Screenshot - euroleaguebasketball.net
Screenshot - euroleaguebasketball.net

STATISTIKA: Nedovoljno asistencija, previše izgubljenih lopti i loš procenat za tri poena koštali crno-bele

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.04.22. | 23:42

Bursa napravila prvoklasno iznenađenje u Beogradu

Ušao je Partizan u sezonu kao jedan od glavnih favorita u Evrokupu, predvođen najtrofejnijim trenerom na kontinentu. Opravdao je tu ulogu u grupnoj fazi, u plej-of praktično ušao kao treći nosilac. Ispao je na prvom koraku. Bursa je slavila u krcatoj Beogradskoj areni posle produžetka 103:95.

Imali su crno-beli pobedu u rukama, pet poena prednosti u završnici, ali se rival nije dao predati. Džon Holand je trojkom poravnao rezultat na sedam sekundi do kraja, koje Partizan nije uspeo da iskoristi. U produžetku su gosti kontrolisali situaciju i na kraju zasluženo slavili.

Izabrane vesti

Nedostajao je Obradovićevoj ekipi Kevin Panter, iako je na kraju bio treći strelac ekipe (13 poena). Šutirao je ipak za tri sa 30 odsto uspešnosti (3/10) i premalo kreirao za druge (dve asistencije).

Ledej takođe ispod očekivanog nivoa, iako je bio na skok od dabl-dabla (11 poena), ali je imao indek 9. Matijas Lesor je na kraju bio najbolji sa 20 poena i osam uhvaćenih lopti (indeks 25).

Crno-beli su skupa šutirali za tri 11/36 (30,6 odsto) i to je bez sumnje bio jedan od razloga što nisu na vrele prelomili meč. Da se previše išlo na individualne akcije vidi se kroz samo 14 timskih asistencija. Grešilo se prilično, ali 12 izgubljenih lopti nije katastrofalna cifra. Problem je što je nekoliko lopti Partizan izgubio u ključnim momentima.

Kompletnu statistiku pogledajte OVDE.


tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara