Komentari na vest

U Denveru proradio inat: Svi pričaju o Lejkersima, niko da kaže koliko je Jokić dobar

f

fore

pre 12 meseci

O MVP nagradi koliko vidim vise se opterecujemo mi nego Jokic. On poslednjih 10-ak utakmica u regularnom delu skoro da nije ni igrao, ili je igrao sa 30% snage. Ceo Denver je bio loš i videlo se da se spremaju za plejof. Jokica nije interesovalo da juri brojke na kraju sezone, nego ih je naglo i pokvario, dok je Embid bildovao statistiku i igrao svaku utakmicu sa 100%. I zato su i imali neko pokrice da mu daju taj MVP. Da se razumemo, da je Jokic poslednjih 10-ak utakmica hteo da igra na ovom nivou, nema te kuknjave, ni te sile koja bi Embidu dala nagradu. Jokic je to svesno prepustio i stavio akcenat na prsten. Tako da ne razumem sto su ljudi frustrirani oko toga. Objektivno je i bolje sto nije osvojio jer bi krenulo bombardovanje pritiskom i naslovima da trostruki MVP mora da ima osvojen prsten. Ovako covek igra i kako kaze Melon, cak ga i ne primecuju dovoljno. Da je bio MVP, potpuno bi bio drugi cirkus oko njega, tako da mu ovo skroz odgovara i mislim da je svesno sve uradio.

Joco Inter

pre 12 meseci

Ja ne znam ko još misli za LeBrona da je najbolji košarkaš današnjice... Čoveku svaka čast, ali nije ni u top 10 trenutno, a u top 5 jeste što se tiče svih vremena.. Mada je i to diskutabilno.
C

CL16

pre 12 meseci

Michael Jordan 97me nije bio MVP i ako je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri. MVP je pripao Maloneu. Imali su 64-18, a Malone dobru sezonu, igrali finale i izgubili od Chicaga 4-2 u odlicnom finalu, jednom od najboljih u istoriji... Majkl je posle izjavio da mu je ne dodjeljivanje MVP priznanja bio dodatni motiv da osvoji novu titulu! Ovo su stvari koje mogu samo da motivišu, ne i da slome! Embid je platio cijenu plakanja za MVPja! Zato Jokara, titule su ono sto se racuna! Vidi se da je koncentrisan na to, samo da ga ostali isprate!
F

FM

pre 12 meseci

Manite se tog MVPa vise! Embid je zasluzio isto koliko i Jokic! Mozemo mi da ne volim Embida, ali ne moze niko osporiti njegove brojke, kao ni Nikoline. Jokic je sam kriv sto nije uzeo tu trecu za redom. Sa svojim izjavama kako ga to uopste ne interesuje i da bi se radije kupao u bazenu je uvredio Amerikance i to je sigurno presudilo. Nije uredu sa njegove strane da se tako odnosi prema tome. Uostalom, pred kraj sezone i nije imao neke partije kakve je trebao. Neka uzme prsten i bude MVP finala, siguran sam da bi to najvise voleo, a tog MVPa regularnog dela sezone ce svi da zaborave.
k

kunde

pre 12 meseci

Nadjite svi na yt Shaqov stav o ovome i vidjecete
M

Mikki

pre 12 meseci

Brate koliko ste naporni sa 30 tekstova dnevno. Bukvalno ne znam da li postoji neko ko misli da jokić nije dobar. To sto neki misle da nije mvp je verovatno pogrešno, ali i dalje ne znači da misle da nije dobar. Nema ovde nikakve zavere niti nepravde.
g

gostsog

pre 12 meseci

Svakako je manje tekstova nego sto je bilo o kaznenoj avangardnoj ekspediciji. Tad ti nije smetalo?
@

@gostsog

pre 12 meseci

Jokic je grobar. Dzaba ga pratis.
c

cv

pre 12 meseci

al je dobar samo 20 poena dao haha
X

XD

pre 12 meseci

Nije sve u poenima ali sudeći po tvom komentaru nije ti to moguće objasniti. Nemaš kapacitet.
N

Nemanja1988

pre 12 meseci

Druze ti ne bi dao 20 poena za celu sezonu, protiv pionira.. Gledas kosarku samo kroz prizmu poena, kladim se da nisi pogledao dve kosarkaske utakmice.. Pozdrav...