© Star sport
© Star sport

Topić i Tompkins i dalje treniraju individualno

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 17:02

Janis Sferopulos pričao sa medijima pred duel sa Virtus Bolonjom

Posle poraza od Panatinaikosa, Crvena zvezda je i zvanično ostala bez prilike da dođe do plej-ina. Sada utakmice u Evroligi nemaju više rezultatski značaj. Iteresovanje je drastično spalo, a glavno pitanje je kada će na parket Nikola Topić i Trej Tompkins koji je i dalje nije debitovao u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

"Topić i Tompkins treniraju individualno, oni su u procesu i videćemo kada će biti spremni za timski trening. To su duge povrede i ne mogu da igraju nakon jednog ili dva timkska treninga. Lazić je bolje i trenirao je i videćemo da li će igrati sutra", rekao je Sferopulos na treningu ekipe pred duel sa Virtusom.

Osvrnuo se potom na duel sa Italijanima u petak.

"Virtus je tim koji želi da ostane u zoni plej-ofa, bore se jako, imaju kvalitet. Sa naše strane želimo reakciju nakon poraza, želimo da budemo konzistentnijii igramo bolje u odbrani i igramo pametno u odbrani i koristimo talenat na oba kraja terena. Želimo da se borimo i igramo po planu. Reakcija je jako bitna i želim da vidimo mnogo konzistentniju igru".

Istakao je Grk da će tim pokušati da zabeleži što više pobede.

"Nije lako, nemamo ništa pozitivno na kraju u tom smislu... Ali imamo klub, navijače, mi smo profesionalci i moramo da uradimo sve da bismo dobili što više mečeva do kraja sezone".

Evroliga će biti poligon da se spremaju mečevi za ABA ligu.

"Osim rezultata, druga stvar je da svi moraju igrati i biti spremni i da budemo spremni za ABA ligu. U Evroligi što bviše pobeda, a kroz njih da se spremimo za mečeve u ABA ligi".

Pohvalio je i Teodosića.

"Miloš je igrao juče i mislim da nije mnogo igrača moglo da igra takve mečeve, on je povređen dva meseca i igrao je meč i želim da mu čestitam. Sada želimo da svi budu srećni, nastaviće da trenira i da hvata ritam", zaključio je Sferopulos.


tagovi

KK Crvena zvezdaNikola TopićTrej Tomkins

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara