Komentari na vest

Uspon u pravom trenutku: Anđušić, Avramović i Ponitka za lakši život Željka Obradovića

a

au

pre 2 meseca

ODBRANA OPET UZAS CEMU SE NADATI KADA SUT STANE NE ZNAM STA SE DESAVA UZAS
a

au

pre 2 meseca

xaxaxaxaxaxa i dalje odbrana ne postoji razlika je sto sada ulaze sutevi kada to stane sve isto ne znam sta reci
П

Перо

pre 2 meseca

Јел видите коју пометњу прави Анђушић у рекету противника.То може кад се не игра пик,а ми центра за то и немамо
H

Host007

pre 2 meseca

Da...a u odbrani kosava..😂😂😂
K

Kup u Nisu

pre 2 meseca

SVE DO SLEDECEG PORAZA U EL ILI ABA PA OPET VRACANJE U REALNOST!
N

Nepobedljivi

pre 2 meseca

ako dodje do njega
X

Xhee

pre 2 meseca

Samo nek se njih dvojica uspinju, a trofeji nek ih zaobilaze.
Č

Čačak vidi sve

pre 2 meseca

Željko je genije! To što Panter igra napad a Trifa odbranu treba nadoknaditi. Panter mu dodje 300k!
4

47304

pre 2 meseca

Podigli formu to stoji ali ne primjećujem da se čitaju međusobno i da im prolaze uigrane akcije već nekako više na svježinu i srce igraju ( i to je pohvalno ) a to protivčvrstih i kvalitetnijih ekipa neće biti dovoljno . Hvalite formu Pantera a on je u dosta situacija onaj koji zezne stvar jer popusti kočnicu i počme igrati kao da je ispred zgrade pa hoće neku ribu da impresionira . Nisam davno vidio da kao ekipa idunacentra da ga opterete ličnim ili tako neke taktičke igrice a dosta puta srljaju poneseni atmosferom koja je za pohvalu . Nadam se da će ih malo i sreća stići a ne samo pratiti pa da ostvare dobre rezultate ali samo sreća neće biti dovoljna . . .
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Odlična stvar za Partizan pa na leto birati a igrači koji se dovode u vezu sa Partizanom su Nenad Dimitrijević,Mario Hezonja,Majk Džejms,Ajzea Kenan.Bar dvojcu od njih četvorice da dovede Partizan i na konju je.Sportski pozdrav.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 2 meseca

prekinite sa dimitrijevicem, on je miskov, i on je jedini razlog sto je misko izvikao madara iz partizana da bi nam uvalio dimitrijevica umesto njega. daleko mu lepa kuca i njemu i zalizanom
z

za Maria

pre 2 meseca

Hezonju ce love imati jedino Panata ili evtl. Real ako debelo odrese kesu..Cska ako bi se vratio u Evroligu ..drugi ne
K

Kraljević Marko

pre 2 meseca

Treba pojuriti Nurkića Jusufa. U svakom pogledu bi se odlično uklopio međ partizane.
0

011

pre 2 meseca

Sport da bude sport. A ovi bolesnici iz politike sto se mesaju i prave ratnu atmosferu izmedju navijaca neka se... Samo zdrava prica i zdravo rivalstvo. Sve osim toga je pogresno.
J

Junker

pre 2 meseca

E ovo fali Zvezdi, ovakav medij i ovakva podrska klubu. Kod nas na tapetu kako ko stigne, pljuju navijaci, pljuju mediji, pljuju dezurni tv analiticari. Uopste nisam sarkastican, stvarno je ovo mnogo vazno u danasnjem sportu. Partizan ima 2 poraza vise ove sezone od Zvezde, izgubljena 2 finala, losiji medjusobni skor, a predstavljeno je da su daleko bolji, kao da smo mi Mornar Bar. Ne znam zasto nasi uopste ne rade na stvaranju bolje slike o timu. Evo pobeda protiv Efesa, apsolutno ocekivana, kao i sinoc protiv Cedevite koju smo mi tukli 50 razlike u Areni, obe utakmice predstavljene kao da su pobedjeni Real i Barsa na strani. Ne umanjujem pobede, pohvaljujem takve poteze uprave i medija centra jer se tako podize tim. Ne volem Partizan, volim da se prozivamo, ali rad vase uprave i menadzmenta i naseg je neuporediv, nasi kao da ih boli uvo za klub.
G

Gost Gri Bar

pre 2 meseca

Zabrojao si se prijatelju; Partizan u ABA ligi ima tri poraza više od Zvezde!
J

Junker

pre 2 meseca

Ukupno brate, oni 3 vise u Aba, mi 3 vise u EL, oni imaju od SC u SuperkupuAba i od nas u finalu. Samo treba nauciti citati.