Komentari na vest

Srbija ima 27 putnika za Pariz

S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 8 meseci

Što se košarkaša tiče, prvo treba zvati sve ove momke koji su igrali na svetskom. Pa nakon toga ako neko od njih ne može ili je ne daj Bože povređen, onda popunjavati mesta sa ostalima.
F

FM

pre 8 meseci

Oni igraju ovo svetsko pre svega zahvaljujuci Jokicu koji je izneo kvalifikacije na svojim ledjima proslo leto/jesen.
C

Cvrle

pre 8 meseci

Hteo sam nesto pametno da napisem ali sam ipak odustao, hvala i sve najbolje.
G

Gost101

pre 8 meseci

Angelina Topic ?
G

Gile 88

pre 8 meseci

Košarkašima je lakše da uzmu medalju na Olimpijskim igrama nego na SP ili EP jer OI igra samo 12 ekipa. Dve pobede u grupi garantuju 1/4 finale znači 4 pobede donose medalju
M

Miki1212

pre 8 meseci

Teoretski da ali suštinski zavisi i od žreba jer ovaj put smo imali baš baš sreće. Šta je sa košarkašicama, kako one stoje za vizu za OI jesu se kvalifikovale za neki kvalifikacioni turnir
G

Gile 88

pre 8 meseci

Možemo da uzmemo 3 a možemo i 15 medalja rano je za procenu ne zna se još ni ko će sve otići u Pariz
S

Search

pre 8 meseci

Olimpijske igre su specificne, mnogo je veci pritisak nego na SP i EP, sportisti se drugacije pripremaju jer se odrzavaju tek na cetiri godine. Eto i Djokovic je primer kako je tesko izdrzati psiholoski pritisak. Zato su mi enigma i Vuleta i Topic i Arunovic, koja je sve zivo poosvajala, ali medalju na OI nikako. I basketasi samo bronza u Tokiju, a biju sve redom godinama na ostalim takmicenjima. Tesko je tu proceniti ko i sta. Ima cesto i pozitivnih iznenadjenja kao Zlatic, Ivana Maksimovic, nikad se ne zna
v

vs vlada

pre 8 meseci

Ivana je osvojila medalju.
S

Stara kuka

pre 8 meseci

Pogledao sam put kvalifikacija vezano za odbojku i drugacije je nego ranije. Ukoliko ne uspemo da se plasiramo preko kvalifikacionih turnira, ostaje jos 5 mesta. Tih 5 mesta se popunjavaju po rang listi, a svakako da ce skoro sve najjace ekipe i u muskoj i u zensoj konkurenciji ici preko kvalifikacionih turnira. Tako da i tu ocekujem obe nase selekcije sto je dobro.
P

Pasijans

pre 8 meseci

Rezultati na OI pokazuju koliko smo stvarno daleko od "sportske nacije," sto je termin kojim se toliko dicimo. Sada jos imamo neke naturalizovane Ruse koji se takmice, a prethodno je tu bio Datunasvili.
c

cisto onako malo

pre 8 meseci

Eto sportske nacije su ovi sto imaju surf, gadjanje glinenih golubova, jedrenje, hokej na travi, konjicki sport...28 mesto a tako mala nacija, plus smo medju najjacima u timskim sportovima gde 12 ili vise sportista donesu medalju koja se racuna kao jedna. Mislim niciji uspeh ne umanjujem, naprotiv ali ako hoces da gledas samo broj, timski sportovi onda budu besmisleni po toj kategoriji. Dakle jos jednom, svaka cast svim sportistima iz bilo koje zemlje, ali ne bih menjao kosarku i Djokovica za 700 medalja u raznoraznim sportovima.
L

Luka muka

pre 8 meseci

Hoce li ucestvovati Jasna Šekarić zna li se sta ? :D
C

Chacarita

pre 8 meseci

Koja je bila uspesna za razliku od uvek neugodne Dragane Tomasevic, na poziciji sportskog turiste na racun drzave. Njeni rezultati na OI: 2004, 38.mesto, 2008, 13.mesto, 2012, 19.mesto, 2016, 19.mesto, 2021, 21.mesto. Bilo je i lepih gratis putovanja na svetska i evropska takmicenja sa ukupno 0 medalja za 20 godina putovanja i statiranja.
n

nigdeniko

pre 8 meseci

mislim da ovog puta tesko mozemo preko pet medalja. odbojkasice, novak, neki tekvondo i streljastvo i basket 3x3. sve ostalo tesko
a

atleta

pre 8 meseci

vuleta i mozda mala topic
Č

Ček

pre 8 meseci

A košarkaši? Što da ne i oni.
B

Belgrano

pre 8 meseci

Mozemo uzeti oko 10. Odbojkasice, kosarkasi, 3x3 basket, Djokovic, taekvondo, streljastvo, vaterpolisti, rvaci, dzudo, Vuleta, Topic. Voleo bi da se u ekipnim sportovima kvalikuje vise nasih, ali to ce biti bas tesko. Vaterpolisti jos nisu obezbedili vizu. Kosarkasice, odbojkasi, rukometasi ce bas tesko do OI ali nikad se ne zna, teoretske sanse postoje.
S

Stara kuka

pre 8 meseci

Djokovic, Vuleta, odbojkasice(plasirace se), basket 3X3,tekvando, streljastvo, borilacki sportovi, vaterpolo, kosarka. To su kandidati, a sta ce biti tek treba da se vidi. Ima jos do Olimpjade.
s

serdar

pre 8 meseci

mislim da vaterpolisti nisu kandidati za medalju, nazalost