Komentari na vest

Srbija ga je zavolela, hoće li i Florida?

n

nula

pre 8 meseci

Sve je prosuo onim prodorom 1 na 5 protiv Nemacke. Dokazao je da nema gram mozga.
D

Dioptrija

pre 8 meseci

Kao prvo prodor je bio 1 protiv 4, a kao drugo, svaki trener voli takvog igrača koji ima srce (a i nešto drugo) da krene ka košu, samo da se lepo izbrusi i biće to kako valja, a dokoni, zavidni i neznalice mogu da pišu šta hoće.
g

gostinjo

pre 8 meseci

Nadam se da ce se izgubiti u razvojnoj ligi kako ga nasi buduci selektori ne bi zvali.
P

Pjer

pre 8 meseci

Iz komentara moze da se zakljuci da mu narod Srbije ne veruje, a iz teksta da mu trener veruje. Dobri moj Dzoni, samo hrabro, cekamo te sledece godine u BEAST MOOD-u za OI i srecno ove sezone! Sportski pozdrav!
H

Hannibal

pre 8 meseci

Mali Jović je fantastičan talenat, svi koji tvrde suprotno ili ne poznaju košarku, ili su prosto maliciozni. Već sada je reč o kompletnom i veoma korisnom igraču, a ako Spolstra i Rajli budu rešili da ga i dalje razvijaju, limiti mu se ni ne naziru. Bez obzira na par slabijih partija u završnici SP, Jović je pokazao neverovatno zrelost i versatilnost u igri, na momente je ozbiljno podsetio na Tonija Kukoča s početka karijere. Igrač te visine, koji odlično šutira spolja, a ume da asistira poput plejmejkera je retkost u modernoj košarci i ukoliko dobije adekvatnu minutažu - ovde imamo potencijalnog All-star igrača i momka koji će nositi igru reprezentacije u budućnosti.
D

Dorcol1234

pre 8 meseci

Moje misljenje da treba da se vrati u neki evroligasku ekipu min godinu dana ako ne i dve! Posle NBA!
Z

Zlatko Psihopata

pre 8 meseci

Nevezano za loše partije u završnici, ne vidim ovdje nekakav spektakularan talenat. Podsjeća dosta na još jednog igrača Mege koji je došao u reprezentaciju prije 10 godina, zove se Nemanja Krstić i nakon toga više nikada nije igrao za reprezentaciju. Mislim i da je bila neka teža povreda ali svjedno, njih dvojica liče kao jaje jajetu. Jović nema prvi korak i ulaz i teško da će ikada biti ozbiljan igrač. Progonoziram povratak za dvije godine u neki od naših klubova.
d

dzonson666

pre 8 meseci

Vidi se da dosta pratis kosarku i da se razumes u istu
г

гостиварски

pre 8 meseci

Ове сезоне барем 10-15 минута по утакмици код Сполстре, моје мишљење је да им треба овакав играч у ротацији као надоградња на прошлогодишњи ростер. Минутажа ће наравно зависити од његових осцилација које су нормалне код младих играча. Има јаку главу, има самопоуздање и верујем да може ове сезоне бар 20-30 посто да напредује. Ако Бог да да нас заобиђу повреде, ако се још и Васа снађе у Оклахоми да на Олимпијади изведемо петорку Васа, Богдан, Добрић (нпр), Јовић, Јокић, верујем да можемо много. Ту можда упадне мали Покушевски, јако необичан играч, шут, дуге руке, осећај за скок, пас, дриблинг, само тело и главу да доведе у ред и имамо џокера, нит је 3, нити 4, а зна све. Потенцијални Х фактор.
N

Njega su pustili

pre 8 meseci

da igra na SP ovi iz Majamija da mu se poveca trade vrednost. Vrlo verovatno ce Lilard da dodje tamo a Jovic u Portland. Nemaju lepo misljenje o Jovicu tamo inače bi imao tamo minutazu.
N

Nishlija

pre 8 meseci

Igrac koji je pokazao da se radi o ogromnom talentu. Mora da radi na sebi a u NBA se i te kako radi i na idividualnim stvarima koje jednostavno teraju igraca da bude bolji. Tek ce pokazati koliko moze. Mozda ne i na OI vec u narednim godinama.
p

papamama

pre 8 meseci

Vrhunski talenat. Deluje da moze biti izuzetno dominantan igrac samo da nabaci jos malo mase. Lose odluke koje je donosio su u skladu sa njegovim godinama i vremenom ce se popraviti.