Komentari na vest

Španija podrhtava zbog lažiranog pasoša, Barselona zahteva da Realu budu oduzeti trofeji!

S

SvrakaShearer

pre 2 meseca

Real treba gospodski da isto urgira da budu kažnjeni oduzimanjem te titule. Pa na osnovu toga da se farselona kazni 8 godina za podmićivanke sudija, i to preko računa drsko. Sve titule iz tog perioda im oduzeti i sve nagrade koje su igrači dobijali u tom periodu kao posledicu i tih nameštenih titula. Tako da bi messu letele i jedno 3-4 zlatne lopte

Gost17

pre 2 meseca

Ali kad se Barselona žali na Real... Ne zna se koji klub vode veći lopovi i čiji navijači su veći licemeri. Jedni drugi optužuju da su lopovi, e tu su već obe strane u pravu. I jedni i drugi su lopovi i za jedne i za druge navlače sudije.
S

Sekta je sekta

pre 2 meseca

Zna se ko je veci lopov, ipak se zna i tu nema bas nikakve dileme.
p

posle se mi cudimo

pre 2 meseca

Kad se kod nas ovako nesto trazi. Kod njih je to normalno.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Jao farselona. Kada lopo i optuže nekog za kradju. Smehotres. Oj živote limunova koro.....
D

DDF

pre 2 meseca

Sektaski klub zvani Real Madrid,sve im je dozvoljeno na terenu i van terena,kada je protivnik vidno ostescen svi clanovi Reala to prihvataju sa"osmehom"...nauceni da do cilja se dolazi bez stida i srama
S

Sekta je sekta gde god se nalazila

pre 2 meseca

Je l' ti to zvuci poznato?
Ć

Ćana blam

pre 2 meseca

Nebojša Čović likes this.

Bojank91

pre 2 meseca

Neće od ovog biti ništa. Sloter možda plati neku kaznu i to samo ako dokazi misteriozno ne nestanu
r

redmi

pre 2 meseca

Nisu ludi da se samounište kao Italijani 2006-te..
D

Da li će

pre 2 meseca

Zvezdasrbija tražiti pobede protiv Reala?
A

AVAXED

pre 2 meseca

Zvezda ti ne izlazi iz glave.
Ć

Ćama blam

pre 2 meseca

Fmp
S

Severac

pre 2 meseca

Baš me čudi da su ovakve stvari uvek u Realu, sramota svetskog sporta kako im se uvek gleda kroz prste i kako uvek neko drugi izvuče deblji kraj, njima titule ostaju. Podsećaju me na jednu komšinicu, tu sa Brda.
T

TD

pre 2 meseca

I na jedan klub podno Alpa...
V

Vi što ovo

pre 2 meseca

Podržavate, je isto kao da podržite da FK Priština tuži Zvezdu ili Partizan. Da sam na čelu Španije, promenio bih ime Katalonije i ime grada Barselone u druga imena i to stavio u ustav pa da vidiš kome ćeš se žaliti i tražiti nezavisnost!
Z

Zijani

pre 2 meseca

Pa i da im oduzmu koga briga sad..tad su slavili a ovi tugovali neće se to sad promeniti
G

Gostgo,t

pre 2 meseca

Mali klubovi, Barsa, Partizan...
T

TD

pre 2 meseca

Daleko veca sportska drustva od reala i zvezde (doduse, real i nema neko sd u onom pravom smislu te reci), to je sigurno. Mali su samo oni koji se bave ovakvim stvarima, sram te bilo!
G

Gostgost

pre 2 meseca

Bave se i jedni i drugi takvim stvarima, nemoj da si naivan. Ali samo mali klubovi tuzakaju i traze nesto sto na terenu nisu izborili.
T

TD

pre 2 meseca

Samo mali lopovski klubovi se bave ovakvim stvarima, kad je Partizan radio ovako nesto? Navedi samo jedan primer, ne moras vise.
G

Gistgost

pre 2 meseca

Skupljanje para za porez koje su nestale, placanje poreza nekakvim njivama koje vrede 7 miliona evra, izmisljeni kk Ofy koji ne igra nijednu ligu, i gde svi vasi glavni igraci igraju za minimalac a milioni im se isplacuju na ruke, i svi su na pozajmici iz Ofy-ja u Partizanu, i na to se ne placa porez. Onda Zoc koji radi na crno, jer kako on sam rece, nema ugovor, sto znaci da se i njemu isplacuje na ruke i ne placa se porez. Onda kako opet sam Zoc rece, Panter koji se ne placa iz budzeta, sto ce reci opet igra na crno i na ruke mu se daju pare i pravi se utaja poreza. Je l dovoljno da se opise, kako ti kazes, lopovski klub?
T

TD

pre 2 meseca

Nemojte samo vi o fantomskim klubovima i porezu ako Boga znate Hahaha Nisam pisao o tim stvarima nego o falsikovanju pasosa, papira i dokumenata o igracima...
@

@gistgost

pre 2 meseca

Nije korektno ovo svi dobro znaju. Ovi Realovi su male mace za ove. Samo Covic pokazuje exel tabele i placa porez drzavi. Mada kada pogledas sta su radile gromade kao Danilovic, Todoric pa sada Savic ja sam ponosan na Zvezdu. Rece jednom Covic nismo isto.
T

TD

pre 2 meseca

Vidim da necete da mi objavite onaj drugi komentar, OK. Smesno je da oni pisu o porezima i fantomskim klubovima, a ja i nisam pisao o tome nego o laziranju papira za igrace, ova vest je o tome, nisam znao da to treba i da nacrtam. To za Kevina i placanje van/mimo budzeta treba prvo da shvatis da bi uopste mogao da komentarises, a samo ti znas kako si cak i tu pricu nekako povezao sa porezom koji te ocigledno uzasno opterecuje. Van budzeta znaci da smo za njega pronasli dodatne pare (ovaj termin je vama odlicno poznat) mimo prvobitne projekcije, isto tako, neki su hteli da plate mirotica i samo njega, znaci, te pare su bile zamisljene samo za jednog ciji bi dolazak bio finansiran, a i to bi takodje bilo mimo redovnog budzeta KKP.' Tako je i vama RK "Beograd" (zna se i ko je tad bio na celu) isfinansirao Savicevica i Panceva..
G

Gosttttttehdh

pre 2 meseca

Ljigav klub Barselona, vema slicno ponasanje jednom klubu iz Srbije, a ipak to nije taj Partizan sto spominjes.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Van budžeta znači da njegova plata nije uključena u budžet. Budžet je zvanični dokument koji se pravi obično početkom godine i u kome su prikazani svi planirani prihodi i rashodi. Ne možeš igrača koji je pod ugovorom 4 godine sa tobom da ne uračunaš u budžet, i da ga "plaćaš van budžeta", jer ta kategorija ne postoji. Možeš samo da isplaniraš kako ćeš da nađeš pare za njega, ali to mora da stoji u budžetu u planu prihoda. Što govori nekoliko stvari - prva je ta da ti nemaš pojma ni šta je budžet, ni čemu to služi, ni kako to izgleda, drugo, da je on van budžeta, tj. da se plaća na crno, i treće, da padaš na fore i veruješ u bajke i laži kojima se pere jedna istina - utaja poreza. I to je to.
T

TD

pre 2 meseca

S obzirom na to gde radim, mogu da ti drzim casove i delim lekcije o budzetu iako mi nije u opisu radnog mesta da se time bavim. Smaras sa tim porezom, koji ste vi bre faktor da vam neko polaze racune? Kako ste vi prosle godine doveli vildozu i (pogotovo) kampaca, mislis da su ljudi zaboravili kako ste to objasnjavali? Prva asocijacija na laziranje ste mi vi i juventus, tek onda ide real koji ima drugu vrstu maslaca na glavi, ovakvu vrstu marifetluka pre svega vezujem za vas.
V

Vasilis

pre 2 meseca

Sto bi nasi autosovinisti rekli “Ovo samo u Srbiji ima”
И

И

pre 2 meseca

Ima svuda, ali u Srbiji nikad ne bi bila pokrenuta istraga.