Komentari na vest

Večiti nisu u TOP 4 Evrolige, Zvezda ni u TOP 8?!

D

DakaCZ

pre 8 meseci

Koje su ovo gluposti?Jedno su prognoze ali parket uvek pokaze nesto drugo.Zato svi igraju i imaju nade.
d

dre

pre 8 meseci

Tesko je preko noći doći do F4. Olimpijakos ,Real, Monako, Makabi,PAO sve su to moćni klubovi ...
T

Tttt

pre 8 meseci

Real i olimpijakos deluju bas mocni
G

GrobarP

pre 8 meseci

Ako Covic kaze da su za f4 onda jesu, sta vi znate 😀😀😀
8

8

pre 8 meseci

F4 Berlin 2024 polufinale Crvena Zvezda vs Partizan ja ne vido ni jedan takav komentar. "Oni" to što činite i hoće od vas da naprave zavist i mržnju kao bolest .
G

Gost16

pre 8 meseci

Realni raspored, slican je bio i lani, kladionica to radi prema budzetima, igracima itd. sad kako ce da se ekipa uigra i progje sa povrede kroz sezonu to je druga prica, kao Zvezdas zelim da nas povrede zaobigju ovu god., bilo bi redno, za ostalo videcemo.
F

Fenomeno

pre 8 meseci

Sve je ovo lepo, moglo bi se reći da smo konačno konkurentni za neku ozbiljniju ulogu u EL. Naravno sve diktira novac, evidentno je da ga i u Zvezdi i Partizanu trenutno ima. Naravno država gura i jedne i druge i to baš baš. Jer košarka je totalno neprofitabilan sport, i naravno, i jedni i drugi kad bi se samofinansirali ne bi imali ni za troškove putovanja a kamoli nešto drugo. Napravljeni su solidni timovi, ima tu ekstra igrača, ali moramo biti svesni da čak ni sa ovim parama nismo konkurenti za sami vrh. Ima tu sigurno 4-5 ekipa koje su realno mnogo kvalitetnije i ove kvote su realne. Očigledno je da ni u Zvezdi ni Partizanu nema plana, nema sistema, igrači se kamaraju s brda s dola, traži se instant uspeh sad i odmah, bez strategije
D

Dzi

pre 8 meseci

Ciga hvali svoga konja...
H

HARD DIFENS

pre 8 meseci

Zvezdi treba Radonja za top 4, pravio je odlične rezultate sa budžetom od 5-6 miliona, sa centarskom linijom Mitar-Kuzma i Vanilicom na pleju,šta bi tek radio sa ovim budžetom od 12 milki. A tek sa žocketovim budžetom od 23m, on bi se prošetao.
P

PFC

pre 8 meseci

U panatinaikosu se lepo proveo sa dosta dobrim budzetom.
P

Pobogu...

pre 8 meseci

@PFC, kudikamo bolje nego Mag u CSKA.
3

345

pre 8 meseci

U PAO je prošle sezone bio krš budžet. Evrokup roster. Svi ti igrači su sad po krš timovima. Bejkon je čak batalio košarku valjda.
g

gost4

pre 8 meseci

dobar je Radonja ali mu je falio Čović u PAO, mora neko da radi za zelenim stolom
M

MileSenjakBG

pre 8 meseci

Ako Žoc ima 23mil onda ovaj od 16 prekaljenih igrača nije ispod 30mil. E moj sledbeniče iz predgradja
S

Seoska džukela

pre 8 meseci

Čitam komentare i ne mogu se načuditi.🤔 Da li je moguće da grobari zaista vjeruju da mogu uzeti el? Jel" vam vrana popila mozak? Jeste li nekada čuli za pojam"objektivnost" ? Vi niste svjesni da ste ove sezone 20-30% lošiji tim u odnosu na prošlu sezonu. Igrača kao što vam je bio Egzum nećete imati.Nije on sada neki čarobnjak ali je imao mnogo bitnu ulogu u timu.Lesor isto tako.Doveli ste neadekvatne zamjene i to je realnost.Ukanalio vas Mirotić kao nikog.
D

Dajvak

pre 8 meseci

Psi laju, karavani prolaze. 🖤🤍
k

keruzzi

pre 8 meseci

Matori, ne budi toliko siguran kada je žoc u pitanju,a da je trenutni sastav slabiji , slažem se. Videćemo koga će i da li dovesti partizan, zavisi i od toga. A reponja nije bio,nije i neće nikada biti trenerski kapacitet za trofej El,tako da to je to.
G

GLAVATI.LJUBITELJ.SIPTARA

pre 8 meseci

Krleza nas hrvat kao I Hezonja. Prevelji si siptarski Partizane.
š

šri lanka

pre 8 meseci

Partizanu bi dobro došao centar, a Željko će već šlifovati nekog od niskih igrača da bude novi Egzum. Zvezdi treba još 4,5 igrača čisto radi masovnosti i komedije

Mali peca

pre 8 meseci

i bolje veca kvota
k

kkpNBG

pre 8 meseci

Realna je ova lista stim što bih KKP stavio na 9 a Zvezdu na 10 mesto, mislim da su oba naša tima bokja od Makabija. Zvezda je nešto jača od prošle godine, mada ima mnogo starih igrača sklonim povredama i mislim da će ih to koštati ove sezone, a posebno u ABA ligi gde stariji igrači neće imati motovaciju da daju svoj maksimum. Što se tiče KKP, mislim da je Partizan za nijansu slabiji ali samo zbog neuigranosti ovih momaka koji su došli. Jaramaz za sada neprimetan i daleko od Madarovih poena i uticaja na igru ali mislim da mu treba samo jedna-dve prave utakmice da uđe u ritam , PJD za sada se najbolje uklapa, Ponitku nismo ni videli (a trebalo bi da bude jedan od važnih igrača u rotaciji), dok se Kaminski za sada najslabije snalazi i bojim se da ne bude ozbiljan promašaj. Treba nam pre jedan top plej sa 10-12 poena u rukama, eventualno jak centar koji bi držao skok u odbrani ood kontrolom. Takođe šteta što odmah idemo Makabiju na noge jer ekipa nije uigrana, više bi prijalo da nam dolazi Žalgiris, Alba ili Virtus, da ekipa legne polako. Ali šta je tu je
8

8338

pre 8 meseci

Pao treci HAHAAHAHHAHAHAAHA
f

f5

pre 8 meseci

Uložili su najviše para ove sezone. Doveli verovatno najboljeg trenera u EL posle Lasa.
@

@ssss

pre 8 meseci

f5 a Željko Obradović,Etore Mesina i Itudis su u Evrokupu,ako su ova dvojica dva najbolja trenera u Evroligi.
8

8382

pre 8 meseci

Iskreno Zvezda ima tim za top 8 i ne vise od toga a Partizan realno za titulu, najjaci tim ikad nebitno ko za koga navija, po meni prvi favorit za titulu.
д

да, да...

pre 8 meseci

...Партизан је познат по титулама 😂😂😂
@

@place ti se da da

pre 8 meseci

Pa i nije, fmp je izmislio titule i igranje u EL od njenog postojanja…
I

Iskreno

pre 8 meseci

mislim da bi trebao da se okreneš praćenju nekog drugog sporta jer se u košarku očigledno ne razumeš.
S

Sveti Sa

pre 8 meseci

Realno od Partizana je jači Monaco. Real je tu negde.
d

d. g.

pre 8 meseci

Zvezda je realno dovela jedno top pojačanje Nejpira. Sve ostalo su ili igrači koji treba da se dokažu u el ( Jago, Simonović) ili su zbog godina i nedostatka kvaliteta nezanimljivi velikima (Bolomboj, Mika, Hanga, Teodosić). Partizan ima pretanku klupu i sa njom će teško celu sezonu.
P

Pao nece nigde

pre 8 meseci

Ima kvota da Panatinaikos nece igrati cetvrtfinale? To je fiks veka,ne znam koje su to oni igrace doveli da bi bili 2. ili 3. favorit,presmesno!
k

kkyuyo

pre 8 meseci

druze ne budu smjesan imaju brutalnu ekipu zasluzeno su u top 4 favorita
C

Cccc

pre 8 meseci

Ja kao Zvezdas sam isto skeptičan kada se govori o prvih osam ili prva četiri. Za to imam tri razloga prvi je centarska pozicija je vrlo tanka bar po ovom što smo gledali u pripremnom periodu, Kuzmic je totalno neupotrebljiv Mitrovic i nije pravi centar tako da nam ostaje samo ovaj slovanac. Drugo odbrambeni smo isto mekani i treće neuigranost i dok se mi uigramo proći će pola takmičenja gde će biti veliki zaostatak kao i prošle godine.
l

lela4

pre 8 meseci

tu su Bolomboj i Simonovic oni su cak i najjaci na centru na ostalim pozicijama fali bar jos po 1 kvalitetan igrac.Pozicija 3 je najkriticnija tu je Gidrajtis koji je onako solidan i imas jos Lazica i Lazarevica koji ne sluze nicemu.Mozda da Davidovac se nekad spusti na 3 ali to mu nije prirodna pozicija.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Monako drugi, dobar vic.
k

klenc

pre 8 meseci

nesto cudno? zadrzali su skoro sve igrace jos se i pojacali Kembom koji je u top 5 igraca EL
r

reb8888

pre 8 meseci

...doveli su i 3 francuska reprezentativca i uz real su najduze na okupu...
k

klop

pre 8 meseci

Monaco ide do kraja.
L

Ludilo mozga

pre 8 meseci

Kako vas nije sramota da slažete? Partizan uopšte nije u prvih 8. Partizan je 10-i sa kvotom 17 a zvezda 11-a sa kvotom 21. Čemu to spinovanje a nije ni počela sezona
d

d. g.

pre 8 meseci

Ni Zvezda ni Partizan po kvotama nisu u top 8. Zašto ovako subjekti a naslov? Zar ne treba da se bavite objektivni novinarstvom?
E

Esex

pre 8 meseci

Ja ulazem hiljadu na zvezdu i hiljadu na partizan..jedan osvaja sigurno..
D

Dajvak

pre 8 meseci

Mnogo je kume, mnogo je....
B

BANENCE

pre 8 meseci

I KO JE IZBACIO IZVESTAJ.....PARTIZAN U PRVA 4..SA CENTROM KOGA OCEKUJEMO ILI PARTIZAN ILI REAL...OVOGA PUTA IM KOMISIJA NECE POMOCI.....OD KONKURENATA PANATENAIKOS MONAKO I PO MENI MAKABI I MILANO....OSTALI U ZAJ .KORPICI....TURCI NEMAJU TIMOVE OLIMP.JE SLABIJI KAO I BARSA..C.Z.CE BITI STANDARDNA OD 10 DO 12 MESTA I TO BI BILO TO..AKO SAM NEKOGA ISPUSTIO VEROVATNO NIJE NAMERNO. .
д

да, да...

pre 8 meseci

...Партизан неће бити ни у Ф4 КЛС 😂😂😂
G

Gosat16

pre 8 meseci

na patizan prosle sezone mu nije pomogao budzet od 20milke koliko sto je bilo zbog domace sudenje i skoro bez nikakve povrede dok protivnici uvek bili bez nekih igraca, a takve sezone se ne desavaju uvek, tako da ova sa 30milke im bice brodolom jer sve se vrakja, sve se plakja ;)
H

Hej

pre 8 meseci

Gde ste stavili Bajern???
N

Nemanja0288

pre 8 meseci

Ali pazi Real Madrid sad već podmlađen već spomenutim Kampacom hahahaha.
P

Pedjahn

pre 8 meseci

Onaj ko ne vidi da je Okimpijakos ubedljivo najjaca ekipa ove sezone,ta je ili slep ili nema veze sa kosarkom.Plus pre neki dan stigao Brazdeikis..
A

Akhil

pre 8 meseci

posle odlaska slukasa nije
p

pleksiglas

pre 8 meseci

realno trebali su biti veci favoriti
J

JT

pre 8 meseci

Skroz realno, jesu nasa dva kluba nikad jaci, ali i dalje ima mnogo jacih.
B

BANENCE

pre 8 meseci

OD PARTIZANA NEMA POSEBNO AKO POJACA JEDAN JAK CENTAR..TAD SMO IZRAZITI FAVORITI SA ZVEZDOM JE DRUGA PRICA ..DOBRI SU ALI IMA IBOLJIH I JACIH...STO NARAVNO NISTA NEZNACI
N

Naravno

pre 8 meseci

Menjaće se šanse ekipa tokom sezone, nama ako ode Željko, a dodje Dule imamo 10 puta veće šanse da osvojimo. Mnogo se lepše igra bez ega.
b

bot iz autobusa

pre 8 meseci

olip i barsa na drugo i trece mesto,Panata ako udje u 8 bice top,malo je ovo iskrivljena slika ali eto i sansa za lepe kvotice😀😀
P

Prvaci Evrope

pre 8 meseci

Crvena Zvezda ove godine osvaja Evroligu u Nemačkoj u Berlinu
b

banence

pre 8 meseci

mozda ligu veterana....za ovu vam treba mnogo bolji tim i kulture kosarkaske koju svake godine preskacete...nadam se da cete usvojiti sugestije..
g

glavni gost

pre 8 meseci

Bukvalno se prvi put ne zna ni ko ce na fajnal for
G

Gde se ne zna

pre 8 meseci

U TOP8 pa kakve god povrede da se dese, sigurni su Real, Barsa, Monako, Olimpijakos. A za ostala 4 mesta se bore Fener, Panatinaikos, Makabi, Partizan, Zvezda i Žalgiris. Ostali nemaju ni promil šanse da uđu u TOP8.
m

mikac678

pre 8 meseci

Sve sve ali Panatinaikos, veću šansu ima Partizan ili Zvezda da osvoje nego oni i to će se videti već posle par utakmica.
R

Realno samo

pre 8 meseci

Po meni Oly ima prejaki ekipu, bukvalno jaki kao crna zemlja.
r

reb8888

pre 8 meseci

...isto kao na fantaziju, pogledas cene trenera, nema razlike. prosle godine je bila veca razlika u korist partizana...
M

Mikula

pre 8 meseci

Normalna stvar, naši to igraju da popune broj, nikad više neće niko osvojiti sa ovih prostora. Zapad finansira i daje pare i baš će nas da puste da im mrsimo konce. Zvezdu kradu godinama, a videli smo da i Partizan prošle godine isto prolazi, Real izazove tuču, više kazne Partizan nego Real.
M

MNN

pre 8 meseci

Zato što su više tukli a ovi namazani samo pozvali na to i zato su vas kaznili..Um caruje snaga dobro dodje,što se kaže navukli vas ko mlade..
@

@mnn

pre 8 meseci

I to je tacno navukli su ih, ali i dalje nisu ujednaceno delili kazne. Kao npr Dek samo jednu, a prvi je uleteo da mlatara pesnicama. To je primer samo jedan Vrlo perfidno je EL vratila Real u igru kad su vec imali sansu.
q

qwertz007

pre 8 meseci

olimpia milano ispred virtusa koji ih je juče razmontirao :D
M

Micaga Z

pre 8 meseci

Kad ce tacna objava,javna budzeta??/Zvezda je u 4 sto se tice budzaeta ove god,Partizan Alba i Zalgiris ove god imaju ubedljivo najmanje budzete u evroligi..Sramno
P

Pobogu...

pre 8 meseci

U ovo ni ti sam ne veruješ, zar ne? Ne računajući Ponitku, Panter i Ledej produžili ugovore za po dva i kusur miliona, Naneli se ne zna za koliko i došla dvojica direktno iz NBA. Po tebi svi oni, uključujući i reprezentativce Avramovića, Smailagića, ANđušića, Trifunovića i Jaramaza igraju kikiriki. Stvarno bi bilo lepo da KONAČNO, posle 50 godina jednom saznamo Partizanov budžet.
г

гостиварски

pre 8 meseci

брате зашто лажеш када сви знају да звезда има трипут већи буџет него реал мадрид, јавна је тајна да су се остали евролигаши жалили на то одакле звезди толике паре док најтрофејнији тренер европе добија мрвице са стола буквално...
r

reb8888

pre 8 meseci

...ma kakvi alba i zalgiris, partizanu su zbog imena dozvolili da ide ispod propisanog minimuma...nego, mozes li da nam opises kako izgleda evroliga iz ugla nekog ko dve godine prati kosarku? ispunila tvoja ocekivanja, ili je ovo poslednja sezona koju pratis? ...
в

всс

pre 8 meseci

Дечко, опет си ружно сањао или и даље верујеш у бајке Жекса Пантића?! Ко све овде не лупета глупости… Човић је одавно изјавио да је буџет за играче 12 милиона! Наравно, ви не смете ни да кажете колико је, сто управа се променило али не сме да се писне о буџету, који је далеко највећи у историји! Уосталом, ове квоте су дате и спрам буџета - ко колики буџет имао, такве играче и довео. Него, вама ваљда паре и не требају јер се код вас чека у реду да се игра код Жоца за семенке и занимације.
P

P Dragan

pre 8 meseci

U ovo što pišeš ni ti ne veruješ ali ajde da napišeš nešto protiv Zvezde . Smesno je ovo što posebno navijači Partizana potenciraju oko budzeta . Prvo Zvezdu su napustilo mislim 8, 9 igraca i toliko je i došlo i sem Nejpira i donekle Gidraitisa došli su igrači koji bas nidu vrhunski a i u godinama su pa baš i nemaju veliku tržisnu vrednost , drugo Partizan je zadršao Pantera , Ledeja , Nanelija , Avramovića za ne bas male novce svi su preko milon sem Alekse i umesto Egzuma i Lesora dovrli oz NBA proverene i vrlo skupe igrače tako da priče oko budžeta vam gospodo crno beli baš NE piju vodu .

kln

pre 8 meseci

ocekivano, zvezda pojacana ali i drugi su, sto ljudi ne mogu da shvate
Г

Гостиварски

pre 8 meseci

Мислим да се мало потцењују Тео и Бјелица, ако они дођу у неку оптималну форму средином сезоне и пруже 10ак врхунских минута, Звезда ће бити класа изнад свих осим пар екипа са врха...такође сматра се да ће Звезда имати проблем за позицијама 2 и 5 које су неусклађене за осталим позицијама у тиму.
N

Ne znam samo

pre 8 meseci

Sta je sporno..nisu ni top 8 sto je realno...znaju se favoriti