Topić: Moja igračka karijera pada u vodu, sve to nije važno, svi moraju da shvate težinu dresa!

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 14:30

"Moramo da se okrenemo jedni drugima, jer samo zajedno možemo da krenemo napred kao tim", kaže novi Zvezdin trener

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu čačanskog Borca u utakmici 8. kola Grupe A superlige Srbije. Meč koji je i derbi ove runde, predstavljaće i debi Milenka Topića na mestu prvog trenera.

Nekadašnji igrač crveno-belih i doskorašnji pomoćnik Dušana Alimpijevića očekuje meč protiv dobre ekipe koja je u Čačku pokazala svoj kvalitet.

Izabrane vesti

I kaže da mu je žao što je pod ovakvim okolnostima stigao na mesto prvog trenera.
Žao mi je što pod ovakvim okolnostima dolazim na mesto prvog trenera. Imali smo ideju kada smo Dušan i ja predstavljeni kao trenerski tandem na početku sezone, da ćemo ovo odraditi zajedno do kraja. Što se tiče moje igračke karijere – sve to sada pada u vodu i nije važno, važno je ono što sledi. Mi moramo da popravimo naš odnos prema igri, da podignemo odgovornost, da svi shvate „težinu dresa" koji nose i za koji klub igraju  - Crvenu zvezdu. Moramo da se okrenemo jedni drugima, jer samo zajedno možemo da krenemo napred kao tim. Nemamo puno vremena, a puno utakmica je pred nama. Treba osvežiti ekipu i uraditi dobru pripremu, koja je važna u ovom delu sezone. Bez velikih reči, na nama je da radimo i očekujem da idemo napred", rekao je Milenko Topić.

Prokomentarisao je novi trener Zvezde naredni meč protiv Borca.
Ekipa Borca je dobar tim, koji zna da igra košarku i koji zaslužuje svaki respekt. I to nisu pokazali samo u našoj utakmici u Čačku, već i kroz ostale mečeve ove sezone u ABA 2 ligi i domaćem šampionatu. Mi sa druge strane, moramo prvo da povratimo veru u sebe kao tim, koji želi da odigra dobru, borbenu utakmicu. Takođe, očekujem i podršku naših navijača, da nas podrže, jer smo u završnoj fazi naporne sezone", rekao je Topić.

On je na klupi Zvezde nasledio Alimpijevića, a prilikom predstavljanja rečeno je da će na tom mestu biti "do daljeg".

Foto: Star sport


tagovi

Milenko Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara