Komentari na vest

Šuterska rapsodija Pjera u poslednjoj četvrtini, Vezenkov i Slukas ubacili svega pet poena - odluka pada u Pireju (VIDEO)

Đ

Đukin fan

pre 12 meseci

Revija stranaca,tankog kvaliteta i nikakva košarka;sve skupa na parketu od timova iz Atine i Stambola,ukupno 2 Grka i 0 Turaka,resto svi ostali duplo golo.Nevazno je kod god prodje u Kaunas,slabo čemu da se nada.Ove godine Barca najveći favorit za prvaka EL!!!
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Eto uskoro Pjera u Partizanu.
l

ledena kocka

pre 12 meseci

ovaj kalates, najveca prevara u istoriji elitnog nivoa kosarke. kako je on dospeo u top klubove, nba, to je za ozbiljnu analizu….
b

bztzt

pre 12 meseci

Covek je veteran ima 34 godine, ndmoj da se sramotis ovakvim pisanjem.
l

ledena kocka

pre 12 meseci

okej, stoji da ima 34 godine, slozices se i pre 5 godina da je kriminalan bio. Nema brzinu, baca cigle ka kosu, spore lateralne kretnje. Koji kvalitet ima osim pasa? Za elitni nivo kosarke pogotovo u danasnje vreme gde se igra ultra brzo sa mnogo suteva za 3 poena, nije dovoljno imati jedan kvalitet.
V

Vezenkov

pre 12 meseci

Pravi je BezVezenkov. Dokazao i večeras kao mnogo puta u karijeri kad je bitno.
N

Nenad B.

pre 12 meseci

Tri serije će se rešavati u "majstorici", od 15 utakmicama, domaćini dobili samo 6, mnoge od njih rešavane u poslednjem napadu, na jednu loptu, što dokazuje koliko je ove sezone EL ujednačena i neizvesna. Realno, jedino Žalgiris "zalutao" u Top 8 ili je Barsa baš toliko moćna. Videćemo pre svega ko će se plasirati na F4, deluje da su Olimpijakos i Real bliži plasmanu, Monako i Makabi su fifti - fifti, ali sada odllučije jedna utakmica, tako da je svašta moguće. U svakom slučaju da će biti zanimljivo i uzbudljivo, to je garantovano.
o

ok

pre 12 meseci

Kada sumiras od f8 u nijednom klubu od plasiranih domaci igraci ne igraju utakmice. Ova el je rezervna liga za Americke igrace druge klase. Najbolji su oni koji najvise plate. Ovo ti isto kao demokratija u Evropi. Da li to mi Evropljani nestajemo. Pa najbolji igraci NBA su upravo odavde.
N

Nenad B.

pre 12 meseci

Igrao je Žalgiris sa domaćim igračima. Ok, napravili su veliki uspeh plasmanom u Top 8, ali su počišćeni u 3 utakmice. Očigledno bez tih stranih igrač (ne samo Amerikanaca) je nemoguće napraviti vrhunski rezultat, jednostavno tako je kako je, pa ko voli nek izvoli.