Vlade Jovanović (©MN Press)
Vlade Jovanović (©MN Press)

Vlade Jovanović produžio saradnju u Japanu

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 11:02

Srpski trener na istom zadatku

Trener Mege Vladimir Jovanović produžio je ugovor u Japanu gde je poslednjih godinu dana obavljao paralelno ulogu savetnika u klubu pod imenom Sanen Neo Finiks.

Subota, 02.30: (1,35) Milvoki (14,0) Atlanta (3,70)

Izabrane vesti

Jovanović je na obostrano zadovoljstvo potpisao ugovor na još godinu dana, gde će zadržati funkciju savetnika u timu čiji je šef stručnog štaba takođe srpski trener Branislav Vićentić.

“Lično bih želeo da izrazim zadovoljstvo što nastavljamo zajedničko putovanje, uprkos svim izazovima. Nadam se da će naredna sezona biti još bolja i da ćemo napraviti iskorak u svim segmentima. Hteo bih da se zahvalim i navijačima na bezrezervnoj podršci i zato se još više nadam da ćemo uspeti da im uzvratimo dobrim rezultatima u sezoni“, izjavio je Jovanović.

On je na poziciju savetnika u japanskom klubu stigao prošle godine, kada je preuzeo i trenersku rolu u Megi gde je nasledio Dejana Milojevića. Jovanović nastavlja rad u Megi potpuno normalno, gde mu zadatak ostaje da radi na afirmaciji najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji.

Mega je s Jovanovićem u prošloj sezoni igrala dva finala - Kupa Radivoja Koraća i Superlige Srbije. Oba je izgubila od Crvene zvezde.



tagovi

Vladimir JovanovićVlade JovanovićSanen Neo Finiks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara