Komentari na vest

Stefan Marković: Ne bežim od rada, željan sam košarke, mogu da budem šta god trener traži

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Poklopilo se da te niko nece pa si sad dosao kod nas.
r

realno85

pre preko 2 godine

Stefo dobrodosao. Od tebe ocekujem da radis ono sto si radio sve ove godine i u klubu i reprezentaciji, da das 100% sebe i izgines za svalu loptu. To je tvoja licna karta. sretno i da te zaobidju povrede.
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Ako već kažeš da možeš da budeš sve što trener želi, pređi u FK i budi desni bek :)
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Marković moze da igra vise pozicija, što znači je polivalentan igrač, i kao takav me strašno podseća na Dzona O'Šeja u fudbalu. Njihova polivalentnost se ogleda u tome da su podjednako loši na svakoj poziciji.
V

Vi ste ovde gost

pre preko 2 godine

Standardne priče, dečački snovi i to, celu karijeru nas izbegava, a sad mu konačno snovi ostvarili, ma pazi molim te. Ista priča ko oni hoštapleri iz FK, Krstičić i takvi koji su tu samo da smaknu još koju platu dok mogu i u penziju polako. A navijači izjedaju istu priču iznova i iznova.
G

Grobari Kosmet

pre preko 2 godine

-Stefan Markovic Luka Mitrovic Nikola Kalinic Nejt Volters Ostin Holins Majk Cirbes Eron Vajt Nikola Ivanovic, ovi nabrojeni igraci nisu dosli za male pare u ovaj klub to da se zna niko nije glup da veruje u coviceve lazi. Jasna je situacija da je KK Partizan mlad tim sem Zagorca Dangubica Pantera, ovo sve ostalo mladost do 20 godina i neki od njih nisu navikli na evropsku kosarku. Partizan nece da se preda naravno, igraci ce se boriti svim snagama domacin je favorit jer imaji iskusnu ekipu i videcemo sta ce biti. Tribine ce naravno biti krcate, filozofija koja traje godinama uvrede i zestok pritisak sa tribine Zoci ce to da proguta kao i igraci, al za ove cemo samo da im kazemo cekamo vas kao domacini.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

A ovi sto suvasi doveli igraju za minimalac jel da druze?Punter najbolji strelac evrolige presao u ekipu koja igra evrokup,zbog cega?Hahahahha.Gluplji si nego sto mislis.Ovi sto su dosli iz amerike,dosli zbog casova ljubavi?
a

arroyo

pre preko 2 godine

decko, ni Tegi ne veruje u ovo sto si napisao
G

Grobari Kosmet

pre preko 2 godine

U vasim zivotima uvek je zivela laz laz i samo laz
G

Gost e

pre preko 2 godine

Narocito Cirbes i Markovic koji nisu nigde igrali.
l

linoleum

pre preko 2 godine

u prevodu,izgovori za sve i strah dominira u vama ...i znate da cete izgubiti
R

Realni delija

pre preko 2 godine

Ostavi se pisanja! Ne ide ti, presmešno je. Vama je izgleda lakše da pišete o drugima, jer vas je strah neuspeha ove sezone, a uložili 21567305 miliona evra. Polako, polako...
c

czbg1

pre preko 2 godine

Stefan je jedan fin momak, izuzetan karakter, bas pravi vojnik za ovu odlicnu grupu ljudi u Zvezdi. Meni se Zvezda izuzetno svidja kao ekipa, tvrdo u meso. evo tu smo pobedite nas i pruzicemo ruku da ste bolji, svako mora da se oznoji da dodje pobede. Pa kako drugacije igrati kada je neko kvalitetniji od tebe, ajde izadjemo da se nadigravamo pa rezultat bude 110-85 valjda bi onda bilo zadovoljnih. Ljudima se ne moze ugoditi i opet kazem ko upucuje kritike na racun ovog tima Crvene Zvezde je svakako zlonameran, ova ekipa pruza maksimum na svakoj utakmici.
C

Cokili

pre preko 2 godine

Sa kim se svadjas? Kome se pravdas?
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Preplaceni penzioneri koji ne mogu da vrate ni polovinu novca koji je ulozen u njih pa sve da osvoje i Evroligu, sto se nece deseti. Ali, sta tesko Cokiju da ugasi ovu Zvezdu, i od FMP napravi novu. Vec mu jednom proslo, po aminu najvecih drzavnih struktura, jer takva muljacina ne moze da prodje bez samog vrha drzave. A dugove nek preuzme narod, kad sve ovo trpi i treba.