Komentari na vest

Trener Filadelfije otkrio, Filip Petrušev uz Džoela Embida naredne sezone

C

Cirkus Kolorado

pre 10 meseci

Sada može zajedno sa Embidom da se baca po terenu, plače a i da prijavljuju protivnike po Filadelfiskim policijskim stanicama...
R

Rade Memfis

pre 10 meseci

Filip Fila
m

mikac678

pre 10 meseci

Petrušev prijavljuje policiji Filadelfije ovu 'trojku' Moa Bambu, Montrezla Herela i Pola Rida i rešava pitanje u prvoj postavi.
K

KK Crvena zvezda Beograd

pre 10 meseci

Zvezda postaje prćija za razvijanje Miškovih prospekata. Nije ga dao Partizanu jer Žoc i ove proverene EL igrače potpisuje na 2 godine, a klince na 3-4. Sada Miško ne da malom Beslaću iz Vojvodine da dođe u Partizan, traži neku astronomsku cifru kao platu igraču, želi da odvede Madara u Fener. Nudio je Simonovića Partizanu ali ga Žoc i Savić nisu htjeli jer znaju da ovaj želi samo da ih razvije i odvede dalje za veću lovu. FMP je postao razvojni tim BeoBasket agencije, a Partizan to nije i ne želi da bude, zato nam podmeće nogu gdje god je to moguće.
b

bebs

pre 10 meseci

pozz te Madar, nekom igrace krade filadelfija nekom fener. no pasaran banditi jugoslovenski
j

joooooj

pre 10 meseci

šta sve ovde čovek pročita!
o

ok

pre 10 meseci

Na zalost navijaca kluba ljubavi Filip Petrusev zajedno sa Kalinicem i Ilicem bice jedna od tri cetvorke Zvezde. Stvar je vec pri kraju.
K

Kkkk

pre 10 meseci

Na žalost ti se nepitas
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Јасно је било да Петрушев остаје преко баре, чим смо ангажовали Симоновиќа, кога је шутнуо чикаго!
t

tinuninu

pre 10 meseci

🚔🚔🚔🚨🚨🚨
v

velikam

pre 10 meseci

Steta za Partizan
D

DonKyo

pre 10 meseci

Nista od toga se ne bi dogodilo da Pera nije otisao u policiju. Zauvek tinuninu
D

Djinobili

pre 10 meseci

Bas ga svrbi za tinuninu otisao lik u nba a ti tinuninu hahaha
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

nije mogao gore da naskodi partizanu nego da pojaca zvezdu svojim odlaskom. Ko ce da baca sad airball? i ko ce da ispada iz odbrane kad se zabaguje posle 30sec igre.... mozda konacno zvezda dovede nekog upotrevljivog ispod kosa
T

Tripla Kruna

pre 10 meseci

A ona letnja liga im je toliki CIRKUS da nemam reci,gledao sam par klipova na YT-bu i slatko se ismejao,pa ono je jos gore od ALL STAR utakmice gde se svi zivi sprdaju,nema odbrane niti dodavanje u opste,samo trci i sutiraj na prvu i tako do besvesti,u onako lezernoj igri bi i mali Topic iz Zvezde svaki mec ubacio po 15-20 poena a kamoli Petrusev i slicni igraci! Zestoko ce se ispaliti ako ne ostane u Zvezdi jer tamo u NBA bice vodonosa i mahac peskirima posto ce biti tel peti centar u ekipi....🤦
p

pa..

pre 10 meseci

Zavisi od tima do tima.. Recimo 76ersi su uzasni ove godine, i bukvalno igraci na poziciji 1, 2 i 3 su se ispucavali tako na prvo, ali je utoliko veci podvig Petruseva jer je sa takvim bekovima dosao do tih 15tak poena, jer je uglavnom sutirao 4 od 5 iz igre i koristio svaku loptu koja je dolazila jednom pa nikad. Tako da ti ta prica da je losa kosarka ne ide u prilog. A sama liga nije losa, jer timovi mogu da uzmu i igrace iz tudjih ekipa, pa recimo, Milvoki, Majami, Denver baziraju igru na igracima koji vec imaju ugovor pa se ovi ne ispucavaju, i ako tu iskoci igrac bez ugovora, takodje njega moze neko da ukrade.. tako da ima smisla i gledati, samo je pitanje koju utakmicu..
G

Gost9

pre 10 meseci

Filipe sine,mora li ta Amerika?Hahaha,srecno.
g

glok

pre 10 meseci

Covek nije uzeo rising star, zahvaljujuci tome sto je stariji par meseci od Madara, za kog je kosarku izmislio.Imao duolo bolje brojke od njega, isto su godiste.Ovde mi lik pise da je cuj sad ovo, Alen Smailagic , licno Jokic za Petruseva hahaha.Jedan od zescih viceva jsd-ovaca. Cekam repliku prve jsd-ovce.
d

djjd11

pre 10 meseci

Ma jok bre evro Boston seltiksi ce vam reci kako on nema kvalitet za Nba, i kako su u Evropi oni dali najvise igraca u Nba. Jedna od tezih lazi njihovih, poput one da su najtorfejnije Sd odnosno Jsd na svetu, druga najbolja skola fudbala posle Ajaksove(ova laz je isto tezak favorit), i da su najveci vaterpolo klub na svetu pored zivog Pro reka i Mladosti Zagreb
R

Rodman1986

pre 10 meseci

Ovog niste dali vi. Ovo je formiran igrač, EL igrač, došao iz Efesa, šampiona Evrope.
8

8444

pre 10 meseci

Svi ste vi iz Železnika pomalo petrušev! 🤡
@

@Rodman1986

pre 10 meseci

Niste ni vi dali Bogdana, Bertansa, Lovernja u Nba i jos neke, promenili su par klubova EL posle vas, pa pricate da jeste.
Z

Zvezda sampion!

pre 10 meseci

Dobar igrac ali ga grobari psiholoski unistili u finalu. Srecno Filipe!
g

gost 011

pre 10 meseci

koliko novca dobija zvezda
P

Provanovic35

pre 10 meseci

Momak je stvarno zasluzio. Izdrzao je svu mrznju navijaca projekta Kamerun jer je buduci srpski reprezentativac, i sledece godine ide u najjacu ligu na svetu
D

DV91

pre 10 meseci

Imao je nekih blistavih momenata tokom sezone ali falila mu je konstantnost, u finalnoj seriji ga nigde nije bilo. Hvala na svemu Filipe i sve najbolje, želim ti da se ostvariš tamo. Verujem da će Zvezda dovesti kvalitetnijeg igrača na poziciji 4.
V

Velika Greska

pre 10 meseci

Petrusev ako ostane u NBA zeznuce se zestoko,bice tek 4-5 centar i dobijace najvise 3 do 5 minuta po mecu,a verovatno nekad ni toliko,tako ce unistiti karijeru nacisto! Da je ostao u Zvezdi jos sezonu ili dve stekao bi svo iskusvo koje mu treba i sazreo kao igrac(poput Bobija koji je bio MVP evrolige) ovako presedece na klupi 95% meceva u NBA(isto ko Raduljica i Kuzmic) i dzabe ce izgubiti godinu dve karijere jer mu sledi povratak u Evropu garantovano kad ga Filadelfija bude otkacila za godinu ili dve,zivi bili pa videli,potpisujem od reci do reci!

ZetaReticuli

pre 10 meseci

Za NBA standarde visine, atleticizma i veštine, on tamo može biti samo četvorka. Potpisivanje Herela, Rida i ovih nije relevantno, kad su to isključive petice i zamene kad odmara Embid. Ima lepu šansu za minute, tanak im je roster na drugim pozicijama, pogotovo 3 i 4, sem Herisa nemaju krštenog igrača
s

sta ti je zivot

pre 10 meseci

eto on dodje do nba a misevi ostade da grizu tastaturu i da ga mrze
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

Sa srećom Filipe! Ovo je dobra stvar i za reprezentaciju. Kroz njihov sistem treninga i igre, svaki igrač može da napreduje bar 20-30% više. Što se Zvezde tiče, neću ništa komentarisati. Sve će se vremenom videti.
l

lol12

pre 10 meseci

Los potez Filipe, ali opet srecno u nastavku karijere.