Komentari na vest

Stala mašina Marine Maljković: Špankinje naplatile Srbiji dug iz Valensije

Z

ZnalacBasket

pre preko 2 godine

Najvažnije je pobediti sad Koreju i proći dalje. Za četvrtfinale je žreb.. 😊 Tako da je svaki rival moguć. Sem onog sa kojim smo bili u grupi.. 😊
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Nije dobro kad se izgubi.Pobedom nad Juznom Korejom idemo u cetvrtfinale kao najverovatnije 2.u grupi.To znaci da mozemo da igramo protiv SAD.Nego nesto drugo je problem a to je upadanje u periode lose i dobre igre.Imaju mnogo oscilacija.
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Bolje sad poraz u grupi ,nego u eventualnoj borbi za sam vrh i medalje...Tako su basketasi na celu sa Bulatom mleli dan ranije te iste ruse koji su sutradan dobili kad je najvaznije i umesto duplo kvalitetnije Srbije otisli u finale da se bore za zlato po koje smo mi dosli...NEPISANO PRAVILO JE DA TESKO NEKO NEKOG MOZE DOBITI 2 PUTA NA ISTOM TURNIRU...Bolje ovako i sad nego kasnije...
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci bolje je izgubiti u grupi od bilo kog a ne u 1/4 ako naravno prodjemo pobedom protiv J.Koreje,,,,,,A i dobro je ovo posto tesko moze Spanija da nas dobije dva puta na takmicenju a i danas u drugom poluvremenu su ih srale trojke kao sumanute,a i ne moze svaka utakmica da se dobije nisu nase roboti kao sto su navikli nasi mediji pa sada kukaju i placu iako znaju sta je bilo sa basketašima pored onih silnih pobeda,,,,,

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Španija je bila odlična u 4 četvrtini i tu je bio kraj. Mada kako je meč odmicalo bili smo sve lošiji. Samo glavu gore nije to ništa strašno.
J

JodzaBn

pre gotovo 3 godine

Ovakvi padovi u igri mi nisu jasni, ovo nije dopustivo za sampionke... uzasna igra u drugom poluvremenu
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Ocekivano, necemo osvojiti medalju.. Hvala vam za sve
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Ne zna se jel gore sudjenje bilo kada smo ih razbili na domacem terenu pa na kraju u penal zavrsnici za malo da im poklone pobedu, ili sada.. Naplaticemo mi to kasnije, dace bog u finalu, neka sudije poguraju Spance protiv Amera pre finala pa u finalu da im mi naplatimo sve!
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Marina, kosarkasice ti igraju sa mnogo oscilacija u igri.Upadaju u periode dobre i lose igre.Sva sreca pa je zadnje kolo protiv Juzne Koreje.Treba nam pobeda za plasman u cetvrtfinale.
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Kada smo trebali da se odlepimo na 10+ poena razlike sudijska trojka je umešala prste i izmišljala neke faulove i nije dosudila korake u par navrata. Idemo Srbija ako se sastanemo ponovo deremo ih!
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

Zenska kosarka je nesto najneprijatnije za gledanje sto se tice sportova
G

Gost456

pre preko 2 godine

Pa ti gledaj mušku. A da, ne možeš jer nabeđene zvezdice nisu mogle da se plasiraju na OI na turniru u Beogradu. U našem je..nom glavnom gradu protiv osrednje Italije. Pljuješ po devojkama koje su šampionke Evrope, indijancu jedan!