Željko Obradović i Danilo ANđušić (© Star sport)
Željko Obradović i Danilo ANđušić (© Star sport)

U Partizanu se sada nadaju da će ih bogovi pogledati

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 23:00

Utisci igrača Partizan Mozzart Beta posle pobede u Berlinu

Tek četvrti trijumf na gostujućem terenu je upisao Partizan Mozzart Bet, ali bio je najbitniji. U Berlinu su crno-beli zablistali protiv Albe i tako održali šansu da uđu u plej-in Evrolige. Ipak, da bi se to ostvarilo, potreban je jedan poraz Efesa u preostala dva kola, ako i da se pobedi Valensija u Beogradu naredne nedelje.

Izabrane vesti

"Nadam se da će bogovi sada da nas pogedaju posle svih poraza koji su bili proizvod manjka sreće. Sada se nadam da će malo ta sreća sada da nas pogleda", rekao je Danilo Anđuđšić za Sport klub posle utakmice u Nemačkoj.

Sada se sva pažnja prebacuje na duel Fenera i Efesa gde crno-beli navijaju za ekipu Šarunasa Jasikevičijusa.

"Sada ne možemo da kažemo da ne gledamo druge rezultate jer ne zavisi sve od nas. Gledaćemo utakmicu u Istanbulu. Posle toga moramo da pobedimo Valensiju, ali ja ne sumnjam u saigrače i stručni štab"

Osvrnuo se Anđušić na činjenicu da je Partizan očigledno podigao nivo odbrane.

"Pokazali smo i protiv Olimpijakosa dobru odbranu posle koje smo lako poenitrali. Lopta se lakše kreće. Tako je bilo i večeras protiv Albe. Generalno to je recept koji moramo da primenimo i protiv Valensije. Bićemo spremni za tu utakmicu", dodao je Anđušić koji je ubacio pet vrlo bitnih poena u drugom poluvremenu".

Bitnu ulogu imao je i Alen Smailagić u trećoj deonici kada je svojojm energijom zaustavio seriju Nemaca.

"Moja uloga ove sezone je da donosim energiju. Nadam se da ću to raditi do kraja sezne, ali i do kraja svoje karijere. To vidi onaj koji mora da vidi i onaj koji se razume. Ostalima ne moram da se objašnjavam", rekao je Smailagić.

Osvrnuo se na predstojeće izazove.

"Potrebno je da se kockice poklope, a na nama je da pobedimo Valensiju i to je to. Moraćemo da odigramo jače i bolje od njih".

Upitan je da li postoji pritisak u ovom delu sezone

"Ima pritiska, ali trudili smo se da ga smanjimo, da budemo raspoloženi i da ostanemo zajedno", dodao je Smailagić.

Veoma kratak posle meča bio je Željko Obradović.

„Igrali smo dobro u nekim minutima, ne celu utakmicu. Ovaj meč bio je kao naša sezona, sa usponima i padovima. Ali na kraju smo uspeli da budemo smireni u finišu“ rekao je Žoc.




tagovi

KK PartizanEvroligaDanilo Anđušić

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara