Komentari na vest

Šortsov dugački put od jedne stipendije do žetve trofeja! Moneke brat, Isalo mentor, Rajs uzor

I

Immobile

pre 18 dana

Tuomas Isalo najbolji trener Evrope u kontinuitetu. Edukovan, inovativan i čovek koji je od početka karijere pobornik moderne košarke. Većina napada se završava u primarnom ili sekundarnom kontra napadu, u osnovnim napadima se traži prednost koja se odmah napada i iz koje ide dobar protok lopte, kretanje lopte u napadu je tek jedna posebna priča, taj čuveni spejsing. A odbrana, to je ekipa koja igra jako na čoveku sa loptom, čak se i ne libi da uđu u presing po celom terenu. Vidim da ovi portali tek sada pišu u Isalu, o njegovom radui uspesima. Nebitno je kada sam ja šta pisao, a to je bilo davno. Čovek koji je imao jedan prirodan put i krenuo iz druge lige Nemačke gde je od Krajlšajma napravio stabilnog Bundesligaša čiji je prvoligaški status u pitanje doveo Mutin izaslanik Nikola Marković. On je prošle godine u Bonu napravio čudo, i jako malo se pisalo o tome. Da Jago-Pol-Kaboklo nisu igrali onakvih mesec dana bio bi prvak Bundeslige. Nikakav Dejvid Kan nije zaslužen ni za kakav uspeh, već Isalo i njegova selekcija iz Bona, odnosno 6 igrača koje je doveo odatle i Hifija iz Le Portela. Nije promašio ništa u selekciji, a to je zato što je zvao proverene igrače koji su upoznati sa njegovim sistemom, i ako su ti igrači bili sposobni da osvoje Fiba Ligu Šampiona, zašto ne bi osvojili Evrokup koji kvalitetom, pogotovo na početku takmičenja nije jači od Fiba Lige Šampiona. Autonomija u radu je zaslužna za taj uspeh i Isalo zajedno sa igračima. Gde su Pariz i Dejvid Kan bili u protekle dve sezone?
w

wenger1992

pre 19 dana

kada je mogao bobi dikson da ostavi veliki trag u evroligi ne vidim zasto ne bi mogao i on
C

Covicu...

pre 19 dana

...EVO PLEJA ZA ZVEZDU SL.SEZONE UMESTO JAGA!
g

gost1233

pre 19 dana

Sve je to lepo ali mislim da visina i konstitucija ovom momku nece dozvoliti da uradi nista znacajnije u Evroligi od toga da bude plej za ekipe iz donjeg dela tabele
r

rau

pre 19 dana

pokazace vreme ali podseca me na mekejleba
S

Skoplje Makedonac

pre 19 dana

Pokiado za Makedoniju “steta” sto na bekovskim pozicijama imamo Nenada Dimitrijevica a na centru smo bas tanki pa kao naturalizirani amer morao je da dodje drugi igrac koji je centar.