Kino Kolom na utakmici Zvezde i Valensije (©MN Press)
Kino Kolom na utakmici Zvezde i Valensije (©MN Press)

Sve oči uprte u Koloma: Pametan momak, ima mnogo ovakvih završnica u rukama i to nam treba

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.12.20. | 21:32

"Moramo prvo da vidimo u kakvom je stanju, treba ga postepeno uvoditi u sistem. On je pametan momak, ali moramo ubrzano da radimo na fizičkoj spremi", izjavio je Saša Obradović

Posle analize pobede nad Valensijom i razgovora o razlozima zašto Crvena zvezda nije i u prethodnom periodu mogla do nekih pobeda, Saša Obradović najavio je i ulazak Kina Koloma u Zvezdin sistem, ali i povratak Lengstona Hola.

Dobra je vest da je Hol trenirao poslednjih dana, ali ne maksimalnim intenzitetom, što znači da će verovatno da propusti i derbi Jadranske lige protiv Cedevite Olimpije u nedelju, a da bi povratak u roster možda mogao da se očekuje protiv Zenita. A, kada će navijači moći da vide Kina Koloma na delu?

Izabrane vesti

"Kolom prolazi lekarske preglede, očekujemo i Hola da se pojavi. On je trenirao poslednja dva dana, ne skroz s ekipom, ali obojica su igrači koji u rotaciji mogu jako da pomognu. Kolom ima ovakvih završnica u svojim rukama i nogama i to će mnogo da nam znači", izjavio je Saša Obradović i dodao:

"Moramo prvo da vidimo u kakvom je stanju, treba ga postepeno uvoditi u sistem. On je pametan momak, ali moramo ubrzano da radimo na fizičkoj spremi".

Kino Kolom je kraj klupe Crvene zvezde ispratio duel dojučerašnjeg i novog kluba.

Crvena zvezda posle 15 rundi Evrolige ima skor 5-10, a sledeći izazov je Zenit u Sankt Peterburgu narednog utorka.



tagovi

Hoakin KolomKino KolomSaša Obradović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara