Komentari na vest

Utakmica ludih preokreta u Železniku: FMP srušio Mornar, Baranima visi plej-of

s

svedok

pre oko 3 godine

Zao mi malo manjeg gasa protiv Borca jer su ovi sami sebe pobedili sa Zadrom.
B

Bokan brat

pre oko 3 godine

Mogli su ovi iz Železnika i sa Zvezdom ovako a ne da se dogovaraju da odma skinu gaće i gole guzice na teren?!
d

d.g.

pre oko 3 godine

A tek šta su protiv jsd mogli jer su realno jači od njih.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre oko 3 godine

Najbrži oporavak od Corone u Baru hit u celom Svetu. Dodješ, zaraziš se, Bokan poljubi i odmah prodje ...
s

stameni

pre oko 3 godine

a zvezda koliko ja pauzirala,jednu tekmu da je aba upitanju bilo bi to mnogo vise ovako u evroligi nema odmah na teren i nema muljanja. zato mi nikada necemo imati A licencu

Mr 007

pre oko 3 godine

PS Steta je sto su neki bolesni navijaci oterali Covica juniora iz Zvezde.Igrac nije kalibar za Evroligu,ali je za Aba ligu i Davidovca kao izmisljenog pleja od cetvorke,a takodje i onih, Koloma i Hola,Dzordan licno.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Čović je klasa za Hola i Koloma. Ima veliku manu što je Nebojšin sin, a on se zamerio tvrdom jezgru delija. Neće da ih sluša i poklanja karte.
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Salis se?Odbranu onda igras sa cetiri igraca,ne vredi ni da 50 poena na utakmici ,primis 70.Ako si gledao kako he Zvezda igrala sa njim valjda ti je jasno da su pokusavali da ga kriju po krilima ali nisu protivnici sisali veslo i nam on ma lhudi koji se razumeju u kosarku.Covek je ok.lik ali nije nivo za Zvezdu ili Partuzan.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre oko 3 godine

Sada neka se dogovaraju sa Bokanom šta i kako dalje, a vidim i Corona je nestala ko rukom odnešena ...
S

Sumskanakaza

pre oko 3 godine

Covic osam skokova.
C

Crnogorac BGD

pre oko 3 godine

Šteta što Mornar nema trenera njima treba neko poput Kokoškova ko igra u NBA sistemu sa puno šuteva za 3p, inače imaju strašnu šutersku ekipu a Pavićević nije taj kalibar. Sa dobrim trenerom mogli su igrat finale ABA lige ako ne i do krune.

Mr 007

pre oko 3 godine

Steta,Mornar bi sa oporavljenim Pulenom igrao potpuno egal utakmice sa Buducnosti,ako ih ne bi izbacio,igrali bi tri napete utakmice i barem bi ih izmorili,dok je Igokea laganica.Obzirom da je Buducnost ispala iz Evrokupa,imace dovoljno vremena da spreme ove preostale utakmice i obezbede prvo mesto u regularnom delu sezone.Cedevita je dosta ozbiljniji rival,ali ocekujem da Radonja resi Cedevitu sa nulom,kao i uvek.Finale ce biti napeto kao i uvek,mislim da Buducnost ima kompletniju ekipu od nase,imace veliku pomoc lopovske trojke Pukl-Javor-Boltauzer,ali Radonja je Radonja,nema sanse da ga Milojevic nadmudri na tri pobede.Od sledece sezone,kad Radonja sastavi ekipu po svom ukusu,jedino ce biti neizvesna borba za drugo mesto,prvi cemo lagano biti.NAPRED RADONJA,NAPRED ZVEZDA!!!
9

951357

pre oko 3 godine

Nadam se i da nece proci u plej of, pa neka pomazu Buducnosti ponovo.