951357

pre preko 2 godine

@Sale - nije Čović imao monopol, već je jedino FMP u celoj državi imao akademiju, gde su klinci dolazili sa svih strana, živeli, trenirali, omogućio im da se paralelno školuju i treniraju, napravio zdrav sistem. A Partizan je pola tih klinaca drpio odatle, i svi ti na koje se ložite su ustvari iz FMPa došli.

SALE

pre preko 2 godine

Mozda iz tog starog FMP a pre fuzije sa Zvezdom on je imao znacaj za Srpsku kosarku prosli su neki od nasih igraca kroz taj klub ali mnogi i nisu ili su bili kratko Dusan Kecman je bio nekih godinu dana samo, cinjenica je da mnogo talenata od 2011. do sada koji su bili i juniorski prvaci Evrolige su prosto iscezli sto je dokaz da talenat sam po sebi ako se ne razvija ako nedobije sansu kod pravog trener ili kod bilo koga da igra mlad igrac propada to se godinama desava i kod nas.
D

DjulaMeshter

pre preko 2 godine

Dajte još 10 milijona hahahha
D

Dogodine u ...

pre preko 2 godine

Dobila nas nasa legenda sa boljim timom na klizavom parketu...a pred Grobarima?
b

banana men....

pre preko 2 godine

od tih silnih banana jojjjj kako ce se neko zestoko okliznuti na koru...
k

kkPlastikaSNS

pre preko 2 godine

Istopljena
G

GrobarNBGD

pre preko 2 godine

Neka nas se plaši Mica Trofrtaljka! Sramota šta je SNS sa svojim poltronima uradio od nekadašnje institucije! Smrt fašizmu, sloboda Partizanu
T

Tiki

pre preko 2 godine

Odvojice se crno bela srbija od vas ganfera. 30 godina nas vucete u propast.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Da hoćete vi crno beli se bogdom odvojiti od Srbije čekaju vas željno u vašoj Hrvatskoj
i

irvingirving17

pre preko 2 godine

Za sada LeDej i Smajli odlični,Madar takođe mada igra na ključnoj poziciji pa dolaze do izražaja izgubljene lopte ali njegova gornja granica je na visokom nivou i tek se od njega očekuje mnogo.Kuruc napadački ništa nije pokazao što pomalo zabrinjava.Mur nije loš,dopada mi se što ne divlja već se prilagodio ekipi.Panter tek treba da uđe u formu,tek 2 odigrana meča...Avramovic solidan za sada mada može i on dosta bolje...Zagorac,Trifunovic,Dangubić,Stepanovic,Miletić očiglefno nisu za velike domete a zašto Koprivica ne igra nije mi jasno.Centar je mnogo potreban ovoj ekipi i sa njim baš mora da se pogodi.Ova ekipa ima veliki potencijal ali nisam baš ubijeđen da vrh može da postigne u prvoj sezoni a poraz od Fenera nije strasan ipak su oni top4 ekipa evrolige bar na papiru i dopada mi se kako to za sada izgleda sa Saletom.
Q

Qwq

pre preko 2 godine

Fener top 4 EL?Pa za vas su i osvajaci EL.Realno Fener nije ni top 8 EL, realno!
i

irvingirving17

pre preko 2 godine

Efes,barsa i cska su jači ostali nisu
T

The future of Serbia

pre preko 2 godine

na šta ja bacih silnu lovu ljetos??? Nema veze, nije moja! :()
V

Vittorino

pre preko 2 godine

Žoc očigledno testira svoju ekipu kroz pripremne utakmice. Naravno, nije mu cilj da izgubi ali mu je fokus na tome da vidi koje igračke linije rade posao a koje ne, te da sagleda domete svakog igrača. Sigurno je da će nakon ovih utakmica menjati i uloge igračima, minute ali i sam roster. On je surovi profesionalac i neće mnogo oklevati da nekog igrača koji se pokazao limitiranim za njegov koncept igre zameni sa nekim prospektom. To su verovatno 2 do 3 pozicije, koliko mu budget bude dozvoljavao. Vidi se da mu je tim mlad i neiskusan, no Žoc će znati to da preuredi, jer je on trener koji se prilagodjava okolnostima, nije neko ko se drži jednog koncepta do ugasnuća.
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Obarste rekord po budzetu tima koji nece uzeti nista, onda dolazi katanac od juna ali oboreni rekord nece moci niko da vam uzme
G

Gost123

pre preko 2 godine

Veceras je profesionalno video da ne stima nista, prvo ce da menja tim a onda i trenera.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Čitam komentare i cigana i grobara i gledam cigane kako hvale Radonjica a pljuju Obradovića i grobare koji lako nasedaju na provokacije a cigane koji veruju kako Partizan ima duplo veći budžet od njih pa rekoh da se malo pozabavim činjenicama... Pod 1 Zvezda dovela 8 igrača sa velikim iskustvom igranja Evrolige a Partizan 8 igrača od kojih samo Panter i ledejl imaju iskustva Evrolige ostalo klinci bez nekih jačih utakmica... Pod 2 preko 80 posto sadašnjih igrača Zvezde radilo pod Radonjicem i zna sistem rada a u Partizanu em potpuno nova ekipa em potpuno novi trener sa kojim niko od sadašnjih igrača nije pre radio... Pod 3 znate li koliko je potrebno uigrati jednu ekipu da to deluje savršeno u odbrani i napadu? Bar4-5 meseci... Pod 4 sačekajte kraj sezone da vidimo gde je ko
M

Msmsman

pre preko 2 godine

Pa nemaju iskustva iz evrolige zato sto su Amerike :D ova dva sto ste doveli su dva stranca iz ekipe koja je igrala F4. Ukoliko se ne znam sta ne promeni, bukvalno ce se videti na kraju
z

znas li ti....

pre preko 2 godine

posto pametujes ovde a glup si za medalju....koliko je njemu potrebno za osvajanje evro lige..tri do cetri godine..pitaj pao..fener...a za te tri do cetri klubovi su potrosili oko sto miliona...zato ne bulazni ovde na portalu..
I

Istine radi...

pre preko 2 godine

U pravu si potpuno.Oni nemaju evroligasko vec NBA iskustvo 😂
B

Bogdan Bogdanovic

pre preko 2 godine

Imaju bas neko NBA iskustvo idemo redom Dalas Mur igrao letnju ligu u Denveru posle toga prvi ugovor u Italiji sa Pezaro pa Hapuel pa Torino ,Nanter i neki Kineski klub iz koga je dosao kod nas Kuruc ima iskustva ali malo minuta u proseku i vrlo malo poena pogotovo prosle sezone kad je menjao vise klubova ,Smajlagic 29 utakmica NBA za 2,3 godine prosecno po 7,8 minuta i 3 poena ostalo u razvojnoj ligi ,Madar jedan od najvecih talenata Izraela ali igrao samo u Hapuelu u ligi sampiona fibinoj ,Koprivica igrao na univerzitetu.
0

0211

pre preko 2 godine

Još samo Ajverson, Srećni ljudi i chunga lunga žvake i pali se mašina
J

Jadno

pre preko 2 godine

Koliko je samo jadno da dodjes da se podsmevas na vest koja nije ni o tvom klubu, niti ima bilo kakve veze sa istim, a ni utakmicu nisi gledao vec samo pogledao rezultat. Radujte se pobedi svog preimenovag Fmp-a, ne porazu Partizana.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

druze opusteno pa oni se neraduju ni pobedama svog kluba vise jel ga NEMAJU !!!!!
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Bolje da se ne vraćate u EL. Igrajte ove Lige Šampiona, Evrokupove... Pa će valjda osnovati i u košarci neko 5., 6. po snazi takmičenje da imate sa kime da odmeravate snage, nije ovaj nivo košarke za vas. Držite se Burža, Borca i ostalih.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

nemoj tako drug, juce su pricali da bi se ove godine nosili sa svim klubovima egal, kako rece jedan na loptu bi jednu sve utakmice bile
Y

Yika

pre preko 2 godine

Izvinite nismo vas prepoznali vaš klub beše najtrofejniji kk klub u u evropi.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Yika Moj klub je klub sa najviše titula bio 65 godina, dok je tvoj to postao 2009. godine i bio do prošle kada smo se opet izjednačili. Ove će Radonja da vas postavi na mesto jednom za sva vremena.
K

KAS

pre preko 2 godine

Mozda ali samo domacih trofeja samo su oni postojali u vreme vase dominacije u medjuvremenu se izgradile hale formirala Evropska takmicenja a Partizan ima 4 titule iz njih dok vi samo 1 pa onda regionalna vi zbog te prednosti stvorene u vreme sljake mislite da ste veci klub niste kao sto ste imali vise domacih od Jugoplastike ,Cibona i Bosne ali niko ne moze da kaze da ste bili veci zbog toga.
D

Dr.Covic

pre preko 2 godine

Jos Salo, Dulo i plej na poziciji crnca i pali se masina!!!
D

Daruša-fucka

pre preko 2 godine

Mislim da su najveca razocarenja Mur i onaj Kurc ili kako vec!Kad je poljak bio košarkaš osim jednog jedinog Dirka Novickog!?
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Brate, Kurucs je Letonac, a veliki Dirk Novicki Nemac.
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Sta si ti druze izjavio,mislim da bi se i musliman prekrstio.
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Ko si, da si - hvala ti, dobro si me nasmijao! Svako dobro.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

haha Novicki poljak ...pa jeste po babine linije . Ti pratis basket ko ja desavanja na Marsu
h

humska_pfc

pre preko 2 godine

Eto ko sve ostavlja komentare i ko lajkuje.. lik dobi 25 pluseva.. I sad ti treba da udjes u raspravu.. Novicki poljak ahahahahaha
T

TRPKE

pre preko 2 godine

Pa debilicine jedne Novicki jeste poljak kao sto je i Klose i Podolski.. NOVICKI,IMA LI POLJACKIJEG PREZIMENA ?!
D

Dinamik-Igokeja

pre preko 2 godine

Zna li Balša Koprivica levi poluhorog,a Kuruks levi dvokorak!?!?
H

Haha brt

pre preko 2 godine

Najveći promašaj je onaj Kurkela ili kako vec
I

IgokeaDinamik

pre preko 2 godine

SA SVE 50.SNS MILIONA BUDZETOM,PUNTEROM OD 3.MIL,I OPET IH ODELJA DRUGI TIM FENERA!
M

Mitt

pre preko 2 godine

E ovako i Radonja da ga odere aBd
B

Budo Banana

pre preko 2 godine

Stiže belina, stižu pojačanja
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ne može ni Murinho da od Rome napravi pdma konkurenta za osvajanje lige šampiona.. Šta se primate na neke priče. Treba vremena. Nije ni Manchester City odma eksplodirao kada ih je kupio onaj šeik. Strpljenje, rad, red i disciplina.
d

d.g.

pre preko 2 godine

I jos narodnih para

ZOC

pre preko 2 godine

Ma mora kad je nama drzava dala malo vise mi to moramo odma da opravdamo kao da smo doveli 3 Pantera i 4 Zeka Lidaja a ne po jednog da imamo toliko para vratili bi sigurno Veselog na poziciju centra gde imamo Koprivicu i Miletica ili nekog od bivsih igraca u drugim klubovima.
B

Burg

pre preko 2 godine

u igokei mi se najvise svidja ovaj letonac iz NBA kurcinuc od 2.5 mil evra.
3

3.mil punter

pre preko 2 godine

NA STA DRZAVA PROSU CAK 50.MIL EVRA,BOZE BOZE CCC....TUGA I JAD!
M

Mc Lovin

pre preko 2 godine

Eh 50, 100 bre milion, ma da zaokruzimo na 200 milki. A za vas cigane 100k.
C

Crvenoglu

pre preko 2 godine

na aparatima zajedno sa njegovim igokeasima!
J

Jos …

pre preko 2 godine

Jos samo Salo, Dalo, Dulo… Jos plej i pali se masina.
S

Sale7

pre preko 2 godine

Cekajte 30 razlike? Pa sta bi bilo da nisu prijsteljski klubovi? Sta bi bilo da Fener ne vodi Sale? Ne razumem sa smanjenim gasom 30 razlike? Kao tese se prijateljska pa to je tek crnje jer ovi smanjili gas, stvarno zali boze sičnih miliona
K

Kanidja

pre preko 2 godine

Decki iz zagreba samo se lozite jos jace..vidimo se junu
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Strah u nama izmiče kontroli, brt. Dodji juče, brt. Hehehe
D

DuloTrans

pre preko 2 godine

Ovo ni u moje avangardno vreme nije bilo! Bruka
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Ako može još jednom da objavite komentar Pantelije, pustili ste samo 10 puta ovaj isti, brt. Hehehe
v

vlado šuga

pre preko 2 godine

Ako ovo bude ovako išlo,nećemo se naigrati ove sezone košarke!Mora još 2-3 igrača da dovedemo.

IS

pre preko 2 godine

Ovo pomalo podseca na nas fudbalski tim imamo dobar satav sa mladim igracima koji mogu da napreduju ali sa Dangubicem i Zagorcem kao sa 2 igraca manje toliko forsiranje.
b

bgd dronf

pre preko 2 godine

Mislio sam da ce ove sezone derbi ABA lige biti Zvezda - Partizan ali sam se prevario!I dalje ce biti Zvezda - Buducnost!Partizan ce mozda u Kupu Srbije da pokaze sav svoj potencijal!
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Sale igra presing preko celog terena na plus 25 na pripremnoj utakmici. Ocito dogovor da se igra najozbiljnije, da se vidi ko koliko moze. Indikativno da je Zeljko drzao drugi tim celu prvu cetvrtinu. Nisu mogli poen da daju 5 min. Prvi tim smanjivao razliku, mada i on delovao skroz neugrano, i cim smo morali da menjamo, opet se minus povecavao. Ocito je Fener jaci, ima jacu klupu, iskusniji i duze su zajedno. Partizan je mlada ekipa, sklepana pre mesec dana. Bez centra. Jos smo daleko od ekipa iz vrha EL. Za dva meseca kad se uigramo, bicemo favorit za EK. Po onome sto su pricali Savic i Zeljko, tek za godinu, dve mocicemo da igramo egal sa timovima poput Fenera. Ovo je tek prva faza trogodisnjeg projekta. Juce smo imali utakmicu sa 3 produzetka, nismo kompletni, nismo uigrani, Fener igrao odlicno odbranu i sluzio ih sut, tako da ovaj rezultat ne cudi. Partizan kako vreme bude odmicalo, moze da ide samo ka boljoj igri.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Daleko ste vi od klubova iz vrha ABA, brt, a sa Fenerom možete da igrate samo na pripremama. Hehehe

Dule

pre preko 2 godine

Kad smo mi igrali sa klubovima na fajnl foru Evrolige vi ste bili daleko od timova iz vrha KLS-a.
G

Gagelja

pre preko 2 godine

Mur i Kuruks zalutali u Partizan.Avramovic nista ne pokazuje jos.Dangubic i Zagorac u Dinamik!Ledej i Punter pojačanja!Madar,Smajli,Koprivica talentovani klinci za koje niko ne moze da garantuje da ce biti igrači!Loše ovo izgleda!Za sad!
Š

Šlajpik

pre preko 2 godine

Otvarajte šlajpik za još 3-4 crnca inače propade sezona!Sa ovima ce Runenige šlog zaraditi!
T

Turski trener

pre preko 2 godine

..rumenige na respiratoru.
E

Egedušević

pre preko 2 godine

A vi kako te
S

Sipljo

pre preko 2 godine

Mur,Kuruc i Avramovic NULA! Koprivica,Madar,Smajli imaju potencijal ali to ne osvaja Evrokup.Ledej i Panter prava pojačanja.Danguba i Zagorac OUT!!
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Ispravka: Mur, Kuruc i Avramović 1 850 000 evra godišnje
G

Gostijio

pre preko 2 godine

Kakav je užitak gledati rumenka na klupi a na semaforu plus 30, još je slađe slušati izveštaj pudlice koji ne sme da kritikuje igrače i trenera hahahsha
B

Bata Andrej

pre preko 2 godine

Čuš da kritikuje, pa hrani porodicu od nas. Ko kritikuje, garantovano mu je mesto u gepeku
S

Saćip NP

pre preko 2 godine

Obradovic jos nije pokazao zasto je došo u Partizan.Još 3-4 iskusna igrača i zablistačemo u pravom svijetlu!NP voli Partizan!!!
B

Bata Andrej

pre preko 2 godine

Saće dođu, samo da brat Budo nastavi sa šljakom
Č

Čerezluk

pre preko 2 godine

Ovo ne izgleda dobro.Nikako!!!
M

Muta

pre preko 2 godine

Sve je to normalno
D

Drvo

pre preko 2 godine

izgleda odlicno kao i uvek
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Аврамовиќ, Куруц, Мур! Тотални промашаји! Мадар, Милетиќ, Балша! Само просечни клинци, са великим знаком питања докле могу. Ако Партизан недоведе још 3-4 играча, он у 4 аба нече, а камоли у финале ЕК
R

RUMENIge

pre preko 2 godine

Malo je kume 3-4, bez 6 novih igraca i jos 10 meleona nece biti ni u top 8 ABA !
h

humska_pfc

pre preko 2 godine

Avramovic promašaj? Razumes se u kosarku ko moja baba..
G

Gddht

pre preko 2 godine

Madar nije bas prosecan ali koprivica I miletic zagorac,trifunovic I dangubic su ispod prosecni
d

djile

pre preko 2 godine

Sta kaze Tegeltija
p

picketlija

pre preko 2 godine

na aparatima..
P

Pufna

pre preko 2 godine

Ovo vam je merilo,prosečan evroligaš vas unakazio!
T

TsoG

pre preko 2 godine

Fener prosecan evroligas..? Bato, odjavi ti net..
M

Maleni

pre preko 2 godine

Realno fener vise nije u top 4 u El ne znam sta ti gledas druze. A druga stvar pregazili su vas. sta bi svako pojačanje ste najavljivali kao da stizu osvajaci prstenja, sad su promasaji, kako? Kako sad fali 4-5 igraca, a juce falio centar samo? Ljudi mislili dosao zeljko i sad ce svi da vam se sklone, nece, bicete plafon 3 i opet necete osvojiti aba. Lakse ce vam biti EK da uzmete nego Aba cisto da se ne zanosite, a realno ni to necete osvojiti.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Realno fener vise nije u top 4 u El ne znam sta ti gledas druze. A druga stvar pregazili su vas. sta bi svako pojačanje ste najavljivali kao da stizu osvajaci prstenja, sad su promasaji, kako? Kako sad fali 4-5 igraca, a juce falio centar samo? Ljudi mislili dosao zeljko i sad ce svi da vam se sklone, nece, bicete plafon 3 i opet necete osvojiti aba. Lakse ce vam biti EK da uzmete nego Aba cisto da se ne zanosite, a realno ni to necete osvojiti.
P

Pikota

pre preko 2 godine

Trenera imamo...još samo 4,5 kvalitetnih pojačanja i biće ovo top ekipa!
P

Prdekana

pre preko 2 godine

Vecina igraca nije svijesna tezine dresa Partizana i to ce nas isjeć!Čim ekipu ne gradiš na domaćoj bazi,da par domaćih igrača budu nosioci,nena tu ljeba!
J

Japi

pre preko 2 godine

Jel nam dobro Zelimir?
B

Boxdex

pre preko 2 godine

Krš je to od ekipe,gledao sam kako ih jeRaško Katić sa 40 banke odučio odkošarke gde su mu sudili nepostojeće faulove.džaba vam novci
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

Ова наша екипа изгледа лепо и кад губи. Идемо да самељемо првака Европе у гротлу Арене!
P

PurpleHead

pre preko 2 godine

Jel dolaziš na četvrta?
G

Gost9

pre preko 2 godine

Puni boraniju.
S

Serulja

pre preko 2 godine

Ućer du
S

Skapljo

pre preko 2 godine

Više volim poraz Partizana nego da mi dijete donese peticu iz škole!!
G

Gistara

pre preko 2 godine

A sto se palite na komentare ovih sto nemaju zivot i najveca im je radost nas poraz, a ne njihova pobeda? Zasto im posvecujute paznju? Vidimo se u derbiju, sinovci, pa onda komentarisite
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Tu ste jaki, brt, u svim sportovima. Hehehe
P

PurpleHead

pre preko 2 godine

Džava vam novci moji sinovci
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Boli li vas guza?!
f

frigostroj

pre preko 2 godine

A juce ste pisali Partizan odrao evroligaša!E ovo vam je evroligaš,a Monaco evrokupaš.To i jeste vas nivo!
D

Drvo

pre preko 2 godine

MAGLA SVUDA MAGLA OKO NAAAAS
V

Viša trenerska

pre preko 2 godine

Bavim se trenerskim poslom 29 godina i ne mogu da verujem da se Rumenige spustio na ovaj nivo da radi sa polu-igračima!Partizan ima samo 3,4 profesionalca,ostalo amateri!
G

Gost75

pre preko 2 godine

Baviš se toliko tim poslom i kakav si trener vidi se po tome da niko nije cuo za tebe... Eto ja se nebavim trenerskim poslom ali volim da pratim sport i sve oko njega.... Posto si trener onda znas da kada imaš gotovo celu novu ekipu tu treba puno vremena da ustimujes ekipu i u napadackim akcijama i u odbrani ko preuzima, kako se brani reket, brza tranzicija i kretanje u kontri.... ZOC je sastavljao ekipu od mladih talenata koji nemaju velikog iskustva u Evroligi i Evrokupu i da bi ti talenti postali igrači treba puno rada i ovakvih provera... Isto kao sto kao trener znas da je juce ekipa igrala preko 2 ipo sata sa Monako i da je dosta istrosena i da je zato i falilo vise energije i snage za jaci otpor.... Glupo je da ovo objašnjavam tebi ja laik koji samo prati sport ali jbg kako kaže ona mudra svaki dan svi naučimo nešto novo
Z

Za Gost75...

pre preko 2 godine

...a Fener je odmarao? Imali jačeg protivnika od vas i dobili tesno. Monako Evrokup ekipa, za sada. Ako dovedu Džejmsa, Vil Tomas im je već stigao, biće za klasu kvalitetniji nego što su trenutno.
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost75 - Evo, ja nisama trener, ali sam aktivno igrao košarku 10 godina. Tim se za mesec dana plafon spremi ako trener valja i ako igrači nisu glupi. A ti sad zaključi da li daješ izgovor, ili ne valja trener ili su vam glupi igrači.
e

epile-ptičar

pre preko 2 godine

U Partizanu oma 3,eventualno 4 igrača koja mogu da igraju nesto.Ostali prosek i ispod proseka!!
Ć

Ćuflinak

pre preko 2 godine

Zar se neko u Partizanu zaista,ali zaista nada trofejima sa ovakvim igračima!?
B

Blajvatore

pre preko 2 godine

Punter i Ledej profesionalci! Vecina igraca ne zna sta znaci nositi dres Partizana!Oni sto znaju ne igraju nista!Imacemo problem!Ozbiljan!
B

Bob.f

pre preko 2 godine

Nema Partizan ekipu....Zagorac ne moze da igra u Dinamiku a ne da bude kapiten u Partizanu...
G

Grobar pravi bas

pre preko 2 godine

Hahahaha Partizai temira polako formu za kup Selme Bajrami
G

Gostara

pre preko 2 godine

Vidimo se na derbiju
B

Boxdex

pre preko 2 godine

@gostara@koji derbi,Zvezda Buducnost ili partizai zapadniSurčin
K

Koprc

pre preko 2 godine

Još igrači i pali se mašina!
m

mali partizan

pre preko 2 godine

igokea se raspala, nemaju pojma... dzaba silne pare od drzave
G

Goksi11

pre preko 2 godine

Vidimo se na derbiju sampioni pripremnih utakmica
G

Gost85

pre preko 2 godine

cuj sampioni pripremnih utakmica...a cega ste vi sampioni care?
m

mile jna

pre preko 2 godine

nemam sta da zamerim momcima ni za prvo ni za drugo poluvreme
B

Beogradjanin

pre preko 2 godine

@Prime druze tacno se vidi da macku sa praga sutno nisi , jer da jesi znao bi da nikad niko ne igra pa ni prijateljske da izgubi .Pogotovu kad je ekipa sastavljena od 7, 8 novih igraca i gde se svi bore da se sto bolje dokazu treneru. Ali dobro , ti se tesi.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

To je Sakur Kalcopolista, brt. Hehehe

Prime

pre preko 2 godine

@Beogradjanin ne avetaj da te zamolim. Niko se nikad nije dokaziva na prijateljskim utakmicama, sem pioniri koji dobiju sansu u prvom timu i zele da se nametnu. Treneru se dokazujes na treninzima, a ne na prijateljskim utakmicama. Ni jedan trener ne trazi od igraca na prijateljskom mecu da igra sa 100 posto svojih mogucnosti. Prijateljske sluze da se tim uigra,da se isprobajurazne taktike i kombinacije, da se uvide greske i nedostaci i da se potom one otklanjaju, a ne da bi se neko dokazivo treneru. Trening sluzi za dokazivanje (podrazumijeva se i takmicarske utakmice),a ne neke prijateljske dje niko ziv ne zapinje.
T

Tastatura

pre preko 2 godine

Primat
G

GostPana

pre preko 2 godine

Obradović će brže otići,nego Saša iz Zvezde,a Panter će raskinuti ugovor čim plate nebudu plaćane
P

Placanje

pre preko 2 godine

A da i tebi neko plati casove da pravopis savladas?
B

Budo Krstović

pre preko 2 godine

Plate stižu s sledećom turom banana
M

Marco

pre preko 2 godine

Gospodo iz Humske 1, vi imate silu, novac i moć, ali mi imamo srce i predsednika Čovića!
G

Gost5

pre preko 2 godine

Smajlagic, lendejl i panter su kvalitetni igra i a ostali su buranija u ekipi... Treba jos 3 vrh pijaca ja i centra nemamo... Dovesce ga slede u sezonu... Sramota
K

Koma

pre preko 2 godine

Strah u grobarima izmiče kontroli, to je definitivno.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Šta je sa Pantelijom, na vestima o Zvezdi po 10 istih komentara, a sada muk?
v

vedips

pre preko 2 godine

Ni kur-uc ni mur, zajedno 7 poena hahaha vidim ja da ste vi samo skupo placena masina,a srca nemate,izvestaceni ste.
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Polako, uskoro pocinju utakmice sa rezultatskim znacajem pa cemo videti gde smo. Nikad nije prijatno izgubiti ali prijateljske utakmice sluze za uigravanje ekipe pa poraze kao i pobede ne treba shvatati tragicno ili enforcno.
Х

Хахахаа

pre preko 2 godine

Па ви стално уигравате се а никако да победите.Нема ништа.од вас
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Fenerbahce - Partizanbahce. Bratski klubovi.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Zreli ste za EL, brt. Hehehe
L

Lazarevac1989

pre preko 2 godine

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHA SA VAMA UVEK KOMEDIJA
J

JT

pre preko 2 godine

Nije valjda ovo najjaci tim Fenera?
x

xxxz

pre preko 2 godine

ledej, panter, madar, smajlagic... odlicni igraci... ostali ispod proseka.. zagorac sve te nejblo
b

bratemoj

pre preko 2 godine

Zali boze svih miliona ulozenih u njih, iz dzepova gradjana. Sramotnici!
E

Eqvinox

pre preko 2 godine

Treba zadržati Pejdža.Nedostaju baš ti poeni za 3.I bio bi bolji nego prošle godine.Valjda će se vratiti i Mouzli.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Hehe 30 razlike...
D

Drvo

pre preko 2 godine

DAJTE JOS MILIJONA
U

Uros89

pre preko 2 godine

Ovo su sve prijateljske i nista ne mora ovo da znaci. Nov trener,mnostvo novih igraca,samo tri stara... Treba ovo sve uklopiti polako. A komentari tipa potroseni silni milioni, dao Vucic Partizanu ili Zvezdi su samo mlacenje prazne slame nas obicnog naroda jer mi ni na sta ne mozemo da uticemo i samo mlatimo reda radi. Treba da nas interesuje ono sto se desava na parketu i sam sport i da navijamo za svoj klub. Mozemo da kometnarisemo igru, nekog od igraca a sve ostalo je suvisno...
D

Drvo

pre preko 2 godine

Sledece nedelje stize jos jedna kamion NBA igraca.
M

Možda...

pre preko 2 godine

...si mislio Banana? 😁😁
Z

Zoc boc

pre preko 2 godine

Jos samo Vesterman , Veseli, bogdanovic, judo, novica i peero bozic iduce sezone i pali se makina brrmm brmmm
H

Hhh

pre preko 2 godine

Radonja dvaput kvalitetniji trener od Rumenog, sa duplo manjim budzetom bije Evroligaše.
G

Gostara

pre preko 2 godine

Viddcemo radonju u derbiju reciklirani
M

Mikis

pre preko 2 godine

Vec je jasno da su kuruc i mur promasaji,a skupo placeni.sada ce neko reci,cekaj,to je rano,pripreme itd.vidi se to odmah.panter,ledej I smajlagic su pojacanja,nema sumnje.avramovic, tanko je to,koprivica mlad,nije igrao puno,ali ne moze doneti odmah kvalitet.madar ce biti dobar igrac,Ali oscilirace,mlad je.e sad velika enigma rade zagorac.cime je taj momak zasluzio toliko poverenje u partizanu jeste jedna velika enigma.zakljucak,mislim da partizan sa ovim rosterom ne moze nista ozbiljno uraditi,a to je da osvoji aba Ili evrokup.cak pored zvezde,jaca je po meni I buducnost
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ljudi moji, dok je Zagorca u ekipi, nema nama spasa.
G

Grobarijus

pre preko 2 godine

Sramota...Ovaj Fener je ove godine krs ekipa i da nas ovako oduva...Miletica,Koprivicu,a ponajvise Dangubica Zagorca i Trifu ne pozeleti ni neprijatelju...Imam traume kad povedu loptu..AV je sve dobro odradio,doveo Zeksa da se smiri skandiranje ali jedno je znao...mi nemamo sistem.logistiku..a budzeti su nam isti,unisto nam je sistem kad je Duleta oterao a oni sa Radonjicem imaju itekakav sistem sto nisu imali sa Sasom Obradovicem..za pet klasa su jaci od nas..Smailagic je zmaj Punter nema sa kim,Lidej je dobar igrac ali,sve je to na silu,Madar ce biti dobar igrac..ostalo nije vredno pomena...
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Mislim da i pored ubedljivog poraza Zeljko zasluzuje ugovor. Apelujem i molim Ostoju da potpise ugovor sa Zeljkom U suprotnom moze vec na utakmici povodom oprostaja Novice ocekivati barjak sa natpisom pravda za Zelimira. Sa ovim su se slozili...

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Košarka to je Partizan :)
G

Gost4321

pre preko 2 godine

to je dinamik, igokea, cepter, mladost..
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Definitivno, brt :-) Hehehe
K

Krcuni

pre preko 2 godine

Najveci KK u Srbiji, osvajac Kupa Sampiona. Misli o tome...
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Kad izgubite nije ni bitno, a juce je bilo ful, smesni ste inace
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Ocekujem mnogo komentara navijaca privatnog kluba dr.masinstva
Z

Zoc boc

pre preko 2 godine

Jos samo Vesterman , Vesseli, Bogdanovic, Judo, Novica i Pero Bozic iduce sezone i pali se makina brm brm
G

Gostpereraaa

pre preko 2 godine

Ma sta nas briga, Trinki do zadnjeg dinara je pobedio...
M

Miliona

pre preko 2 godine

Odlicno, za to sluze prijateljske, da se vidi gde se gresi i da se popravi, pravi test i odlican rezultat
0

035

pre preko 2 godine

jaooo
Z

Zvezda No.1

pre preko 2 godine

Glavni igrači Fenera se odmarali De Kolo,Veseli i opet demoliralu instituciju he he he.Pa šta ste mislili drugovi partizani?To je Evroliga a ne neko trećerazredno takmičenje gde ste igrali a verovatno ćete igrati i u budućnosti!Jeste li videli kako se dobijaju Evroligaši bez pola tima,!Tako se igra sinovi moji,srce igra a ne pare!
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Šta se crveni u Istambulu gradu?Jal je Zvezda jal je Olimpijakos?Nit je Zvezda nit Olimpijakos već rumeni Zeljkoglu.On boluje od ljutijeh rana što mu zada poraz Partizana.
C

Crvenoglu-a

pre preko 2 godine

buuuusi haha buuusi hahaha......

Prime

pre preko 2 godine

Dajte ljudi uozbiljite se.Briga nas za neke nebitne utakmice koje se igraju cisto da bi se ekipe uigrale,sto bolje pripremile,poboljsale,vidjeli nedostaci i sve ono sto cine ovakve utakmice.Sta su trebali igraci i Zeljko?Da igraju svom silom kao fmp pa da se igraci povrijedjuju i dizu sebe u nebesa,i pumpaju laznim samopouzadnjem na prijateljskim utakmica dje niko ne igra ni sa po snage osim radonjicevih pantera.Partizan ce danas izgubiti od fenera 30 razlike,od studenskog doma 40,dobice barselonu 15,lejkerse 8,to su prijateljeljske.Trofeji se racunaju na kraju a ne na pocetku sezone.
A

Aaaa

pre preko 2 godine

Pa eto ni fener nije zapeo pa vas razguzio, zamisli da su zapeli
u

uu

pre preko 2 godine

Vidi se da si se bavio sportom...e moji Hrvati
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sto se polomiste onda protiv Monaka i odigraste tri produžetka,kad je nebitno?27 razlike Zoc ne bi dozvolio ni rodbini da ga pobedi,ali to ti je realnost,tesi se ti samo.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Karakter i samopouzdanje se dizu i jacaju kroz pobjede a ne poraze od trideset i kusur razlike.
a

abc

pre preko 2 godine

Da, da, da ste pobedili ti bi prvi skakao do plagona, kažeš niko se ne trudi pa Turci su se portudili i strpali vam 90 kom.
a

arroyo

pre preko 2 godine

strah u vama izmice kontroli, ljubicasti bezi vec oko nove godine a onda idu tuzbe i katanac
T

Tripko Krtica

pre preko 2 godine

Rodjeni, nije valjda da racunate na trofeje?
c

covece...

pre preko 2 godine

jesi li realan...juce bitno kada pobediste onaj nesrecni Monako...danas nebitno...na delu vasa frakcijaska demagogija ....a licemerstvu nikada kraju...obraz ravan djonu...
b

bojank93

pre preko 2 godine

Pa i taj Fener je igrao prijateljsku. 30 razlike nije isto sto i 10 pa da kažeš da nisu zapinjali. Ova igra pali alarm
@

@Prime

pre preko 2 godine

"...Lejkerse sa 8", hahahahaaa nikad partizan nije dobio Lejkerse i nikada ih nece ni dobiti. Ne lupaj!
r

re>prime

pre preko 2 godine

Ti si uvek prvi komentarisao Zvezdine poraze na prijateljskom mecevima i u kosarci i u fudbalu i govorio kako je to dokaz da Zvezda nema nikakav tim. Kako sejes tako i zanjes. Mada tesko da ti mozes da ukapiras sta sam napisao.
B

Bari_91

pre preko 2 godine

Obriši suze mala moja...
Z

Zvezda No.1

pre preko 2 godine

Koji trofeji?
c

chevu123456789

pre preko 2 godine

tesko cete barselonu da dobijete, jos teze lejkerse...
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Otkud vi grobari znate kad se dele titule, brt?Hehehe
7

777

pre preko 2 godine

A jel si ukapirao da je Fener spustio gas da ne bude 50? Jer to je prijsteljska pa nisu hteli bas toliko da vas gaze hahaha....
8

83

pre preko 2 godine

Ne, ne, nemoguce!!! Pa zar oni nisuu najjaci u Evropi, vec sve osvojili i ocekuju poziv iz Nba??? Ekipa je teska kanta, sa puno solista koji vole lovu!!!
G

Gostara

pre preko 2 godine

Vidimo se na derbiju
D

Dale22

pre preko 2 godine

Vi ste šampioni Evrope bili i ostali u prijateljskim utakmicama. Ovaj KKP, ima broj nastupe na Final4, koliko vi nemate učešća u 16. A ono iz 92. do sada niste uspeli uprkos pomoći svih i svakoga, čak i uprkos dobijanju domaćinstva Beograda, ali jtrebalo doći do Final4.
M

Mora boljee

pre preko 2 godine

Kuruks ne zna gde se nalazi ckode, bez centra igramo, uzasi.
i

istina!

pre preko 2 godine

Duel dve ekipe sa slicnim budzetom. Samo sto Fener finansiraju privatni a Partizan drzavni sponzori. Sramota da ovako igra ekipa sa najskupljim trenerom u Evropi i budzetom od 15 miliona evra.
J

Japi

pre preko 2 godine

Kk plastika-demolirana.
R

Rumenko

pre preko 2 godine

Puni boraniju.
n

nine85

pre preko 2 godine

udario bajazit na murata, o turciii
G

Gostovanja

pre preko 2 godine

Polomili se juče. Ne može da se igra bez još jednog dobrog centra. Pripreme su igrali tei peodužetka juče, normalno je ovo. Fener je bolji realno. Imam poverenje u Žoca, ali ne shvatam Zagorac zašto igra.
G

Gost82828

pre preko 2 godine

Bravo momcima za borbenost. Ovo su ipak pripreme. Sto bi rekao dule vujosevic nećemo da budemo sampiona pripremnog dela. Sve će to doći na svoje mesto. Zna željko sta radi
P

Prosto maras reko

pre preko 2 godine

Pa ne moze kosarka bez centra i pleja.
G

Gille

pre preko 2 godine

Par stvari se da primetiti : Umor igraca,los sut za tri i losa organizacija napada.Mur i Madar jako losi veceras.Dangubic i Zagorac standardno najgori. Smajilagic dobar,Panter takodje,ostali prosek. Veliki potencijal postoji i utegnuce se masina vremenom ! Napred crno beli !
G

Gost9

pre preko 2 godine

Sta je ovo "Bostone", hahahahahaha
B

Boxdex

pre preko 2 godine

Masina se pali,ali ipak ce da onaj precednikdareaguje,dovešće hoš 8 pojačanja sa novih 15 milki
O

Orao

pre preko 2 godine

Zeljko trazi pojacanje fali jos 5 igraca.. sipaj drzavo
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Ja sam prezadovoljan. Nisam se nadao ni pobedi protiv Monaka a kamoli egalu u dve četvrtine protiv ovakvog Fenera. Fali centar i da se uigra još to malo i sve će biti bomba! Da zaobidju povrede i nas i komšije,bice ovo paklena sezona. Nek najbolji pobedi ! Sportski pozdrav i napred Partizan!
m

ma da.....

pre preko 2 godine

ma fali jos tri stranaca ...naravno jos plej i pecaros da se vrati a po novoj godini busadzija u grudi ponovo da se aktivira...
G

Gostiiir

pre preko 2 godine

nisu pokazali bolje lice nego ovi podigli ručnu kočnicu na 4. zub
S

SSSSSSSSSSS

pre preko 2 godine

Jel potpisao Zeljko ugovor, zna li neko?

Sliks17

pre preko 2 godine

Sprdnja, prskanje po avangardi...
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Nemamo za cim žaliti, igrali su posle manje od 24h i utakmice sa 3 produzetka, protiv Fenera, tima koji je brutalno jak ove sezone i koji je poslozio celu ekipu vec. Idemo dalje, dobar turnir i dobre provere. NAPRED PARTIZAN!
K

Kanidja PG

pre preko 2 godine

Masala...
G

Gostooo

pre preko 2 godine

Realno Partizan nema siroku klupu Zvezda opet lagano sampion.

NK Partizan Zagreb

pre preko 2 godine

Hahahqh kako su pregazeni od osrednje fenera ,sa nekim levim igracima ,bruka i sramota na sta se troše narodne pare....Ja neću da se nase troše pare na ovaj raspali cipiripi klub
P

Pitanje

pre preko 2 godine

A pita li te ko?
g

gosta dosta

pre preko 2 godine

Ovaj Partizan i pored ovolikih miliona joj losiji nego prosle sezone. E tako ti je to kada drugi baca pare poreskih obveznika.
p

primorska

pre preko 2 godine

Nemojte da likujete zbog poraza, pa Zvezda ce imati desetak ovakvih poraza u Evroligi.
9

951357

pre preko 2 godine

Hoće, juče.
D

DK#14

pre preko 2 godine

treba malo da se spustite na zemlju ...realno 🔴⚪
m

mile ulta boj

pre preko 2 godine

ideeeeeeemmooooooooo!!!!!!

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Тешко је сад кад нема руменог у фенеру да се склони као 2013.
a

auuu

pre preko 2 godine

cirkus kolorado

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.
D

Deno

pre preko 2 godine

Pocetna petorka ,Obradovicevo samoubistvo, pocetak 0-10
A

Asad

pre preko 2 godine

Kao Hrvati u Atini 1996, uzeše nagrade i odoše u svlačionicu, nigde poštovanja za Fenerbahče
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

To samo da vidite kako je "lako" pobediti Fenerbace i koliko je" lako"imati svaki put vise od 10 pobeda u EL.Da je ovo bila utakmica EL bilo bi preko 40 razlike.
A

A..

pre preko 2 godine

...jel Zagorac i dalje klima glavom?.. Pitqm onako..😊

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.
g

gostoz

pre preko 2 godine

Ovo su uzalud bacene pare SNS-a. Vec se vidi da je ovaj projekat pukao. Desetine miliona evra ulozeno u tim koji ne lici ni na sta.

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.
f

fancy

pre preko 2 godine

Pa povukli rucnu...omaz zoc effect :)

Pantelija

pre preko 2 godine

Ocekivan poraz nema sta. Tu sam negde i predvidjao oko 20 razlike. Iz razloga jer prvo to sto su jaci i igraju kuci drugo sto nam ovaj poraz baas bas pokazuje sve nedostatke koje imamo i koje mozda Zoc nije uocio a sad ima vremena da ispravi do pocetka sezone. Trece igramo bez centra i tu nam radili sta su hteli kao i sve ekipe pa da i ne zameris cetvrto posle onog maratonskog meca sinoc ocekivano da smo istroseni i da manjka energije ali sve ce doci na svoje, gazicemooo kad treba. NE ZABORAVITE DA ZOC CELU SVOJU KARIJERU JE SVOJE EKIPE POLAKO DIZAO S FORMOM DA BUDU NA VRHUNCU U ZAVRSNICI SEZONE ZATO JE I NAJVECI IKADA.
D

Dalibor CZ

pre preko 2 godine

Nikad jaci Fener.
S

Sale7

pre preko 2 godine

Vi ste za EL? Hahaha pumpaj!!!
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Fener je izveo najjaci sastav za razliku od Bajerna, zato su nas i pobedili.
W

Womax

pre preko 2 godine

Nisam zadovoljan dosadasnjim partijama uopste, dolaskom Zeljka i SVIH igraca koje je on trazio ocekivao sam da pobedjujemo i da se kvalitet ekipe podigne na mnogo veci nivo, ovo ni na sta ne lici.