Tristan Vukčević (© MN Press)
Tristan Vukčević (© MN Press)

Tristane, tu si? Tu sam! Koliko? Ne znam...

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 08:45

Mladi Tristan Vukčević započeo pripreme za novu sezonu u dresu Partizan Mozzart Beta

Igrač Partizan Mozzaart Beta koji je tokom leta bio meta brojnih spekulacija je Tristan Vukčević. Momak koji se izvanredno snašao u dresu Vašingtona tokom Letnje lige je prema pisanju medija iz Grčke bio na putu da zaigra za Peristeri kao pozajmljen igrač crno-belih. Pominjao se i Olimpijakos. Ipak, naš portal najavio još u 15. avgusta da Vukčević neće menjati crno-beli opremu što se ispostavilo kao tačno. Prvog dana priprema mladi Tristan je kročio na parket Arene sa ostatkom dobro poznatih lica. Širokog osmeha, pozdravljao se sa svima, pa i prisutnim medijima, ali kada su u pitanju izjave, tu nije bio previše darežljiv.

U kratkom razgovoru za Mozzart Sport i Sportski žurnal nije želeo da zalazi u detalje oko toga šta se zapravo dešavalo tokom leta i da li je zaista trebalo da ode u Grčku kod Vasilisa Spanulisa.

Izabrane vesti

Tristane, tu si?

"Tu sam, da..."

Šta je tačno bilo?

"Ništa, tu sam..."

Koliko?

"Ne znam, videćemo..."

Šta očekuješ?

"Da pobedimo. Da osvojimo mnogo titula".

Drago ti je što su ponovo tu sa ekipom?

"Naravno, drago mi je što sam tu. Super je ekipa".

Čini se da si se odlično snašao u Vašingtonu koji te je draftovao. Kako ti je izgledala Letnja liga?

"Bilo mi je super. Nije bilo pritiska. Letnja liga nije toliko ozbiljna, ali su mi rekli da igram svoju igru i da uživam. To sam i uradio".

Da li možeš i ovde da igraš i uživaš?

"Naravno", bilo je sve što je Tristan rekao.

U utorak je Tristan Vukčević zajedno sa ostatkom ekipu otišao na Kopaonik gde će se crno-bela družina na čelu sa trenerom Željkom Obradovićem pripremati narednih sedam dana da bi potom usledio prvi pripremni turnir u Laktašima u organizaciji Igokee. Ostaje da se vidi kakvu će ulogu imati Vukčević koji je prošle sezone u ABA ligi prosečno igrao 14,3 minuta, a za to vreme beležio 8,1 poen. Najbolju partiju pružio je protiv Zadra kada je ubacio 25 poena u 13. kolu regionalnog takmičenja.



tagovi

Tristan VukčevićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara