Trej Tompkins (©MN Press)
Trej Tompkins (©MN Press)

Trej Tompkins do kraja sezone!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 12:35

Odlučeno

Bila je dovoljna jedna utakmica da se pokaže kao pojačanje, zato je Crvena zvezda odlučila - Trej Tompkins ostaje do kraja sezone!

Crvena zvezda je svoju odluku saopštila na zvaničnom klupskom sajtu. Kako se navodi, ugovor je produžen do kraja sezone, što znači da će nekadašnji osvajač Evrolige sa Real Madridom biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu za ostatak takmičenja u Jadranskoj ligi i potencijalno u Superligi Srbije.

Izabrane vesti

Tompkins je sa Zvezdom potpisao jednomesečni ugovor početkom februara, isti je produžen na isti interval u martu, a sada je definitivno jasno da trener Sferopulos i te kako računa na njega u finišu sezone.

Iskusno krilo je debitovalo za Zvezdu u poslednjem kolu regionalnog takmičenja protiv Splita. Zabeležio je četiri poena u jedan skok za deset minuta na parketu. Zvezdin šef struke najavio je da će on igrati protiv Efesa u četvrtak uveče i da je sada samo pitanje vremena kada će uhvatiti svoj takmičarski ritam.

Tompkins je dugo bio van stroja zbog povreda koje su ga mučile. Ipak, za kratko vreme u crveno-belom pokazao se kao pojačanje u koje može struka da se uzda.


tagovi

Trej TompkinsKK Crvena zvezdaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara