Komentari na vest

Sferopulos: Dobar posao u dva dupla kola, Nedović i Tobi imaju probleme sa mišićima

D

Dajvak

pre 4 meseca

Hvala komšinici što usporava naše konkurente na putu ka f8 - to joj je jedina svrha.
i

ivko svemirko

pre 4 meseca

Nagu*ila te komšinica , prošle nedelje, još te boli.
F

Frishman

pre 4 meseca

Ti da si smisleno bice ne bi tako nesto napisao.Zato psihoterapija na vreme, ako vec nisi okasnio.
G

Gost997

pre 4 meseca

Sferopulos je trebao da dodje odmah posle Radonje, tad se kukalo da je skup a sad u sred sezone se dovodi, da se Covic ne igra menadzera sad bi covek bio medju 4 prve ekipe
P

Pedja108

pre 4 meseca

Milanu da se zahvalimo prvo sto su uzeli nazad Nejpira i sto je igrao juce. Pokazalo se koliko je los, koliko suteva nerezonskih, nepreciznost, nikakva razigravanja igraca. Sa njim do kraja ima da budu sve losiji.
p

pazi

pre 4 meseca

realno je odigrao najbolju utakmicu za zvezdu od pocetka sezone...
N

Nestajemo

pre 4 meseca

Nedovic je koristan kad se ga koristis pametno stavljati ga po 2.min ne vise da ide na neki ulaz i da kos a ne da igra duze jer onda se ide u minus bez dobre odbrane nema kosarke.Zvezdi treba jedasn plej i nista drugo.
O

Ojo

pre 4 meseca

Zaboravio si Asvel
P

Protiv

pre 4 meseca

Tog asvela drugo poluvreme odbrana igrala 1-3-1 zonu zbog sprzenosti nosioca koji su ili povredjeni ili naceti povredama ili igraju po 30-35 minuta bez prave zamene. Mitrovic 3-4 ned, Teodosic nacet, Hanga nacet nije igrao 2mes, Bolomboj i Gedraitis prosek 30/35min. Cinjenice, niko ne kuka. Zbog ovoga nije kriv ni Ostoja ni Javor kao sto je i cinjenica da nas Javor kasapi gde nas nadje.
Г

Групни

pre 4 meseca

као припадник супротног табора, имам потребу да похвалим овог тренера, пре свега што је човек изузетно коректан, прави господин, са манирма, а поврх свега извлачи максимум из једне више него осредње екипе попут звезде ... ако би могао само умеће вођења тима да опишем, пре свега изузетна одбрана, честе замене током меча, велика сарадња и слобода играчима у игри без драња, викања, псовки на предаху ... човек је господин, без провоцирања супарника, коректан са судијама, мало му Тео краде улоге приликом процене прегледа спорних ситуација, али добро и то је део магије магичних председника клуба, магичних капитена, играча фудбалске магије ... они поседују магију ...
L

Legolass

pre 4 meseca

Mnogo si zloban. Ne valja to...
M

Mi smo

pre 4 meseca

Imali veliku sreću sto je milanu nocas falila cela prva petorka pa smo nekako dobili,ali grobarima tamo neka je Bog u pomoći,vraća se i mirotic i silds ,lo i ovaj novi sto je došao,Beron ja msm da neće
b

bingosale76@gmail.com

pre 4 meseca

E moj brale,jel zalio neko nas,kada smo pola sezone igrali bez nekoliko igrac,pa kampaco zabrana. Ko te pita ko je povredjen,u sportu se pisu i pamte rezultati,a ne ko nije igrao,zapamti..
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Od preostalih 13 kola ,Zvezda 8 utakmica igra u Beogradu,gostuje 5 od kojih Alba,Bajern i u posljednjem kolu Efes,čak i sa ovako lošim rosterom i niz kikseva od transfera preko iznuđene smene trenera te realno nekoliko očajnih utakmica,ima dobre šanse za jedno od prvih 10 mesta i makar play inn!!!Od gostovanja jedino Real i Monako su znatno jači a kod kuće pak samo je Barselona objektivno mnogo bolja od Zvezde!!!Kako god bilo,sledi zanimljiv deo u EL,Zvezda može ako ništa drugo da se oduži publici u Beogradu i pokuša podvig i plasman u završnicu!!!Bitna je ABA da se održi prva pozicija a kup za kontinuitet i domacu scenu!!!Dakle još mogu da koliko toliko poprave sezonu!!!
J

Jos 2 igraca

pre 4 meseca

NAKON SVIH OVIH SILNIH POVREDA AKO DO KRAJA SEZONE NE DOVEDEMO JOS 2 IGRACA,BEKA SUTERA I 4-KU,IGRACEMO SA POLA TIMA SVE UTAKMICE DO KRAJA SEZONE,NADAM SE DA JE UPRAVA SVESNA TOGA,POJACANJA STO PRE!
Z

Znaci

pre 4 meseca

Ako dovedemo još dva igrača,ukupno smo onda doveli koliko? 11,12? I dva trenera? A jel sme neko da kaže ko je kriv za ovu situaciju??
Z

Zabarija

pre 4 meseca

Ja sam zvezdas 50 godina,kosarku znam iz boljih dana,a ne ovog cirkusa. Neka se uzmu pamet i zvezda i partizan tek,tek i njihova legija stranaca. Ko veceras gledao kosarku normalno,video je dva beka italijana koji ulaze ladno u reket,imaju igru jedan na jedan boli glava. Za naseg topica nauk. Bartolini, Flakadori I posle se pitamo kad nas zabari jebu. A gde Spisu i ostali.
h

hahaha678

pre 4 meseca

Zabaru@@@. Aj ti pogledaj rostere drugih ekipa koliko, domaci igraci imaju, ali domaci, ne sa pasosom, pa onda se javi sa komentar. Kreni Iz Fenerbahcea...
k

kikoman

pre 4 meseca

al je problem sto samo nas dobijaju, kod ostalih to ne pali...prosto desilo se da nam nisu legli, to je sport
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Fenomenalan trener. Izvlačin 200% od ovako nakazno skrpljenog rostera. Bez ikakve četvorke, sa faličnom dvojkom i , ipak, problematičnim centrima i trenutno, sa samo jednim korisnim plejmejkerom od 40 godina. Epska i naučna fantastika. Hvala tebi Čoviću na ovakvom rosteru .
O

Ok

pre 4 meseca

Mnogo los Covic. Eto vi strucnjaci bi to ma kakvi. Pravili ste hvalospeve kad su ih potpisivali. Srpska posla. Ovom timu fali jos jedan plej jer ovo treba istrcati pa makar to bio Uskokovic. Prenaporna sezona. Previse utakmica.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

@Ok, da Čović je godinama unazad mnogo loš. A loš jer se bavi selekcijom igrača a o tome ništa ne zna , gledano sa stručne strane. Čović je ove godine lično doveo Davidovca, Jaga, Teodosića, produžio Kuzmića, Lazarevića. Prošle godine Nedovića , Raduljicu, Ilića... Sem Teodosića to je gomila neupotrebljivih igrača. Niko u EL nema toliko poluigrača. Dalje, jako je loše imati tim koji zavisi od jednog čoveka i to sa 37 godina ma koliki majstor bio. I tačno je da je većina navijača pozdravila dovođenje Nejpira ali njega smo se nekako rešili za razliku od drugih panjeva. E, zato Čović mora da leti po svaku cenu. Nikakvog napretka s njim u EL ne može biti. Sad se setih i postavljanje Jovanović Vlade za trenera prošle godine... Koliko gluposti od vašeg Čovketa u samo godinu dana.
I

Istorija

pre 4 meseca

Mirotic covek shvatio da igra u fashion ekipi i kao povreda i sl. Milano je tipicna salabejrska ekipa kao i publika. U italiji su sinonim za kosarku bili vareze,skavolini,beneton,bolonjezi,cantu i niko drugi. Milano,Rim,Napulj, i svi gradovi veci imaju samo fudbal.
@

@istorija

pre 4 meseca

...taj armani je 3x bio prvak evrope. znaci bas smesan komentar.
G

Gost1233

pre 4 meseca

Odličan trener, šta god da urade ja bih ga zadržao i sledeće sezone i da konačno napravimo neki kontinuitet, a ne stalno smene trenera.
I

Immobile

pre 4 meseca

Trener je vrhunski i sa ovako limitiranim timom i ovako kratkom rotacijom punom povređenih igrača i rekovalescenata izvlači nadljudske napore da pobeđuje ovakve utakmice. Ovo što su Duško Ivanović i Nebojša Čović priredili u tandemu ove sezone, to nisu svojevremeno Žika Anđelković Pauk i Goran Vesić. Kakvo je ovo sklepano i neplanski dovođeno. Da neko pita kako ne treba da izgleda prelazni rok, ovo je školski primer.
D

Dranje

pre 4 meseca

Dranje manekena iz Milana! Bitno je da smo zgazili Partizan. Neka izgubimo sad sve do kraja!
R

Realno istina

pre 4 meseca

Dzentlmen pored terena. Na sudijske odluke se obazire samo onda kad je uvjeren da su pogresne. Hvala ti za to.
e

ej bre 34²

pre 4 meseca

ok sve..al nama je roster em desetkovan em preopterecen losa selekcija i kasnimo sa zamenama mnogooo ..izgleda da se rukovodstvo na neki nacin odrekli dalje borbe u EL da se ne lazemo.. a sta se letos pricalo
R

Realno istina

pre 4 meseca

A sta ces. Lagao vas neko.
b

bavi se necim pametnim

pre 4 meseca

bitno da vi sa pobedom vise niste odustali od El ae pali i gledaj svoje budjavce
2

24.232

pre 4 meseca

Da je on dobio budzet od drzave kao bivsi ucesnik kosarkaske lige sampiona... F4 bi bio zagarantovan.
ц

црно на бело

pre 4 meseca

Мислиш он који је заменио већ неког који је имао превелику плату???Или мислиш да Ивановић и Грк раде за смештај у БГ?По нику ти се види да прихватиш све што ти се сервира😉
G

Gallina

pre 4 meseca

treneru odlicna utakmica sa vase strane, pravovremene izmene, tajmauti sve kako treba… velika steta povrede Nedovica i Tobija… Nedovic koji je vidno usao u ritam
S

Sfero

pre 4 meseca

Hvala brt.
o

opasan si trener

pre 4 meseca

ako neko vidi napredak u igri neka mi objasni u odgovoru...
p

pa pa

pre 4 meseca

iskreno grobarima nema portebe bilo sta objasnjavati, njihov trener koliko god izgubio njima je to u redu
K

KnezBg

pre 4 meseca

Video si u derbiju. 😂
R

Realno istina

pre 4 meseca

Svako vidi nesto a neko samo ono sto zeli da vidi.
J

Junker

pre 4 meseca

Neko je napisao, a isto mislim. U slucaju da se borimo za plej in, sigurno ce u jednoj od poslednje 2 utakmice sudija biti Javor.
m

mKv

pre 4 meseca

ne igra sudija,nego igraci. barali Jovanu Jeremic i dr Čovića,gledaj košarku... znam da nećete objaviti
@

@mkv

pre 4 meseca

Ne igraju igrači na primer koji imaju 5 ličnih. Javor je napunio u Francuskoj sva 3 centra sa 4 faulova u 3/4 i to ni za šta. Pola bili faulovi iz čistih blokova. A igrači koji imaju 4 lične teško odbranu da igraju. Batali ti Tegletiju i Željka Pantića da ti objašnjavaju šizofrene teorije, pogledaj nekad utakmice sam pa komentariši.
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Свака победа у ЕЛ значи, и честитке момцима, али!! Иста мета, исто отстојање, и поред 3-1 у задња 4 меча, још увек је плеј ин само теорија и ништа више! Неможемо гурати сезону са 5-6 играча!
V

Voždovac

pre 4 meseca

Mali, prvo da završiš 2. osnovne, pa onda filozofiraj
L

LeoLajke

pre 4 meseca

Hanjc= Mitrović, Nedović,Toby.
М

Миркец

pre 4 meseca

Дајте сајт као прошли ,бела позадина ...црна слова .Овако црна позадина бела слова,очи боле.Дужи коментар ко да читам нешто хипнотишуће.Нијњ до опције Дарк мода ,који ми је увек укључен годинама
A

ABCCdD

pre 4 meseca

E jesi...pa sam promeni covece. Imas nocni rezim aktiviran...🤣🤣🤣🤣🤣
o

obrissss

pre 4 meseca

realno je da su vas sudije pogureale na max...
a

ajmo ovako

pre 4 meseca

da Bog da vas uvek tako gurali kao nas vecera
G

Goss

pre 4 meseca

Dobar posao sudija nevidjena kradja
n

neshha

pre 4 meseca

Ali i pored toga mi smo pobedili.
L

LK

pre 4 meseca

Cemu ovoliki hvalospevi za pobedu tima kome fale pola glavnih igraca
A

A mi smo

pre 4 meseca

kao dream team druze?Pa ti igraci koji su igrali svi su skuplji od ovih nasih😂
7

79

pre 4 meseca

Bravo dobro si napisao,pobedio je tim kome fali pola igrača.Nedović,Topić,Tobi,Nejpirova zamena,Bjelicina zamena...
P

Pokrivanje po glavi

pre 4 meseca

Za razliku od Zvezde, koja "puca" od zdravlja?! Bolje ti je gledaj svoja posla....
F

Ff

pre 4 meseca

Treba li maramica možda?