Komentari na vest

Vlade Đurović: Panter uradio sve da Partizan izgubi

Y

Yes sir

pre 2 meseca

Da je samo Panter. Jedna sekvenca, +7, u nekom smo naletu, pozitivna energija i Dozir pravi faul stomakom, uz aut liniju. Šalje Gedraitisa na liniju za bacanja. Čovek u tom momemtu ima vruću ruku i drži trojkama Zvezdu u igri. Te male stvari znaju da preokrenu. Ne treba mnogo, 2,3 puta na utakmici. Za mene to je neinteligencija. Nije ovo NBA pa da imaš 5 napada u minutu, pogodiš ili ne pogodiš. Kaminski je navikao na NBA i to onaj ligaški deo, gde je : radio ne radio svira ti radio. Ovde je svaki napad, svaka sekunda, svako dodavanje krucijalno. Panter se nije tog stava otresao za sve godine u Evropi. Fali ratnika, igrača zadatka. To smo imali kod Duleta. Da je on imao ovaj budžet imali bi najmanje još 2 titule EL. Kako je on znao da našpanuje ekipu. Priznajem, i batinali smo, slično kao ovo Zvezda sad. Mislim da su to oni i preuzeli od nas: copy paste.
P

Pedja108

pre 2 meseca

Nema coveka koji vise siluje sutiranje kad mu ne ide od Pantera. I hvala mu za igru u drugom poluvremenu. Teo takodje zna slicno da se ispucava, ali na srecu, juce mu je bio dan. Nekad dobri igraci ne umeju da osete kad ti ne ide da ne bacas lopte uzalud. Ali, to je stvar trenera da kaze igracu da ne puca.
J

Jedina istina

pre 2 meseca

Hanga i Gedraitis su glavni motori C.Zvezde uz sve to Hanga ponekad mora pored Nedovica da glumi plejmekera Zvezdi fali drugi plej Hanga moze puno da nemora da se muci sa prenosom lopte to je posao za Topica i Jagosa za Topa izmislili povredu da se uzmu milioni od prodaje i zbog toga trpi ceo tim C.Zvezde.
S

Strumfer

pre 2 meseca

Kapiten i trener koji ga pusta da radi to sto radi napolje u paketu.
S

Stribor

pre 2 meseca

Teo je uradio sve da budu pobeđeni
B

Banence

pre 2 meseca

KAKAV TEO KAKVE BIDALASTINE PARTIZAN JE ODIGRAO SLABO KAD JE TREBALO..NA 10 RAZLIKE 4 NAPADA SA OTVORENIM TROKAMA NIJEDNA DA UDJE..DESAVA SE..I NIJE STETA VRATICE SE DVOSTRUKO KAD BUDE TREBALO....
I

Insane

pre 2 meseca

Ovi sto se slade, setite se samo slucaja Mirotic i tu vam leze svi odgovori, ovi sa druge strane su sve osvojili sve UVEK na taj isti nacin. Zeljko tek sad vidi u kakav mulj je dosao, jedan takav trener i gospodin za dve i po godine osvoji jedan trofej i to na misice, nijedan komentar vise nije potreban.
G

GOROSTASE

pre 2 meseca

Tih sto mi zao sto jedan takav ubica osvojio samo jedan trofej....
2

2905

pre 2 meseca

Kako nekome ko je opozicija i ko je ugnjetavanja novac za Mirotica?
Q

Qnde

pre 2 meseca

Kad se samo setim nedavnih tekstova o tome kako bi Panter trebao da igra za nasu reprezentaciju..
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Punter majstore. hahahaha
N

Nebitan63

pre 2 meseca

Nije da Hanga nema svoj dan,covek jednostavno je veoma los suter pogotovo trojke lose sutira pogledajte njegov ucinak to je nedopustivo.
B

Bez brige

pre 2 meseca

Ima država para i ovo da pokrije

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Pokrila je da plati kup, e sad za dalje videcemo....
O

Onaj Pera

pre 2 meseca

Nad Panterom je najviše "nesviranih" faulova i u Euroligi i Aba ligi a i sad u kupu. Potrebno je da mu ulete klizeći za faul. Kada treći igrač u istom napadu napravi faul nad njime, svira se faul. Da je isto tako svirano nad pokojnim Draženom, koji je bio onoliko bolji igrač, Dražen bi na svakoj utakmici popio 2 tehničke. Radović bi ga izbacio iz utakmice posle dve četvrtine. Druga je stvar što je Panteru dopušteno da "siluje loptu" do besvesti. To je samo do Željka, a to stvara i lošu atmosferu u timu.
K

Killy

pre 2 meseca

Ja odavno tvrdim da je Pantera poslao Covic u Zvezdu, da uzima vecu lovu a da ih busi kad zatreba :))) A ovi mu jos dali da bude kapiten hahahahahahahaa veceg kanala od igraca ne videh, play a prosek asistencija 2,1 prima 3 milona eura plate
G

Gurona

pre 2 meseca

prvi sam te branio, prvi sam cekao preokret sezone, prvi sam se svadjao sa svima zbog tebe sve to misleci da znas sta radis... Sada kada vidim ovo i citam izjavu vidim da ti nikakvu viziju nemas
S

Strumfer

pre 2 meseca

Tako je,neznalica.
с

срце

pre 2 meseca

На Моцарту писали како је он најбољи странац Партизана икад хахахааха објавите коментар.
S

Strumfer

pre 2 meseca

Sta je onda LesterBo Mcalleb?
P

Penzija

pre 2 meseca

Dokle više čoveče.U penziji si.Idi pecaj.q
M

Mir u kuci

pre 2 meseca

Statistika kaze da je partizan bio bolji u svakoj statistici osim u slobodnim bacanjima.jeste panter kriv je i avramovic ali da u finalu jedna ekipa ima 20 jedna 11 sl.bacanja je smesno.da se jednima dopusta kontakt po 2 na jednog dok druge pogledas faul.neka idemo dalje .neka vam.dovi ce dan kada cara vise nece biti
Z

ZvezdasPula79

pre 2 meseca

Gdje si ti to gledao statistiku? Iz koje utakmice. Zvezda bolja u postolu za 2, za 3, u asistencijama, dok je Partizan bio bolji u skoku i bolji u ukradenim loptama. Daj više…

Sliks17

pre 2 meseca

Kqd vec pises za bacanja, imamo vise jer ste uglavnom pravili faulove na sutu, a yo je vec do IQ igraca
P

Priznajem

pre 2 meseca

Branio sam ga govorio sa ce bit bolje.vratit ce se stari panter.priznajem pogresio sam.odi care spasi nas.bez tebe smo igrali sa tobom smo truli.mozes ti dat i 40 kad partizam shbacas samo kao kasu za svoje interese i pare.sa tobom nek ode i avramovic.covek kao da se.poceo drogirat.oni pogledi .gade mi se vise.cestitao bi zvezdi ali i utakmicu su dobila solobodna bacanja.ipak cestitao bih i drzavi srbiji.
s

srka

pre 2 meseca

Sve je čovek rekao u jednoj rečenici. Sve je stopostotna istina.
G

Goss

pre 2 meseca

Što ne kažeš da su sudije sve uradile da partizan izgubi sram te bilo crveni
R

Rakitovo

pre 2 meseca

A sta to sudije uradile muko??? Nisu bile vas sesti igrac i sudile realno?! Cim je posteno sudjenje odmah vam ne odgovara SRAM VAS BILO!!!
G

Goust

pre 2 meseca

Panter je najprecenjeniji igrač u Evropi.
N

Nikolasss993

pre 2 meseca

Navijam za Partizan,ali bas ne umije da prihvati poraz,bas ne umije. Kapiram los je tim,igraci su 0,panter je uzasan,avramovic,jaramaz,ma nista,ali prihvati bato poraz i kazi bolja je Zvjezda,bolji je tim,igraju pametnije i takticki bolje. Kazi kako jeste,pa neka si i ti kriv,pusti sudije.
I

Immobile

pre 2 meseca

Crvena zvezda nije bolji tim, sigurno ne individualno. Ovo što Vlada Đurović baljezga, to više niko ne uzima i ne prihvata za ozbiljno. Čovek je ostao u nekim svojim razmišljanjima, a ovaj sport je daleko evoluirao. Taktički pocepan Željko, ključna stvar 3. put zaredom odbrana od pika, za koju nije imso rešenja. Partizanu je u pik igri odsečen totalno i sve se svodi na suvu individualizaciju. Nije Panter upropastio, Panter nije organizator i tu je izgubljen. Jako prosto. Partizan je prošle godine imao 2 kombo beka i u obojici dosta organizacije, a to su Exum i Madar. Doužer ni blizu Exuma u prodor igri, a kamoli u organizaciji, Madara ni nema ko da odmeni i donese tu sigurnost 15ak minuta za šta je projektovan Jaramaz, ali on je izgubljen totalno i zbog toga mi je i lično krivo. Panter je ispao iz ritma jer je čuvan neviđeno non stop preuzimanja, strana pomoći, blizu su mu da ne može da šutne i teraju ga na kreaciju, a on to ne može. Videli ste koliko se rizikovalo sa nekim drugim igračima da bi Panter ispao iz ritma u koji je ušao, i na kraju je ispao i promašio 2 šuta. Jednu trojku, relativno sam i flouter na 2 metra od koša, ovo sve ostalo su bili dosta teški šutevi. Željko Obradović taktički poražen 3. put zaredom i tako treba i reći, a ne bežati od toga kako drugi beže. Sferopulos bi i prvi derbi dobio da mu Aleksa Avramović nije "ukrao" pobedu svojom minijaturom. A da je došao 10 dana ranije veliko pitanje bi bilo kakav bi ishod bio oba ta derbija? Željko se sramoti na konferencije, a imao je i jednog stranca više zahvaljujući Panterovom srpskom državljanstvu koje mu je upravo sredio isti Nebojša Čović. Dno dna od konferencije.
@

@immobile

pre 2 meseca

ja ti skidam kapu za ovo objašnjenje... nema egzuma i madara, nisu dovedene adekvatne zamene, panter je vezan bez takvih igrača i propade sezona... a zašto nisu dovedene adekvatne zamene, e to je pitanje...
N

Nick123

pre 2 meseca

Ok sve ,ali Đurović je trenerska legenda i ružno je reći da baljezga
O

Odgovor

pre 2 meseca

@Immobile Jednostavno ima mnogo situacija gde bi neko ko je zapravo plejmejker prepoznao rupe u odbrani a partizan to nema, to se vidi i u broju asistencija cak i kada je priblizan broj poena. Zvezda ima individualno neke siromasne igrace ali svi oni prave pametne odluke u odredjenim momentima, tipa Davidovac i Mitrovic.

Bojank91

pre 2 meseca

Ledej nikad više ovako neće da pogađa. Da nije bilo toga slavila bi se titula 5min pre kraja

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Ali neće Naneli i Dozir idući put sve promašiti
I

Immobile

pre 2 meseca

@Bojan Urosevic Boki, pa oni nisu puštani da šutiraju, na Ledeju se maksimalno rizikovalo i izlazilo u close out sporije.
B

Best wishes

pre 2 meseca

Kapiten koji plete kikice NIKADA vise u klubu. Pokazati mu gde su vrata jos veceras.
C

Chiki laf

pre 2 meseca

Panter je rešio tri utakmice, Zvezda- Asvel, Partizan - Monako, i Real-Partizan, ali je zato usrao jedno 33 utakmice i bio lični krivac ne odlaska na F4! Dok je bio u Zvezdi, nije on odlučivao zadnji šut, već Bili Beron, jer je bolji šutr! Panter je najveći minus za partizan
M

Mladen Stokanovic

pre 2 meseca

Da je srece pa da Panter i Zeljko ostanu jos koju godinu..!
T

TEBI JE ZIVOT DAO SVE

pre 2 meseca

A MENI KEVIN PANTER JE AHHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂

Delija

pre 2 meseca

Panter nas brt. 🤣🤣🤣🤣
R

Rebel

pre 2 meseca

Panter jednostavno igra za statistiku i to je to...
V

View

pre 2 meseca

Pa taj ko mu je dozvolio da divlja je vise kriv!!
J

Junker

pre 2 meseca

Jao evo ga Zeljko poludeo
1

1122

pre 2 meseca

Veliki si stručnjak napušiš se kurca i jednima i drugima vepre debeli iskompleksirani!!!
@

@1122

pre 2 meseca

jel bas pece a?
A

Aloo

pre 2 meseca

Redakcija? Jel boli, jel teško kad se i ovo pušta..
E

Eseks

pre 2 meseca

Sta vi pustate a meni pola komentara ne pustite.Sramota,cenzura,katastrofa ste.Sva sreca pa je zvezda dobila!!!
K

Killy

pre 2 meseca

Ujutru uvek manje da boli
G

Gorostas

pre 2 meseca

Napio se vinjaka uličar.
0

04t660

pre 2 meseca

Prodo bolan
R

Rrtr

pre 2 meseca

Kako ono pevaju tebi je zivot dao sve a meni Kevin Panter je hahahaha
N

Nenad28

pre 2 meseca

Zvezda zadnje 4 godine nije osvojila kup samo sa Panterom u timu,dok on ima 0-4😂.
K

Kako bre

pre 2 meseca

Vise kenjas? Nihe te sramota? Pa taj Panter i Ledej su dali vise od 60% koseva za Partizan...nemoj vise komentarisati...