Komentari na vest

Verovatno nabija statistiku... U nedelju uništio Milvoki, u utorak Filadelfiju!

F

FM

pre oko 1 godinu

Da Embid ima procente koje ima Jokic, imao bi prosek 80 poena po mecu, posto toliko suteva uzima.
n

nonamee

pre oko 1 godinu

jeste Jokic igra za sebe a npr Janis sam sebi montira skokove ili Harden one sezone kad je bio najbolji strijelac a imao je nesto ispod 20% asist za kos, jer je sam uzimao loptu ispod kosa i sam do kraja isao... ili Westbruk npr one godine kad je jurio tripl dablove, kad su mu se i pomjerali svi ...uh ko je bezgresan neka prvi gadja Jokica...
U

Uzmi pare

pre oko 1 godinu

Jokiću care uzmi im pare. Neka pehare dele kome hoće. Imaš ih dva i najbolji si. Samo lova, neka plaćaju najviše najboljega a još iz Srbije brale.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

A Embid uporno "WHITE MAN CAN'T JUMP"!!!
M

Mop

pre oko 1 godinu

Si gledao film. Genijalan. Zavoleo basket ludački posle njega. Imao 6 godina tad
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

treba imati IQ baz nizak pa optuziti coveka sa 60 posto suta, toliko asistencija i skokova za bildovanje statistike... Jos retko koju cetvrtu odigra ako imaju pobedu u dzepu
P

Pasijans

pre oko 1 godinu

Očigledno je da Jokić ne tanka statistiku isto kao što je očigledno za Vestbruka da to radi. Zato ovo poređenje TDB sa procentima pobjeda nije baš toliko validno kao indikator, nego treba da se računa broj uzetih šuteva, odnos ofanzivnih i defanzivnih skokova, broj minuta na terenu u tzv. "garbage time", broj asistencija za 3 poena i sl. Tu bi se vidjelo koliko ostali tankaju statistiku u odnosu na Jokića.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

PRAVDA ZA EMBIDA😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃😂🙃
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Meni nije uopšte jasno kako neko u Americi može da optuži Jokića da igra za statistiku. Pored živog Embida koji sili i izvede ko zna koliko slobodnih po svakom meču. To je ili pristrasnost, ili nepoznavanje elmentarnih stvari u košarci, ili jednostavno glupost.
K

Kida brat

pre oko 1 godinu

Nema stajanja
S

Samo jako,

pre oko 1 godinu

Jokaro
B

Blaa

pre oko 1 godinu

MVP,MVP... Idemo breee
R

RSP

pre oko 1 godinu

A Embid iskusno izmisli povredu da ne bi ispao smesan u duelu protiv glavnog konkurenta za MVP priznanje. 🤷🤦 Vec treci put kako se ne pojavljuje u Denveru . Ovako nesto bi ocekivao od Gobera , ali ne od Embida 🥴 .. JOKER 🃏
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Dame i gospodo Nikola Jokić,28 godina legenda Denvera,mogu odmah da mu povuku dres,budući stanovnik kuće slavnih.U ovom trenutku 594 odigrane utakmice 12.034 poena,6253 skoka,3945 asistencije,374 DD. 105 TD,3 puta MVP regularnog dela,najbolji PER u istoriji NBA,ne znam da li ima još nešto,fali samo prsten.Da stavimo sa strane što je Srbin,ovaj čovek je prosto neverovatan.Statistika je divna,uzmite bilo kog košarkaša aktivnog iz NBA i uporedite brojke,shvatićete koliko Nikola dominira Nba ligom.
G

Gostip

pre oko 1 godinu

opet juri statistiku nece da ide na poene .
K

Kobe

pre oko 1 godinu

Embid nije htio da igra, jer ne igra Harden.
n

neki gost

pre oko 1 godinu

Steta za losu seriju od pocetka marta kada su vezali 4 poraza od losijih ekipa, em bi Denver bio prvi u celoj ligu a Jokic bez konkurencije MVP!
m

mislim...

pre oko 1 godinu

da mora da šutira bar 5-10 puta više po meču. Ako se Marej ne pokrene u plejofu nema njima finala...
O

OkosBokos

pre oko 1 godinu

Nista cudo. Al kad ovo mi pisemo, onda se nadju neki da pricaju o srpskoj paranoji i mitomaniji. Jednostavno nas ne vole. Djokovica oni osporavaju, a ne druge. Pogledajte za sta Mitru preti da zavrsi sezonu, za veci incident je Ronaldo u El Klasiku dobio 3 meca, Bruna ove sezone nisu ni razmatrali, kriju ime igraca u PL koji je optuzen za silovanje. Sta rade Rusima u tenisu npr. Pa evo i Hrvatima, koji se toliko trude da budu njima bliski, 2. i 3. mesto na zadnja 2 SP i niko ih ne gleda uopste, nista im ne priznaju. Modricu i daju kakvo takvo priznanje, al i dalje ga ne svrstavaju medju Cavija, Inijestu, Pirla, a covek je taj nivo. Ivano Balic, top3 rukometas ikad, sta su mu radili tokom karijere i kako se danas prema njemu ophode njegovi. Jednostavno, nismo deo “sveta”.
g

gost123

pre oko 1 godinu

Deo ovakvog sveta ne moramo ni da budemo nikada
O

OkosBokos

pre oko 1 godinu

Sto kaze Kolja Pejakovic “ta pozicija meni u potpunosti odgovara, ajte vi, pustite mene”

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Ljudi, ja se plašim za Embida.. Dajte mu MVP nagradu, inače će izvršiti samoubistvo..
M

Mop

pre oko 1 godinu

I ne samo on. Neka mu daju. Jokić će se igrati košarke još dugo u NBA-u. Došao belac iz Srbije, koji ne ume da skače a podučava košarku sa pola snage. Sad u plej ofu da pokida i kraj priče. MVP manje više ali čovek je već legenda u Denveru
G

Gost1978

pre oko 1 godinu

neko nek javi embildu da je propustio duel za mvp
B

Bravo Jokaro

pre oko 1 godinu

Grobarcino!
G

Gost123456

pre oko 1 godinu

Prosto si me naterao da odgocovorim umesto da udjes na vest ujutru i napises MVP a ne grobaricno delijo ili slicno. I onda sam sebi odgovori na pitanje zasto se navijaci dva kluba od skoro ovako mrze?
i

i ja sam

pre oko 1 godinu

Navijač Partizana,ali nisam grobar.Običan navijač,te gluposti i podele na neke grupe,obična glupost.A to shvatiš ,kad malo ostariš.
R

Ragina Glava

pre oko 1 godinu

Decko je jednostavno svet za sebe i tu treba da se stavi tacka. Ovaj put ne zelim da pricam o samoj igri,ceo svet zna da mu u ligi nema ravnog,pogledajte samo njegovo ponasanje,stav,zadrzao je to dete u sebi, on i Janis uzivaju u zivotu, ostvareni su kao roditelji,omiljeni ocigledno medju saigračima, za razliku od Embida placljivka koji je zreo skoro kao moj petogodisnji sin. Izjave na nivou osnovnoskolca,stalno prica o nekim zaverama,druze opusti se i uzivaj, vrhunski si kosarkas, ali jednostavno se pomiri da si broj 2 na svoj poziciji i bice ti mnogo lakse.