Komentari na vest

Španci javljaju: Saragosa raskinula ugovor sa Borišom Simanićem

M

Ma ajte molim vas

pre preko 1 godinu

A "veliki stručnjak" Dragan Jakovljević kod "velikog znalca" Dejana Anđusa pričao bajke o njemu i Radnovu. Mora da Španci veze nemaju, da takvom igraču uruče pedalu. Još "reprezentativac".
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahaha sećaš se jakovljevića kad je pričao kako sa simanićem radi posebne treninge srpski toni kukoč u najavi 😀😁😂
d

drRose

pre preko 1 godinu

Ma sigurno mu i tamo nisu dali priliku...mio mi je igrač kao pojava,ali da je neki super talenat,vidi se da nije
i

imt nbgd

pre preko 1 godinu

Nije poenta da li je menadžerska kombinacija ili sl- Poenta je da ovi akceleranti u mlađim kategorijama dominiraju i dižu se u nebesa, dok Bogdan i Bjelica prođu neopaženi skroz, kao da su neki slepci. A onda dođe Španija i Italija sa malcima brzancima bekovima i samelju sve, a kod nas bi im rekli da su netalentovani. Ja kislim da bi Kampacu kod nas rekli da nije za basket i da proba fudbal. Jedini izuzetak koji potvrđuje pravilo je Filip Čović, a znamo i zašto.
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Imao je nekoliko bas jakih utakmica u zvezdi, ali to bude 2/3 u godini, uglavnom u play offu.. onda pomislis eto ga, krenuo je, sledece godine ce da kida.... ma kakvo kidanje.... steta, bas steta
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Konacno se pokazalo da je nikakav igrac i da je menadzerska kombinacija. Nikad nije imao konstantnost u igri i zaista ne znam sta su ljudi u njemu videli.
B

Bafana

pre preko 1 godinu

Eto njega u Megi opet…
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Eto njega u Crnokosi