Komentari na vest

Senzacija u Botevgradu: Kodi Miler Mekintajer bacio svetskog šampiona na kolena!

О

От Сев. Карлово

pre 2 meseca

Костадин Воденичаров-Стоилов
B

Besmisao

pre 2 meseca

Kvalifikacija.
D

Duško Krtola

pre 2 meseca

Ma Bugari su čudo...
g

gunnersi

pre 2 meseca

Legenda Bugarske, rodjen u Sofiji, deda mu se borio u ratovima sredinom proslog veka, nacionalni heroj, Kodi Miler Mekintajer. Kuda ide sve ovo sa sportom i reprezentacijama, uskoro nece biti razlike izmedju klupskog i reprezentativnog takmicenja.
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Iz one ekipe koja je osvojila Svetsko Prvenstvo je samo jedan igrac iz Roostera i to David Kramer . Da li vam nesto govori to ime i prezime ? I Ne bas jer je skupio samo 17 minuta na turniru , a u zadnjih tri utakmica nije ni ulazio na Parketu. Ocajna igra oba Tima . Bugari imali 13 izgubljenih lopta cak 6 vise od nemaca , Sut za dva samo 52, sut za tri 27 % i slobodna bacanja 62% ! Codi Miller-McIntyre im je bio Game Changer, bolji je od Dee Bosta. Ali da je iznenadjujece jeste jer su igrali bez Vezenkova a on je definitnivo naj bolji Kosarkas te zemlje, Steta i sramota sta mu rade u Sacarmento, Covek u Evrologi kidao a tamo greje klubu nesto slicno kao Vasilije Micic....Bas slicna sudbina. A ovi Nemci sto su im igrali morali su Bugare u svako vreme i doba da ih tuku . Jeste da nisu tu bile NBA-A Zvezde Schröder,Moritz Wagner,Franz Wagner,Thies i td ali morali su da ih dobiju pa cak i po statistici samo su Bugari bili bolji po skokovima u odbrani inace svugde su bili bolji sto se tice statistike.
s

svrdlo

pre 2 meseca

Zanimljiva utakmica,Mekintajer sam,ostali Bugari koliko mogu.
I

Immobile

pre 2 meseca

I legenda bugarske košarke Hristo Zahariev, falio je centar Emil Stoilov koji igra za Menjorku u drugoj ligi Španije.
B

BicuSlobodan

pre 2 meseca

Nije neka naročita senzacija jer Nemcima svi glavni igrači igraju u NBA.
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

@BicuSlobodan jeste Senzacija pa i iznenadjenje jer su ovi Bugari bez Vezenkova malo jaci od recimo ekipe kao sto su: Kipar,Slovacka ,Portugal,Holandija....