Komentari na vest

Suđeno je da bude Francuska za medalju i da se radujemo najvećim uspesima

R

Rubikova kocka

pre gotovo 3 godine

Bolje da su se potrudili u savezu da dovedu 3 do 4 Srpkinje iz Republike Srpske, Maricu Gajic i Babicku umjesto ove Amerikanke....
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Što? Ako ova sa većom željom nastupa za nas, šta to ima veze. Radije ću da gledam i crnca koji igra srcem nego nekog našeg koji će da se vuče po terenu.
P

Pentrax gnoji

pre gotovo 3 godine

"srpske ratnice"?? "šamaraju redom"?? Ložana - level maximum!
T

Tommy Robinson

pre gotovo 3 godine

Ko je dozvolio da se dovode osrednji crnci u nasu reprezentaciju i stranci uopste!!??? Zar mi nemamo devojke koje su bolje ili bar iste po kvalitetu od ove crnkinje!!? Jel to ova nasa trenerka lgtb feministkinja odlucuje sve sama ili mi imamo savez koj donosi odluke!! Uzas boziji,ovo je pocetak ,ako se ne zaustavi izgledacemo kao Francuska reprezentacija gde belca nema ni na kilometar!!
P

Pentrax gnoji

pre gotovo 3 godine

Tomi majonezu, u našoj ekipi ne igraju crnci već crnkinje! Tj jedna crnkinja. Ne, nemamo nikoga boljeg na pleju iako ni Anderson nije ništa posebno. Dalje, pored mene živi crnkinja koja je rodjena ovde, govori srpski bolje od tebe... Šta, ona ne zaslužuje da predstavlja ovu zemlju jer nije bela?? Šta, ovo mu dodje zemlja bledolikih?? Idi dečko negde i sadi paradajz i krompir, bavi se nekom poljoprivredom.
D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

To Srbine Toni Robinsone! :0)))
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

sudjeno je Francuskoj da izgube u finalu