Luka Vildoza (Foto: Starsport)
Luka Vildoza (Foto: Starsport)

Vildozin agent: Igrač je Crvene zvezde, nikoga ni o čemu nije obavestio

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.04.23. | 15:42

"Jer nema ni o čemu", dodaje Marko Jelić za Mozzart Sport

Preneli su grčki mediji da će na kraju tekuće sezone košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza napustiti Mali Kalemegdan i karijeru nastaviti u Panatinaikosu. Pisalo se i ranije na tu temu, iako su i grčki klub, ali i argentinski reprezentativac javno demantovali da postoji ikakav dogovor dve strane.

Kako bi otkrili o čemu se zaista radi po pitanju sudbine Zvezdinog beka, obratili smo se njegovom agentu Marku Jeliću, koji jasno ističe: "Luka Vildoza je igrač Crvene zvezde".

Izabrane vesti

"Umarajuće je više da čitam razna nagađanja na već izrabljenu temu, želim prvi i poslednji put da kažem da Luka Vildoza nikoga ni o čemu nije obavestio, jer nema o čemu ni da obavesti... Igrač je Crvene zvezde, predstoje mu mečevi za titule u ABA ligi i KLS, i to je to", jasno je za Mozzart Sport rekao agent argentinskog košarkaša, Marko Jelić.

Klub sa Malog Kalemegdana je 13. oktobra prošle godine ozvaničio potpisivanje dvogodišnje saradnje sa Lukom Vildozom. Argentinac je vrlo brzo pokazao svoje umeće na terenu i postao ljubimac Zvezdine publike.

Na 28 ubeleženih nastupa u Evroligi prosečno je beležio 12,5 poena i na kolo pre kraja ligaškog dela sezone je jedan od najboljih strelaca ekipe.


tagovi

Luka VildozaKK Crvena zvezdaKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara