Komentari na vest

Španci i Turci tražili isključenje Makabija, Izraelci demantuju i zahvaljuju se Srbima

c

cirkus

pre 6 meseci

sto se ne zahvaljuju Ostoji? zar on nije zasluzan?
R

Realan skroz

pre 6 meseci

Ne moze Srbin bez cirkusa pa to ti je... Eto od svih bas mi moramo, nikad se mi pameti dozvati necemo...
M

MileSenjakBG

pre 6 meseci

Bravo za Špance i Turke, jedini normalni. Trebalo je ove izbaciti jer urnišu Palestinu. Kad nismo mogli CSKA da ugostimo sigurno nismo trebali ni ovde da se trpamo
ш

шуми

pre 6 meseci

који бре нама ово к треба ,што се ми мешамо ,нека играју у Лондону ,Паризу шта ће нам овде
B

Bezbednjak

pre 6 meseci

Nisam siguran koliko nam je ovo pametan potez, gledajuci iskljucivo iz ugla bezbednosti. Iz navijackog ugla i ja sam srecan, maltene ceo BG moze pored svog kluba ili crnog ili crvenog da npr gleda jos i Makabi uzivo, to su dve tekme u tvom gradu ako se dozvoli slobodan ulaz tj karte budu u slobodnoj prodaji.. Ali ono sto mene brine je to da smo mi garantovali ovim potezom da se njihovim igracima, njihovim protivnicima, i svim navijacima nista nece desiti dok igraju kod nas... Daj Boze da tako i bude!
O

Oumuamua

pre 6 meseci

Igraju mečeve bez publike
m

major gaspar 77

pre 6 meseci

Ne znam samo kako mislis da ih gledas uzivo kada se igra pred praznim tribinama, a sve i kad bi pustili publiku, da li mislis da bi iko normalan dovodio sebe u situaciju da razmislja da li moze nesto da "pukne" na toj utakmici, ako me razumes.
С

Сале2323

pre 6 meseci

Глупост би била да играју без публике! Не мора хала бити пуна, али пусти барем 3-4.000 гледалаца, провери сваког ко уђе, пошто си их већ примио да игра у Београду и биће екстра. Ма прими и 1-2.000 људи, само да празно не буде! А да играју у празној дворани, била би чиста глупост!
K

Koskaska

pre 6 meseci

Ne verujem da ce biti dozvoljena publika, zbog bezbednosti. Bilo bi fantasticno, cene ne bi bile jake, a sigurno bi svaki mec bio ispracen sa 2-4k navijaca, ipak je EL u pitanju.