Komentari na vest

Tužna utakmica u Areni u kojoj je Trifunović poveo Partizan Mozzart Bet do pobede

S

Sale Kg

pre 21 dana

Ipak, ne verujemo Žocu više nego ocu!
.

.....

pre 22 dana

Navijači kluba a ne rezultata ahahah
s

soichiro

pre 23 dana

ono nisu bila dva ostra faula vec dva faula za tehnicku, koji nisu dosudjeni kako treba...samo obican faul...sudija u ovoj ligi pod covicem dozvoljavaju rukometnu odbranu a treneri targetiraju najbitnije igrace pa panter trpi batine od svih cele sezone...sudjenje je kao u mladjim kategorijama....seoske sudije sude u korist seoskog kluba jer ako ne sude dici ce se kuka i motika jer im niko ne garantuje bezbednost...nazalost mladje kategorije nam skoluju sudije, a kako njegos rece...sto se krivo rodi vrijeme ne ispravi.
M

MNM

pre 23 dana

Ma koje sudije više kako vam nije glupo,svašta:)))
M

MNM

pre 23 dana

Ma koje sudije više kako vam nije glupo,svašta:)))
L

Losmi xD

pre 23 dana

Komentarišu Zvezdaši koji kradu po ko zna koju godinu u Aba ligi,a gde u evropi ,16-ti( nema krađe,nema koga da prejebeš,ne stoje navijači pored reklama i napinju na igrače). Ali pričamo o trenerima gde su ti čuveni treneri Zvezde koji 10 godina vode Zvezdu,grdne trofeje uzeli ,ali zato evropa i evropski klubovi,tanko,tanko...
T

TRINKIJERI ili ĐORĐEVIĆ

pre 23 dana

Zašto Obradović i Savić nakon neuspeha u 4 takmičenja ove sezone ne podnesu ostavke?
m

matoriekspert

pre 22 dana

Vesna, vi ste?
G

G[h]ost

pre 23 dana

Gde su najbolji navijači?
M

Mali medo

pre 23 dana

Ovog pantera pod hitno prodati,otkad potpiso ugovor nista od njega,malo žešća prevara od igraca....za te pare koje on dobija ima PUNO boljih igraca ba njegovoj poziciji....ove sezone nije zasluzio ni 20%od place
Z

Zoran 91

pre 23 dana

Hahaaa prodati, šta misliš da ima dosta budala koji bi dali za tako nešto 2,5 miliona eura plus odšteta Partizanu.
F

Filip Koprivica

pre 23 dana

tuzna je cela sezona kao i trener...
R

Rebel

pre 23 dana

jednostavno iritiraju Zeljkove price, ovo je najbolji pokazatelj
M

Milantom

pre 23 dana

Jel će Željko i Panter vratiti pare i zašto neće?
T

Top Gun

pre 23 dana

Dozlogrdilo navijacima da slusaju kako je uvek neko drugi kriv...
g

gbnhjm

pre 23 dana

Hoćete celog života da jedete pasulj i koru hleba, dok Željko jede šniclu i modira se?! Samo napred, dižite svoju vedetu u nebo, a on će vas da zakopava. Era dekadencije i ludaka.
6

666999

pre 23 dana

Čeka se još kolega Vladan Tegeltija sa ekspertizom da li je Panter prilikom šuta širio noge van svog cilindra, pa da privodimo kraju ovu polemiku, razumešjebigakurac...
1

11221122

pre 23 dana

Željko Obradović, umesto da se pokrije ušima i da se ne oglašava jedno dva meseca zbog ovog prangijanja, on nastavlja da, kolokvijalno rečeno, vrši veliku nuždu po svojoj trofejnoj karijeri. To je za neverovati šta taj momak radi otkad se vratio u srpsku košarku. Kao neka gerilska ličnost odmetnuta od stvarnosti, kao neki otuđeni stacionar od ostatka društva. U svakom porazu on vidi zaveru protiv sebe. Prvo kao čestita protivniku na pobedi, a onda narednih pola sata obrazlaže zašto je ista nezaslužena. Još kaže, Evropa je merilo, mi smo tamo jedanaesti, oni šesnaesti. Kao uvređeno dete u vrtiću. Pa je l' to gospodski manir jednog trenera svetske klase? Smešan je i sraman. Ograđuje se, uvija u oblande, kaže znamo svi šta se dešava, ovde vlada Omerta, građanima preporučujem knjigu "Mafija- prvih sto godina". Umesto da je uzeo Vujakliju, prelistao, video reč- penzija. Čekaj bre, postoji reč penzija! Jedina pozitivna stvar koju je uradio iz ugla navijača Partizana je ta što je svojim neuspesima zabašurio katastrofalan rad uprave Crvene zvezde na čelu sa Čovićem, koja umesto da nakon završetka ove sezone bude kompletno najurena govnjivom motkom, sada će, naprotiv biti u potpunosti amnestirana za sve svoje brljotine i bez trunke srama će nastaviti da haranguju i srozavaju klub.
T

Torbicis

pre 23 dana

A zasto se bas nasi treneri u raznim sportovima osecaju kao u gerilskoj borbi???Za Duska Vujošević je vazio zakon da dok je on u klubu nema drzavnih sponzora,pa i kada je rekao da ce raditi za JEDAN DINAR GODISNJE nisu ni to mogli da podnesu,nego sto dalje proteraju...Duda Ivković pravi svoj oprostaj u Atini ne u Beogradu!!! Drzava vam daje 6 miliona evra preko kosarkaskog saveza Srbije objavljeno je u službenom glasniku i to pre kraja serije sa nama!!!Zato ostavi Zeljka pametnim ljudima da ga slusaju i imaju sta da nauče,a ti prebaci kanal na farmu ili citaj knjige magistra covica,ima jedna zanimljiva,mislim da se zove "kako sam unistio privredu mog rodnog kraja" i ostala sabrana dela!!!
G

Gorostas

pre 23 dana

Ja sam gledao na televizorima i na Tviteru kao i cele sezone. Preveliki si Partizane
D

Dex15

pre 23 dana

Casovi ljubavi..upss
B

Bane15

pre 23 dana

22 miliona godsinji budzet se mora opravdati. Zato ce se po svemu sudeci Zvezda morati skloniti u finalu
m

metalika moj dobar

pre 23 dana

zasta da se sklanja ,koja korist od te domace lige gde klubovi igraju samo polufinale i finale
M

MJS

pre 23 dana

Sve sami vrhunski znalci, komentarišu ovde,i lupetaju!!!! Da li svi zajedno imate odgledanih na TV ukupno 9 finala EL!!! Sram Vas bilo!!! Ta zloba je garantovana nova bolest!!!!
K

Karlo Veliki

pre 23 dana

Mega je 50 godina ispred Partizana u kvalitetu selektiranja igraca... Vidi se odmah da oni koji selektiraju mlade ne prate trendove, vec stvaraju trendove...Drugo, vidi se da je svaki pojedinac jak u igri jedan na jedan. I trece, fizicka priprema je vrhunska... U Partizanu od stranaca zadrzati Nanelija, koji casno odradjuje posao, a svi ostali, pa i Smit, OUT...Tek sada se vidi koliko je letosnji prelazni rok BIO NEPISMEN. Mislim da to i Zeljko sada vidi, ali mi smeta sto nema hrabrosti da to pokaze, vec se izderava na Smailagica. Ovaj momak tri godine trpi torturu, bez pedagoskog razloga...Šta ako sada ode? Ne verujem da postoji mladi igrac koji ce trpeti ZOC-a? Trener Mege je bio u Partizanu.. Mislim da je on velika perspektiva i treba uciniti sve i dovesti ga..To znaci i da Partizan treba da napusti put sududog trosenja para, jer mi smo Srbija, A NE ŠVAJCARSKA?
B

Boban1

pre 23 dana

Još ako iduce sezone,sto ne bih volio,budu igrali Evrokup,ovo će biti sjajna posjeta.
S

SilverSurfer

pre 23 dana

U Berlinu su pa je zato Arena prazna.
P

Provaljen si

pre 23 dana

Limar Da se placaju silne PARE za karte a šta da vidimo???
b

balanla

pre 23 dana

veli nismo mi navijaci rezultata
Š

Šeldon Džejms Plankton

pre 23 dana

KLS je liga za ponos!
G

Guh

pre 23 dana

Niko vise ne prati igokeu
m

maCvilander

pre 23 dana

casovi ljubavi
G

GostO

pre 23 dana

Panter gadjao loptom igraca Mege i dobio samo tehnicku? To je fizicki napad, a to se kaznjava diskvalifikujucom, ne tehnickom. Sta li bi bilo da im nisu sudile zle srpske sudije ?
p

postenjacinoo

pre 23 dana

ma da bre, u predgradju je to za zatvor
Г

Групни

pre 23 dana

не брини, пошаљи специјалисту Лазаревића, нека у међувремену гања Пантера по ходнику ... могао би да га упита зашто гађа људе лоптом и уравнотежи другу страну лица ...
R

Realan 2

pre 23 dana

Trebalo bi ga prijaviti policiji...
G

Gorostase

pre 23 dana

Da da trebalo bi te prijaviti policiji
N

Nevera

pre 23 dana

Brate ladno gledaš Partizan u nekoj tralalala ligi
B

BokiUSA

pre 23 dana

Kukate godinama o nsmestanjima Zvezde Partizana. A u stvari svi namestaju. Eto primera rezultata za opstanak..svako ali bukvalno svako. I da nema uefa prijava niko o tome usta otvorio nebi
g

gregori

pre 23 dana

Evo dušmani i zlobnici. Vidite da smo najjači. Jesam rekao da ćemo pometlati Megu 2:0
V

Vidi

pre 23 dana

Zeljko , molim te odlazi, ovo sto mi igramo je uzas
Z

Zoc neznalica

pre 23 dana

Istamburala braca po zadnjici u 3 utakmice i sad nikako da se oporave....:))))
M

Mauro Tasoti

pre 23 dana

Više je navijača Zvezde ovde na vestima o Partizanu nego u Pioniru gde trenutno igraju FMP1 i FMP2.
m

msm

pre 23 dana

Kakav idiotski tekst. Ne zanima nas ovo kvazi takmicenje na celu sa Covicem i masinerijom
G

Gosssttt

pre 23 dana

Pa sto ga igrate onda kad vas ne zanima licemeri obicni...i foliranti...
P

Pobeda je resenje

pre 23 dana

Posle neko kaze Obradović ne pravi igrace pogledajte kako se Trifunovic razgoropadio kakav je Zeljko carobnjak.
K

Kk Metla Sonics

pre 23 dana

Metla ole
3

37 navijača u Areni

pre 23 dana

Auuu auuuuu najmanja poseta u istoriji Partizana

Toto-ko-tunjo

pre 23 dana

I kad ne budeš prvi tiiiii... 😆😆😆
I

Ide grobar ulicom

pre 23 dana

DUDAAAAA DUDAAA IDE GROBAR ULICOM HEJ DUDA DEJ. GROBAR SE UG.. IO DUDAAA DUDAAA GROBAR SE UG.. IO HEJ DUDA DEJ. A ZAŠTO?? JER JE K... C P..IO HEJ DUDA DEJ.
Г

ГрупнивсДудлај

pre 23 dana

гледај полуфинале првенства игра звезда и ФМП најнеизвеснији пар на кладионицима Антартика , јер ако ти се довољно смрзне рука можда можеш да одиграш на погрешан клуб ! сигурно је само једно ... само један од та два клуба има аутохтоно порекло !
K

Kmeeek

pre 23 dana

Pa gde su sada oni silni navijači. I onda se ljute kada im kažemo da su navijači rezultata kao i da im više od polovine čine oni koji dolaze u Arenu da se slikaju, budu vidjeni i sutradan u svom društvu prepričavaju kako su bili na utakmici uz nezaobilazno kačenje slika na društvenim mrežama. Mnogo takozvanih japija, šminkera, foliranata koji će otići i na operu kada dodje neki poznati operski pevač iako nikad u šivotu nisu čuli ni videli ijednu operu u životu. Obični pozeri i foliranti. Ne bih se mnogo ponosio brojem navijača na tim utakmicama. Sada se vidi ko je stvarno navijač a ko folirant i pozer. A dolaze i da bi videli velike timove i igrače više neho sam partizan. A kada toga više nema onda se dobije realna slika kolika vam je podrška. To su ti instagram selfi navijači rezultata. Zato se ne ložite toliko.
a

abcde

pre 23 dana

Institucija odjednom nije vise institucija?! Pazi sad Boga ti? Kako to,sad,jesam,pa nisam??? E deco,deco...vi ste samo k....na biciklu!
V

Vaistinu

pre 23 dana

K... C na biciklu
P

Princip G.

pre 23 dana

Za vas i jesmo institucija!Vi F4 nikada nećete videti.Limitirani ste u glave.🤣🤣🤣
Z

Zaista

pre 23 dana

Penix na bajsu!
a

abcde

pre 23 dana

Institucija odjednom nije vise institucija?! Pazi sad Boga ti? Kako to,sad,jesam,pa nisam??? E deco,deco...vi ste samo k....na biciklu!
B

Brine

pre 23 dana

A gde ste vi na f4 svi vas čekaju
D

DS1989

pre 23 dana

Zar avangarda nije imala slogan navijaci Partizana a ne retultata?
T

Tiza

pre 23 dana

Lepo ste rekli Crvena zvezda ili FMP🤡🤡🤡
С

Срб

pre 23 dana

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007.
C

Cрб

pre 23 dana

После купа и метле у аба коме је више до кошарке.Да имају образа из рупе неби изашли.
n

neshha

pre 23 dana

A cujem ja neku silnu skripu,ne znam sta je to.Kad ono,avangardni navijaci zaboravili da su avangarda!
c

cule87

pre 23 dana

panter gađao loptom igrača posle dva jača faula!!! a za sebe tvrdi da mu je najveći kvalitet to što je hladnokrvan... kakva prevara od igrača majko moja, oterajte ga molim vas makar ne doveli nikoga
M

Miloš Zr

pre 23 dana

Grobari da se ne lažemo pometlani ste od ekipe lošije od vaše, realno na mnogim pozicijama ste bolji od zvezde, problem je u divljini igrača šutira ko stigne, nezainteresovani stranci, domaći užas, presudilo je veća volja i želja naših domaćih igrača. Toliko.
s

samo

pre 23 dana

Teo,Nedovic,Gedraitis,Mitrovic,Bolomboj,na kojoj su to poziciji bolji?Ni na jednoj,mozda na dve ravnopravni.
D

Darko1101993

pre 23 dana

Bruka i sramota kluba a i gospodina trenera posle onakvog sudjenja u 1 i 3 utakmici od strane srpskih sudija pristati igrati ovu kls gde ni ne kriju da su produžena ruka FMP1. A gospodinu treneru želim jos 3 poraza za redom da dostigne dvocifren broj poraza vezanih, da nas partizan dozivi istorijsku bruku sa najvećim budžetom u istoriji a nikad vise vezanih poraza, cak ni kad je vrabac bio najbolji igrac to nismo doživeli. Poruka za kraj Svak je rodjen da po jednom umre, cast i bruka žive dovjeka.
n

neshha

pre 23 dana

Blago tebi,da mi je tvoja glava bar 3 dana da se malo odmorim.
J

Jeste da

pre 23 dana

Tvoja bruka je večita
M

Metla x6

pre 23 dana

Ocekivano teska utakmica za momke u crnim dresovima.Ocigledno su mislima bili na Final4 u Berlinu.Kome je do kosarke u Areni,kad su veceras trebali biti u Berlinu😄
K

Kg

pre 23 dana

I u Kaunasu
v

vrobar 30

pre 23 dana

alo cigani ovo nije vijest o vasem malom klubu.. fmp igra sad idite i vidite za koji fmp navijate to su vama najvece muke 😅😅😅😅😅
R

Realno istina

pre 23 dana

I u cemu je problem?
h

hahahahahahahah ugaseni projekat

pre 23 dana

je li 16.000 sezonskih ili samo 16?
Г

Групни

pre 23 dana

тужна, али нужна ...
s

spiritus movens

pre 23 dana

Prazna Arena. Izgleda Covic opet stavio tacku i na crno-beli svet.
X

Xnks

pre 23 dana

To njegovo privatno takmičenje nas Grobare ne zanima,jel ti sad jasnije?
G

Gost031

pre 23 dana

@xnks a šta je bilo sa onim takmičenja što vas zanimaju? Pitam za druga
G

Gorostas

pre 23 dana

Nikad nisam bio da gledam Partizana ali sam zato bio u Albaniji da se kupam. Veliki si Partizane
T

To je tato što nas grobate boli kurac za cirk

pre 23 dana

To je tato što nas grobate boli kurac za cirkuska takmičenja.Kapiši.Nama smešni trogeji nošta ne znače.I smatramo da je sramno što Partizan.ovo igra.J

VecaBg1971

pre 23 dana

Tebi izgleda ni osnovna skola nije nista znacila
I

Ijaoo

pre 23 dana

Koliko bola smo igokei naneli

VecaBg1971

pre 23 dana

Pa sta bi grobari, gde su casovi ljubavi, vise redara nego vas. Nekog i vi da dobijete ove godine....
M

Mxk

pre 23 dana

Ovo takmičenje nas dotiče kao NFL
j

jjjjjjjjjjj

pre 23 dana

ledej nema utamice da nekog ne patosira i povredi, evo danas onog slovaka Maloveca nabo' laktom
M

MladenGPG

pre 23 dana

Da vidimo oće li ovaj čovićev novinar sad da napiše isto ovako za cigane koji igraju pred još manje ljudi... Lažni šampion ne može da napuni ni pionir. Toliko.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Partizan u Evroligi , Fmp nece ! Igrajte Kls samo fmpeovci hahah
Š

Šatro osmeh je na....

pre 23 dana

kraju a ovamo se izjedaš iznutra,glodješ metlu....
Š

Šarane

pre 23 dana

Ćuti i grizi metlu od muke. Stiže nova metla ne boj se
B

Baby dont hurt me

pre 23 dana

Tuzno je koliko navijaca iz Zeleznika komentarise svaku utakmicu Partizana. Kompleks je cudo.
B

Brine

pre 23 dana

6: 0 je KOMPLEKS
I

Igokeac 2

pre 23 dana

Nauči da razlikuješ kompleks koji vi imate i trpanje što mi vama radimo jer imamo razloga. Tu smo da vas zezamo sa punim pravom onog ko vas je pometlao, a, zašto? Zato što ste se busali , provocirali, bili bahati, govorili da ćete vi nas, da pometlate. E zato smo ovde, da vas tovarimo a ne zbog kompleksa. Jer kompleks imate vi pometlani luzeri sa NULA tofeja. Da li si ukapirao sada IGOKEAC 2.

Ms

pre 23 dana

Ima istine i medju nasima da su se poneli jer nijedna utakmica nije u napred dobijena , ali kada god sam od pocetka ne ove nego i prosle sezone usao na bilo koje vesti lavina komentara vasih jedni isti koliko para kao ima Zeljko i koliko je trofeja uzeo i stalno ukrug.NIko se ne lozi vise od vas kada je sa druge strane Partizan ipak je Covic kod vas usadio da je jedino normalno stanje kada je Zvezda 5 puta jaca i skuplja od bilo koga u regionu,i da niko ne sme da joj bude do kolena. Zato vas je bolelo vise nego nas kada vas je 5 puta jeftinijia Buducnost ometlala jos sladje i na vasem terenu 5 puta u istoj Aba ligaskoj sezoni.
B

Baby dont hurt me

pre 23 dana

E moj Zeljko... Zar na ovo da licimo krajem maja ??? Sramota !
6

6:0

pre 23 dana

Kompleks kmeeeee
j

jjjjjjjjjjjj

pre 23 dana

17:27 faulovi a sta bi tek bilo da ne sude "lose srpske sudije" nego npr slovenci bilo bi 10:40
A

Alex20

pre 23 dana

Bas se i ja pitam jel sudjenje okej ovih 'srpskih cirkus sudija' kako rece veliki trener a mali covek Zelimir.
N

Nenad B.

pre 23 dana

Partizan izveo jedno sl.bacanje više, kakve veze ima broj faulova. Nisi jado brojao faulove, a posebno bacanja u 1. i 3. utakmici.
h

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/tu

pre 23 dana

24-18=1 bas cudna matematika
N

Nenad B.

pre 23 dana

Po zvaničnoj statistici Partizan izveo 13, a Mega 12 sl.bacanja.
a

ahahha

pre 23 dana

300 ostojinih sendvicara u areni
M

Mauro Tasoti

pre 23 dana

KLS ili liga u kojoj igra Partizan protiv Zvezde i dve njene filijale.Sudije normalno u Zvezdinim dresovima.
Б

Блок

pre 23 dana

Мега топ одбрана прво полувреме.Без помоћи,удвајања. Креће друго...одједном ,удвајања и гомила дозвољених отворених шутева ....
p

paaaa

pre 23 dana

dje je ta silna avangarda,ljubav i u aba 2,10...bla bla...odkud sad to...kme kme
U

Uks

pre 23 dana

Ovako organizovan KLS je bajbesmiskenije takmicenje napravljeno da Covic leci svoje kompkekse.
Z

Za dorucak Covic

pre 23 dana

Rucak Covic, vecera Covic. Sanjas Covica. 24/7
d

d.g.

pre 23 dana

Ma Čović je izlečen, ali su limar i Žoc teško oboleli.

VecaBg1971

pre 23 dana

Ajde 🧹🧹🧹
R

Realan 2

pre 23 dana

7 komentara, sve ekipa iz zeleznika... kakav kompleks....
O

O da, o yeah

pre 23 dana

🧹
4

4rdhjn

pre 23 dana

jel se igra na dve ili tri pobede?
t

tlame

pre 23 dana

NA 6
C

Chivas

pre 23 dana

Stavite i ovde kapacitet dvorane, kao za stadion kad pišete o fudbalu...
G

Guh

pre 23 dana

zlo Srpske kosarke su pogurale sudije
D

Da se zna

pre 23 dana

zlo Srpske kosarke su pogurale sudije
G

Gosty

pre 23 dana

Sad su prešli na rukomet i vaterpolo 😂
1

1983

pre 23 dana

Pratijo ga je panter sa 15 a ALEKSA je imao 16??????????????????
2

2806

pre 23 dana

kakva poseta,rekord arene?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gost031

pre 23 dana

Kako to da najverniji navijači na svetu nisu došli da isprate svoj klub, i nemoguće da su oni aplaudirali protivničkim igračima, ipak je vernost i ljubav iznad svega ili možda nije, ako ne budu igrali evroligu poseta će biti kao Fk rodbina i prijatelji...
C

Czz

pre 23 dana

Drago mi je sto je posle duzeg vremena opet partizan mozzart bet. Neka je sa srecom svima koji slave

VecaBg1971

pre 23 dana

hahaha...klasika kad dobiju
N

Noleeeeeeeee

pre 23 dana

Bas nekog zanima ovo takmicenje koje je u rangu nekog turnira prije pocetka sezone. Bruka sto se ovo uopste I igra.
Č

Čekamo

pre 23 dana

Tegeltiju da objavi koliko je ljudi bilo večeras iz ljubavi prema Partizanu.
7

777

pre 23 dana

Trifa igracina ! Samo da pitam jel moze Zek da ne povredi nekog igraca ?
G

Gost031

pre 23 dana

Naravno da Zek ne može da ne povredi nekoga, kad je Gedraitisa nabo pesnicom u stomak, doduše bez intenziteta i nije mogao da ga povredi sutradan evroliga izbacuje klip never change Zack...
p

poleh

pre 23 dana

skiče samo na el kako bi kobajagi odali utisak kako su verni. Čim se igra srpska liga 79 navijača
s

spiritus movens

pre 23 dana

Razocarala me avangarda svojom brojnoscu.
H

Hogsi

pre 23 dana

Ko ce da ih podrzi posle metle od Zvezde
g

grobarchina

pre 23 dana

Žoc potrošio 57 milion za 3 sezone uzeo Aba ligu, dok je fmp uzeo 7 trofeja i dalje nastavlja da maže oci, najavljuje sledecu sezonu itd
H

Haha

pre 23 dana

Verni navijaci,navijaci kojima rezultat nije bitan,verujem u zoca vise neko u oca,institucija,avangarda,bla,bla,bla...Izmetlani 3 puta u 5 dana u finalu,nakon nekoliko dana 1000 dusa na tribinama,sami sebe popiskili kako su verni navijaci. A sto se tice utakmice,cim se Mega odvojila na 5,6 koseva,ide serija partizana od 10,12-0 i tu se zavrsava svaka dalja prica o utakmici.
6

616161

pre 23 dana

HAHAAHAHAHAHhaHhHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHhAhhahahahahahaHAAHAH
Р

Рагна

pre 23 dana

Навијачи или су на ф4 или су опет мислили да не играју КЛС. Евролига је вероватно препознала да су навијачи партизана навијачи резултата, па ће због тога и добити плаћену лиценцу од државе. И после они узимају себи за право да коментаришу друге...
B

Burek

pre 23 dana

Ma gledali su Lesora
G

GostO

pre 23 dana

Pa kako to sad? Pa oni pune halu zbog ljubavi, nisu oni navijaci rezultata... Je l tako bese? Kamo sad 16000 sezonskih karata? Kamo 20000+ kao u EL? Da im skor u EL bude negativan, pola sale bi bilo prazno.
A

Asad

pre 23 dana

Bila bi puna arena ali su morali da organizuju autolitije, što bi naš narod rekao: “družba družba, služba služba”, za njih je stranka uvijek na prvom jestu
đ

đapekorleone

pre 23 dana

Sva familija igrača ispoštovala
B

Burek

pre 23 dana

Ima li podatka koliko je bilo gledalaca ?
m

megatron

pre 23 dana

po pudlicinoj racunici 10 hiljada
D

Dorcolac

pre 23 dana

Navijaci rezultata na delu i onda se opet nadju da pricaju o nekoj ljubavi prema klubu.
t

to su oni

pre 23 dana

navijaci rezultata
T

To su oni

pre 23 dana

Navijaci rezultata uvek bili
D

DrvozMama

pre 23 dana

Koliko vas je bilo na tekmi protiv Derbija Hahaha koliko vas bude u Evroligi posle 15 januara Uz sk logistiku 8000 hahahahaha