""
""

UŽIVO: Velika Britanija - Srbija

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.09.17. | 15:39

Pratite dešavanja iz Ulker Arene

Košarkaška reprezentacija Srbija igra od 16 sati protiv selekcije Velike Britanije utakmicu četvrtog kola D grupe na prvenstvu Evrope i pobeda u tom meču mnogo bi značila izabranicima Aleksandra Đorđevića u borbi za čelnu poziciju na tabeli.

Izabrane vesti

MOZZART SPECIJAL

Velika Britanija - Srbija

Mnogo uslova još uslova mora da se ispuni kako bi Orlovi zaista i osvojili to prvo mesto koje znači i izbegavanje Španija na potencijalnom putu do finala. O tim kalkulacijama pisali smo posle pobede na Turskom. Prvi uslov za to ispunili su Letonci koji su u uvodnom meču dana u D grupi ubedljivo savladali Rusiju.

MOZZART KVOTE

(1,90) Velika Britanija (hen17,5) Srbija 1,90

Da je bilo malo više sreće, simpatična ekipa s Ostrva mogla je možda čak i do šokantnih pobeda nad Turskom, ili čak Letonijom. I sve bi bila zasluga Gejba Olasenija, čoveka u koga selektor Džo Prunti ima beskrajno poverenje.
"Gejb je izvanredan igrač. On nam je toliko koristio u prethodne tri utakmice. Iskreno, stvari koje radi kako bi uticao na utakmicu, pričamo o ofanzivnim segmentima, zaista su njegov fah. Konstantno je na visini zadatka. Lepota njegove igre je to što za njega ne morate da zovete posebnu akciju. Često se dešava da imate igrače kojima biste napravili akciju i istu biste zvali kad je potrebno na terenu. Njega to ne zanima. On samo gleda ono što je njemu važno. A on hoće da pobeđuje, kao i svi u timu", rekao je Džo Prunti posle neizvesne završnice protiv Letonije.

(FOTO: FIBA)


tagovi

Evrobasket 2017uzivo prenosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara