Komentari na vest

Srbija se oporavila od debakla, Milijašević sa 22 i Radaković sa 20 poena vodili Orliće ka pobedi

v

vukajjloo

pre 11 meseci

Gledajući Francuze, Amere, Špance, pa i Turke ovo što mi igramo je daleko od moderne košarke. Igra gde se lopta davi od koša do koša, sebično sporo... Nije nam baš svetla budućnost.
s

strucan kadar

pre 11 meseci

Pazite u avgustu kako ce se obrukati u16 reprezentacija na evropskom.Zapamtite moje reci!
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Ono juce igra Srbije protiv Francuske koja je u jednom trenutku vodila i 49 poena razlike je velika sramota nasih ali ovo je bitna pobeda.Svakako treba uraditi duboku analizu i ispraviti greske sto je vise moguce.
N

NN3

pre 11 meseci

Ne preterujte, poraz juče jeste visok, al Francuzi su svemirski brod za nas. Evo upravo igraju sa Amerima na jednu loptu i vode na kraju 3/4. Naša baza je Srbija i nešto momaka iz RS i CG, baza Francuza i Amera se brojim u stotinama miliona stanovnika, Francuzi kupe iz Afrike mlade igrače.
M

Mr007

pre 11 meseci

@NN3,nema opravdanja za taj mec,vodili su Francuzi 49 razlike i da su hteli,moglo je biti 60-ak. Mi smo kosarkaska zemlja,ne sme se dogadjati da nas tako razbijaju,velika je to sramota.
N

NN3

pre 11 meseci

Pa jeste sramota, ali nije smak sveta. I Golden Stejt sa Karijem i Klejom izgubi meč u NBA 30+ razlike. Desi se. Samo mi sve doživljavamo kao da je kraj sveta, i hoćemo zlato u svakom mogućem sportu. Možeš misliti bićemo tek 5 na svetu

Name631

pre 11 meseci

obrukali ste se juce za celu karijeru. onakva sebicnost se ne vidja cesto. Pamet u glavu, kosarka je kolektivan sport

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Ови резултати су директна последица 7-8-9-10 странаца у партизану,6-7у звезди 6-7 у фмп-у,6-7 у меги а нема више хемофарма да прави репрезентативце а нема више ни правог фмп-а фабрике младих победника него сад је звездина филијала за пропале осморазредне странце,а и младост има 5-6 странаца борац4-5...па онда неко криви селектора,човек има једно или два злата са ранијим генерацијама,али не можеш очекивати резултат са 14 играчима фмп-а,звезде,партизана, и седмим играчима спратака,динамика и пропалим нцаа играчима,који имају просек од 1,2 поена и 0,8 скокова за 2,5 минута у игри.

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Није ми јасно зашто су са у 18 репрезентацијом и Јовић и Топић и Марковић и Бошњаковић а не са у 19!? Знам да смо ми домаћини евра у 18 али опет ова екипа са њима у репрезентацији била би кандидат за злато! Исто тако екипа у 20 са чанком нема ама баш ни једног не екстра него просечног играча!
e

e,,

pre 11 meseci

Zato sto ovi turniri sluze za pravljenje igraca za seniorsku reprezentaciju, pa se ili gleda da se slabiji igraci uigraju i imaju jake utakmice kao za ovu u19, ili da se razvija pobednicki mentalitet, i hemija za igrace koji ce za par godina u seniorsku reprezentaciju kao u u18 ove godine. zato mislim da je Topic ostavljen u u18 a i Drezgic podignut u u18, kako bi se uigravali kao bekovski tandem, iako je Drezgic dosta mladji, i pitanje je da li ce se izboriti da zavrsava utakmice. Tako da ovaj tim treba gledati kroz napredak u odnosu na proslu godinu(a napredak je ogroman), a u18 za osvajanje neke medalje.
I

Immobile

pre 11 meseci

Ambicije su da se osvojio Evropsko,niko nije računao da će se oni ovako obrukati.

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Она брука и срамота не може се опрати ни да добију аргентину са 50 разлике!
R

Rik Foks

pre 11 meseci

Kakvo podvlačenje crte? Juče smo poniženi najstrašnije. Imali smo laku grupu i dobar žreb inace ne bi dosli ni do tog 1/4 finala. Momci nazalost ne mogu da dominiraju ni u Kls