Janis Sferopulos (©Printscreen)
Janis Sferopulos (©Printscreen)

Sferopulos posle istorijskog poraza: Pogledajte rezultat i sve će vam biti jasno

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.24. | 22:04

“Nismo došli da igramo utakmicu“, rekao je Grk

Crvena zvezda je pretrpela debakl za kraj evroligaške sezone. Meč u Istanbulu, istina, nije imao značaj za beogradski sastav, ali je odnos prema utakmici bio poražavajući.

Prvoplasirani tim Jadranske lige sada može da se okrene napadu na sedmu titulu, a Partizan Mozzart Bet odbrani pehara jer je sada jasno da neće ni u plej-in Evrolige. Janis Sferopulos posle istorijskog poraza nije dužio priču, već je u dve-tri rečenice sumirao ono što je suština - Crvena zvezda je odigrala utakmicu ispod svakog rezona.

Izabrane vesti

“Videli ste rezultat i jasno vam je odmah kakva je utakmica bila. Nismo došli da igramo, nismo bili spremni psihički da igramo čvrstu utakmicu. Nemam šta drugo da kažem. Želim Efesu da sve najbolje u nastavku sezone“, rekao je Sferopulos, ustao i otišao.

Nije morao ni da kaže više ništa, razočaranje grčkog stručnjaka bilo je više nego očigledno. Sada ostaje da se vidi da li će i koliki efekat večerašnja igra i poraz imati na sam finiš sezone.

Crvena zvezda u ponedeljak započinje ofanzivu na regionalnu krunu utakmicom protiv Studentskog Centra. Susret se igra od 18 časova.



tagovi

Janis SferopulosKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara