Mijailović i Bokan (MN Press)
Mijailović i Bokan (MN Press)

Saopštenje Dragana Bokana: Hvala Partizanu na dočeku, Obradoviću na lepim rečima

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.11.21. | 12:30

„Prijateljski odnos Partizana je primer pravog sportskog duha, primer funkcionisanja u regionalnoj košarci“

Nagledali smo se i naslušali prethodnih godina svakakvih saopštenja u ABA ligi, a retko su takva obraćanja javnosti imala pozitivnu notu.

Sada se javnosti obratio prvi čovek Budućnosti, Dragan Bokan. I zahvalio se Partizanu na gostoprimstvu na sinoćnjem meču.

Izabrane vesti

U ime KK Budućnost ovim putem zahvaljujem na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice sa KK Partizan NIS. Hvala predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu.

Upućujem reči zahvanosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lepim rečima je doprineo da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi.

Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najlepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu.

Prijateljski odnos Partizana je primer pravog sportskog duha, primer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizana i Budućnosti je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice.

Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najlepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo.

Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje.

Unapred se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji.

Borba se nastavlja! Idemo dalje!“, reči su Dragana Bokana.



tagovi

Dragan BokanOstoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara