Erik Bledso (©AFP)
Erik Bledso (©AFP)

Trejd: Bledso opet u Klipersima, Beverli i Rondo u Memfisu

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.08.21. | 05:04

Iskusni bek drugi put u Los Anđelesu

Trejd "preko bare". U glavnim ulogama bili su Los Anđeles Klipersi i Memfis. U grad anđela se vratio Erik Bledso, a u suprotnom smeru novi igrači Grizlisa postali su Patrik Beverli, Rejdžon Rondo i Danijel Oturu, javio je poznati NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

Izabrane vesti

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 16, 2021

Bledso ima 31 godinu, izabran je na draftu upravo od strane Klipersa 2010. godne. Od 2013. do 2017. je igrao za Finiks Sanse. Tri sezone je proveo u Milvoki Baksima, a u proteklom šampionatu počeo je u Nju Orleansu, a završio u Memfisu.

On će pomoći dvojici supestarova Kavaju Lenardu i Polu Džordžu da pokušaju da donesu prvi trofej franšizi iz Kalifornije. Klipersi su prošle sezone stigli do prvog finala Zapadne konferencije u istoriji, ali su poraženi od Finiksa Sansa.

Beverli i Rondo su veterani, dok je Oturu, izbor druge runde drafta prošle godine, a za Kliperse je odigrao samo 30 mečeva u proteklom šampionatu najjače košarkaške lige na svetu.

Prošle nedelje su Klipersi završili veliki posao. Produžili su ugovor na još četiri sezone sa prvom zvezdom tima Kavajom Lenardom. Šampion NBA lige sa San Antonijem i Torontom zaradiće 176.300.000 dolara.

Podsetimo, Milvoki Baksi sa Janisom Adetokunbom su prošle sezone osvojili drugu NBA titulu, prvu posle 50 godina.



tagovi

Erik BledsoLos Anđeles KlipersMemfis GrizlisMemfisNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara