Komentari na vest

Vlade Đurović: Partizan odigrao katastrofalno, Dalas Mur je pravi skorer, ali igrač za male klubove

d

dr.Nebojsa

pre oko 2 godine

Kad se zavrsila utakmica,tamo u studiju TV arene ovaj "strucnjak" djurovic je 2 puna sata plakao i jecao sto je njegova igokea izgubila obecani kup,tolilo o njegovom dostojanstvu koje nikad nije ni imao!
N

Ne znam

pre oko 2 godine

zasto nekima smeta komentar ovog Djurovica,sta je pogresno rekao ? Ali istina mnogo boli
M

Milex

pre oko 2 godine

Nipodistavas coveka koji je trenirao Drazena Petrovica u vreme kad se ti verovatno jos nisi ni rodio.,... mora da se razumes u kosarku vise od njega...
K

Komšija

pre oko 2 godine

Đurović je navijač Crvene zvezde. Eto koliko si lupio, a sve zbog nemogućnosti da prihvatiš objektivno viđenje. Pri tom nemaš ni malo poštovanja prema čoveku koji je bio odličan trener, a tvoj najveći uspeh u životu je verovatno to što umeš da uključiš računar i pišeš gluposti po internetu.
T

Torbicis

pre oko 2 godine

Kao poznavalac aktuelne situacije mogu da kazem.. Nas Partizan je nekada iz Fmp-a mogao da dovede Dusana Kecmana-mogao je da ode i u Zvezdu,nije bitno.. Ali smo imali Kecmana-igraca!!! Gde su sada domaci igraci? Koga dovesti u Partizan ili Zvezdu..????????
l

linoleum

pre oko 2 godine

u zvezdi su 80% domaci igraci,pusti ti to sto su zeljka i partizan redom odjavili milosavljevic lucic andjusic bjelica kalinic guduric mozda jos neko,jos sledece sezobe kad dodju nedovic i petrusev bice kud ces Srpskiju ekipu od CZV
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

Partizan je odigrao očajno kako god moraš da izvuces maksimum ali jedna stvar je jako bitna . Fmp igrao 3 utakmice u 4 dana i dve za dva dana za razliku od nas koji smo igrali 3 dana za redom . Svaki umor se odražava na formu igrača a pogotovo u kosarci . Yo nije fudbal pa i ako umoran imaš šut na 7 metara širok gol . Ovde malo ruka posustane to je promašaj . Kup se mora igrati isto za sve a ne ovakve smicalice koje zna se dolaze od koga
G

Gost sa fb

pre oko 2 godine

Kod Mura je najveći problem što on nije plej, već bek šuter. Zašto ovde igra pleja, to valjda samo Željko zna. Avramović je bio taj kombo bek, pomoćni plej. Računao sam da će njegova brzina, agilnost i iskustvo da nadomeste Madarovu mladost i neiskustvo, ali on je u teškom grču. To se vidi u svakoj njegovoj gestikulaciji. Partizan pravog pleja, organizatora i razigravača nema. Odnosno, ima Madara, ali vidimo svi koliki uticaj i ulogu ima.

Navijac

pre oko 2 godine

Partizan ima mlad tim je donekle tacno ali svakako ima igrace 2000. godiste i mladje koji ce moci da napreduju i individualno i kolektivno to su cinjenice.Ne znam zasto ljudima smetaju takve izjave pogotovo navijacima Zvezde koji su davali izjave od proslogodisnjeg finala kupa pa sve do skoro da je Zvezda pobedila Partizan sa juniorima ,a jedini koji je bio mladji igrac je bio Uskokovic 1999. godiste i bilo je ponekog mladjeg od njega koji se nisu skidali protiv Partizana.
m

multivitamin

pre oko 2 godine

dzaba vam novci moji sinovci,ali bukvalno !
l

linoleum

pre oko 2 godine

ne ume zeljko,i ja bi bio prvak evrope u fudbalu kao trener reala npr,prosecan poznavalac kosarke vidi da se jsd muci bez pleja,pa sad bi im i gordic bio geri pejton licno,kosarka bez pleja ? pa ovaj partizan ne bi imo ni jednu pobedu u evroligi bio bi zabetoniran kao najgori ucesnik ikad
J

Joooooj

pre oko 2 godine

Ne ume Željko a Linoleum bi bio prvak Evrope sa Realom. Do duše u fudbalu. Kooooooliko je nekima dobro. Izvini Murinjo nismo te prepoznali.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Šta bi bilo ako bi bilo ne znam, al Crvena zvezda je postavila zvaničan rekord EL po broju poena u 1/4, skoro bilo 8:7.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ume Zeljko, ali Radonja ume na kub.
L

Ludilo mozga

pre oko 2 godine

Najjaci ovaj lik sto ide od komentara do komentata da brani Zeljka, menja nikove da ga kao ne bi prepoznali i daje sebi po sto i neki plus. Sumnja se na Tegija, samo on je takva vrsta licnosti. To majka retko radja.
T

Torbicis

pre oko 2 godine

Kao poznavalac aktuelne situacije mogu da kazem.. Nas Partizan je nekada iz Fmp-a mogao da dovede Dusana Kecmana-mogao je da ode i u Zvezdu,nije bitno.. Ali smo imali Kecmana-igraca!!! Gde su sada domaci igraci? Koga dovesti u Partizan ili Zvezdu..????????
D

Donekle

pre oko 2 godine

Mi zao svih navijaca partizana, kad se setim kad je dosao zeljko, pojacanja koje lozenje je bilo, i potcenjivanje Zvezde, podsmevanje Mitrovicu, Voltersu, a sta je sad? Hahah opet vas dr Radonja spusta na zemlju, a svaki sledeci put ce biti sve bolnije!!! Gaziiiii
R

Rare

pre oko 2 godine

Ziva istina, prednjacile su njihove stranice na Instagramu, bukvalno se nije moglo ziveti. Ko visoko leti, nisko pada. Ovo je nista, sta ce tek da ih snadje do kraja sezone.
M

MladenMladenovic050

pre oko 2 godine

Citam i ja komentare i vidim svasta, sa obe strane. Licno Partizanovac sam i licno Zeljko je verovatno najbolji evropski trener svih vremena zbog rezultata, ali realno gledano, i nije bas. Meni se mnogo ne svidja broj stranaca, ali to je klub, tako je kako je. Ja volim da odgledam Zvezdu u Evroligi, nisam onaj sto mrzi, Srbin sam, navijam za nas klub uvek. Meni licno, a bio sam kosarkaski trener u mladjim kategorijama neko vreme, mnogo mi se ne svidja nacin igre Partizana, odbrane nema, sa druge strane Zvezdina igra se svodi iskljucivo na odbranu, pa ako krene, da se 80 poena. Ali Zvezda je mnogo bolje organizovana od strane Radonjica, bas mnogo bolje i na tome svaka cast. Zvezda je tim, to mora da se postuje. To nema veze sa parama, dokazano je mnogo puta.
V

Videcete

pre oko 2 godine

Tek ce Zvezda da pobedjuje Partizan ove sezone. Za sada je sigurno da ce jos jednom da bude pobedjeni Partizan. Nakon toga, prvo Partizan mora da dodje do finala i Aba lige i Super lige.
N

Neiskustvo

pre oko 2 godine

Najvise mi je zao neiskusnog Kuruca sto je igrao za Barsu i Milvoki. Neiskusan je decko mnogo....
C

Cosave brade

pre oko 2 godine

Panter takodje, samo je bio najbolji strelac na f4 prosle godine, Lesor mvp evrokupa plus nastup u evroligi sa Zvezdom i Makabijem,sta ce ljudi zivot je nepredvidiv, mozda nekad i zaigraju u nekom ozbiljnom klubu u nekom ozbiljnijem takmicenju.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Cesto se pominju samo Panter i Ledej kao preskupi igraci u partizanu jer su dosli iz F4 tima gde su bili u prvoj petorci. I dobro, za njih se zna da imaju preko milion platu, panter verovatno i milion i po, ali se zaboravlja da su njima Kuruc i Smajlagic dosli direktno iz NBA gde su imali iste takve plate, mozda su se neceg odrekli da bi igrali u Evropi, ali sigurno im plata nije ispod pola miliona, a verovatno je i vise (za kuruksa se prica 800k). Mur je igrao u Kini za masne pare, mogao je tamo da produzi ugovor, on dolazi zbog ljubavi prema Zeljku. Jeste i u to cemo da poverujemo. Pa onda obestecenje za Madara plus plata, opet kad se sabere ide preko pola miliona, a ni NBA prospekti tipa Koprivica i Vukcevic nisu jeftini. Zelimir stalno ponavlja kako imaju mlad tim, a precuukuje da su to igraci koji su u cenovnom rangu vodecih igraca u Zvezdi i da zvezda ni u ludilu ne moze da priusti sebi takve plate za sporedne igrace. Covek ima duplo veci budzet od Radonjica, pa i od Trinkijerija dok je bio u Partizanu, a tim mu izgleda gore nego kod Mute Nikolica kad je treninge vodio iz kafane.
D

Danilo91

pre oko 2 godine

Koliko li onda zaradjuju igraci kod vas, dovodite igrace iz Olimpijakosa,Panate,Valensije,Fenera itd...I onda covke napravi tabelicu gde pise da ni jedan igrac nema preko 450k jer jbg u drugim klubovima su imali po 250k a ti klubovi imaju mnogo veci budzet od vas..Bar vi tako kazete...Hahaha, sami sebe potkopavaju.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Dovodimo igrace koji su izgubili mesto danilo, a ne iz prve petorke. pantera smo recimo doveli kad nije igrao u Oliju uopste. Igrao kod nas za 300k, pa odigroa dobro i uzeo ga Armani za 600k. I razbije kod njih, cena mu jos skoci, ponude mu milion, ali on ode iz EL, lepog tima i lepog grada, gde je imao uhodanu ulogu i Evrokup. Pa sigurno nije otisao za manje. Eto to je razila izmedju vas i nas. mi dovedemo Holinsa koji je potpuno izgubio mesto, Vajta koji je igrao na kasicicu, igrace kojima cene padaju, a vi iz prve petorke F4. Doveli smo markovica koji da nije dosao kod otisao bi u penziju. Lik dosao kuci da odigra jos jednu sezonu za gust. jedini igrac kojeg smo doveli iznad uobicajenog cenovnog ranga je kalina, koji bi realno mogao da dobije oko milion u drugom timu, ali kod nas igra za nesto manje pare, jer mu je tu porodica, manji su mu troskovi, lider je tima, igra za klub za koji navija, pricana svom jeziku i sl. Verovatno mu je ugovor 700-800k. Situacija sa nama i vama je neuporediva. jedno je sistem koji se gradi vec deceniju, a drugo je pokusaj instant rezultata za pare.
D

Da se

pre oko 2 godine

obelodane plate svih igraca i trenera pod hitno na sta bre ovo lici da se kriju zarade svih njih.
C

Cirkus

pre oko 2 godine

Ja se slažem sa Drvetom, Panter je plaćen nekih 5-6 miliona a Kalinić mooožda jedva 800 hiljada. Lepo kaže čovek, manji mu troškovi života, plaćen prevoz do posla, bliže kuća. Sve to opredeljuje vrhunske sportiste. Msm ono, Panteru je kuća daleko pa logično da su troškovi veći.
D

Drvo

pre oko 2 godine

@cirkuzant Troskovi jednako porez. Ako ti mislis da je isto igrati u klubu u kojem te svi znaju, znas trenera i znas da ces biti lider i negde u insotranstvu gde je pitanje kako ces se uklopiti i da to nema svoju cenu onda bi trebalo da preispitas svoju inteligenciju. panter nema ni gram razloga da spusta svoju cenu, Kalinic ima gomilu razloga.
K

Klk

pre oko 2 godine

A da mislis da Bruklin za 15. Igraca daje platu 1.5 mil? Ili gsw za lika iz razvojne lige?
C

Cirkus

pre oko 2 godine

Drvo, kako ti to sve lepo upakuješ. Vrhunski spineri bi pozavideli, a i Čović ili Vesić te možda angažuju.

Kas

pre oko 2 godine

Zanimljivo da mu Kina dodje za kosarkase kao Arabija za fudbalere idu tamo da igraju neku ligu slabiju od dosta Evropskih samo zbog masnih para a pre Kine gde je Mur igrao Torino ,Hapuel kratko i Nanter i za Albansku reprezentaciju ovo mu je jedina sansa da mu podigne karijeru na gore kod vrhunskog trenera .
D

Drvo

pre oko 2 godine

@Klk Imaju zvanicni podaci na internetu kolike su im bile plate, u NBA su plate javne. Nema da se radi bez ugovora kao u nekim drugim zemljama.
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Спортандо је још јесена писао о плати Смаилагиќа( 600 000$) и Курукса (450 000$) док о Муру нисам ништа прочитао. За Пантера се зна 1.250 000$ и Лидеј 850 000$.То је то!
M

Mitraljeta

pre oko 2 godine

Drvo iskreno to sa troskovnikom ti nije trebalo😂😂,ovo ti kazem kao Zvezdas, sve drugo je ok mada ne vredi sa njima da se polemise, moje misljenje u vezi sa Kalinicem je da je dobio onoliko koliko vredi i sumnjam da bi nastavio u vecem klubu od Valensije da nije dosao kod nas, iskreno ne znam koliko u Zvezdi zaradjuje i ne verujem da je rec o tolikim parama, mislim da je manje.
M

Mk

pre oko 2 godine

Kk czvfmp je mali klub bez legendi, oduvek bili i biće. Otuda i ova neobjašnjiva mržnja prema Željku Obradoviću, najvećem košarkaškom treneru Evrope ikad. Kakav smo mi pogan narod, da čoveku koji uzme 9x Evroligu i bezbroj nacionalnih trofeja gde god je trenirao, igrao 60+ finala spočitavaju da je imao veliki budžet. Imao je pa šta? Jel jedini u Evropi imao velike budžete? Imali su i imaju i dalje Laso, Mesina, Itudis, Ataman i mnogi drugi pa ne vidim da nešto osvajaju tu Evroligu? A kamoli 9x.. Mislite da je to tek tako, daš milione i trofej je tu? Nemate pojma o košarci i sportu generalno uopšte. Da je tako Siti i Psg bi u fudbalu na smenu osvajali ligu šampiona zadnjih 10 godina, kad ono nemaju ni jednu. Biće da ima nešto i do trenera.
G

Gost KGB

pre oko 2 godine

Kažeš Zvezda je klub bez lgendi?! Lupiš i ostaneš živ! Tebi za nauk:košarka u Srbiji je "rođena "na Malom Kalemegdanu.Znaš li ko su B. Stanković,Nikolić,Gec,Kalember,Demšar,Sokolović...pa Cvetković,Dragojlović,Lj.Simonović,Kapičić,Slavnić...Stojaković,Rakočević...pa do Kalinića i da ne nabrajam više. Zapamti: istoriju srpske(jugoslovenske)košarke su stvarali Zvezdini košarkaši i Zvezda, kao jedini klub koji je deset puta uzastopno bila prvak Jugoslavije !!!
E

EveGa

pre oko 2 godine

Vidimo koliko ima i do trenera, zato ste dva puta ne pobedjeni vec unisteni.
R

Rare

pre oko 2 godine

Zvezda ima 4 clana Kuce slavnih u kosarci, ali eto dokle je dovelo ispiranje mozga pojedine navijace Partizana.
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Ima i boljih od njega ali nisu bili komercijalni. Garantujem da je pokojni Duda bolji a i Pesic je uradio nesto sto ovaj nece nikada. A stariji od njih su jos bili bolji. Oni su stvarali. Zeljko mi se zgadio jos kada je pljuvao igrace koje je on birao za reprezentaciju. Svaka cast za sve osvojeno ali sa drim timom nemoguce je ne osvojiti. Sta je sve osvojio Pablo Laso a sta bi osvojio da je trener Valensije ili Andore??? Duda je ucio Ruse i Grke svemu, organizaciji klubova, obuku trenera i igraca a neki su to radili u Spaniji. Skupo je on naplatio medalje a vidimo kako je prosao na kraju u Turskoj kada ima smanjen budzet...
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Kazes bez legendi zvezda? A sta su Nesa trauma Ilic, Mileta Lisica, Dragicevic, Zlatko Bolic? E to su legende! A ne Paspalj, Danilovic, Vujosevic, Haris Brkic, Veselin Petrovic, Koprivica, Sasa Djordjevic...
3

3i83838

pre oko 2 godine

Jel neko video sakura aka panteliju, jel preziveo? 😂😂😂
R

Rare

pre oko 2 godine

To je Kalcopolista, moj druze. Ima ovde par botova, taj vec pomenuti, onaj kome sam nocna mora Gost999(poznat i kao Patuljak) i mozda jos jedan, ostali su ispranog mozga i pisu bez plate.
5

5747317383481q6

pre oko 2 godine

Sa druge strane su Rare, Drvo, Linoleum i više brojčanika. Pomno prate svaku vest o Partizanu.
3

38838383838

pre oko 2 godine

Kad se samo setim onih bombasticnih naslova o ovim njihovim pojacanjima, svaki dan neka nova crno zuta slika i drim tim u najavi 😂😂😂
g

gost978

pre oko 2 godine

Vlado zemljače, sve stoji ovo što si rekao, a kada čak i Stefan Marković ubaci sve što šutne u prvom poluvremenu, šta dalje reći za utakmicu. Ovaj tim Zvezde je nivo iznad sadašnjeg Partizana, projektovan je za EL i takođe je skuplji (šta god klinci lupetali po portalima), ali sve to ne opravdava onako užasnu igru Partizana koja ni na šta nije ličila.
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Ne sećam se da se nekada poklanjalo ovoliko pažnje ekipi koja je izgubila finale. Jedini razlog ovolikog bavljenja Partizanom, koji se prećutkuje, bio bi da spram uloženog novca nema baš opipljivih rezultata. Preplaćeni igrači od kojih se očekivalo da budu ključni faktor upravo u utakmicama kao što je bila ova u Nišu ispostavilo se da to nisu. Pitanje je kako bi izgledalo finale da Partizan nije angažovao Lesora ili da je kojim slučajem isti završio u Zvezdi? Činjenica da nije igrao Smailagić bio je hendikep za Partizan jer bi im to omogućilo da pojačaju igru u reketu gde je Zvezda najtanja. Pitanje i koliko je način rada koji primenjuje Obradović prikladan današnjem vremenu. Kako na dovedene zvezde deluju kazneni treninzi koji traju po četiri sata (a bilo je toga)? Deluje i da je dovođenje igrača bilo po principu guranja prsta u oko Zvezdi. Lako se zaboravlja letošnji teror nad reprezentativcima kojima su nuđeni masni ugovori samo da potpišu za Partizan. Posebno se to odnosilo na biše Zvezdine igrače. Samo obrnite situaciju. Da je Zvezda vršila pritisak nad igračima tokom reprezentativnog okupljanja, da je dovela najskuplje plaćenog igrača u istoriji (Pantera), da je posle svakog važnijeg poraza dodavala novog igrača i da je na kraju izgubila dva derbija od Partizana od medijske halabuke ne bi moglo da se živi.
Н

Не знам за вас

pre oko 2 godine

Али један овакав Далас Мур фали Звезди и један јак центар и били би убитачно прича о неискуству је самоо просипање магле Звезда је уништила Партиза и то у два дербија ове сезоне ако се просипа прича да су млада и неискусна екипа нек се постави питање ко је тражио те играче ко је радио селекцију играча на крају крајева има нешто и до тренера не само до играча
D

Drvo

pre oko 2 godine

Nemamo mi 800k da platimo Dalasa Mura. Da ima, za te pare bi Radonja doveo dva ekstra igraca, a ne cirkuskog zabavljaca.
S

Sf

pre oko 2 godine

Ne treba nam. Ne znas nista. Ovakvih basketasa imas na kilo. Pusti to
@

@Дрво

pre oko 2 godine

Слажем с
@

@Дрвооо

pre oko 2 godine

Слажем се да немамо ми ту лову али мур је добар шутер нешто попут берона а такв нам играч треба уовом тренутку
О

Опет та прича о

pre oko 2 godine

Неискуству докле више па њихово највеће оружиј
B

Bingole

pre oko 2 godine

Zvezda je pregazila plastiku
r

raul

pre oko 2 godine

Platika ste vi, a ne mi zamenio si teze
G

Gostsamja

pre oko 2 godine

svuda prica da je partizan lose odigrao, a nigde da je zvezda dobro odigrala, raznela partizan, sve njegove slabosti maksimalno iskoristila i razmontirala
V

Voja111

pre oko 2 godine

Vlada Đurović,lik koji 30 godina ne trenira nikoga, nego samo prica gluposti po emisijama je nasao da procenjuje ko je igrac za kakav klub... Kad govd se pojavfi na televiziji, ispaljuje gomilu gluposti, a da trenira nekoga, ne moze, jer ga niko normalan nece.

Vlada

pre oko 2 godine

Što se nerviraš sinak, ne odgovara ti šta ovaj iskusni i mudri čovek priča??
1

12

pre oko 2 godine

Mur je mašine ali prava. Vlade je bio trener prije 40 god. Sada je mahaluša, tračara nema s kim kafu da popije. Može u farmu, zadrugu da batali košarku
V

Voja111

pre oko 2 godine

Ne nerviram se ja uopste sinak i ne brinem za Partizan, docice sve na svoje mesto, nego ne razumem ko dovodi trenere koji nikoga ne treniraju 30 godina i komentarisu nekoga koga ocigledno ne poznaju. Mur je odlican igrac, a po ovom poznavaocu,moze da igra u Dinamiku... a ti sinak se nasladjuj koliko hoces..polako... nestace para koje idu pudlici po ranijim zaslugama...
А

Аха

pre oko 2 godine

Партизан је неискусан кад налети на Звезду.кад сте нас оно задњи пут добили😂😂
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Vec sam pisao.jest neiskusan.usporedi gdje su ciji igraci igrali i koliko.nemoj se uhvatiti odma za smajlija,kuruksa vukcevica jer oni nisu ni igrali u tim ligama ili eventualno svaku desetu utakmicu po minut....samo panter i ledej imaju nekakvo iskustvo da kazes.avram danga zagor nije za spomena tu su samo da popune broj domacih igraca.

Aleksandar Stoiljkovic

pre oko 2 godine

@Gooxy Dok je Danguba igrao za Zvezdu i top 8 EL, tad je bio dobar, a sad ne valja, Davidovac, Dobric, Lazic, Simonovic, Ivanovic sve najcenjeniji Evroligaski igraci? Jednostavno nemate sistem, imate vrh igrace, gde vam jezgro koji igraju najvise minuta cine igraci u najboljim godinama za svakog sportistu. Kuruks igrao 136 utakmica u Nba, u prvoj sezoni imao 46 tekmi sa prosecnom minutazom od 20 minuta, Avramovic igrao najjacu ligu u Evropi i bio lider ekipe i najbolji skorer sa 17poena u proseku, Smajli ima potencijal da bude jedan od jacih 4/5 u Evropi. Ponasate se kao da ste doveli decu iz Radnickog iz Kragujevca, a ne igrace iz Nba ili Nba prospekte, a da ne govorimo o Panteru i Leday..igracima koji su bili najbolji igraci prosle sezone u Milanu koji je igrao Fajnl 4 EL, i umesto da naprave iskorak u karijeri nakon takve sezone, oni dodju da igraju nikad jaci Evroku, i po vasim pricama za manje para od nasih igraca. Smesni ste
2

2x za redom

pre oko 2 godine

DOKTOR MAGISTAR RADONJA ODUZEO ZELJKU TRENERSKU LICENCU,TACKA!
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Kad počne EL biće opet da ne valja.
G

Gostionica

pre oko 2 godine

Evropski Boston seltiksi ima li vas? Prebacite pantera i lideja u fmp ili megu, dobicete elitni i talentovaniji tim. Radonjic je svaki put kaznio pantera, mura i lesora u odbrani. Svako iskakanje je rešeno, svaki mis mec. Holins i Lazic su razneli pantera, koji je opet ubacio neke suteve u njegovom stilu. Ovako na oko zvezdin tim je mogao jos 30 posto bolje sigurno.
M

Mk

pre oko 2 godine

Dobar je Mur, ne slazem se sa ovom izjavom. Docekan je sa skepskom jer nije igrao u nekim jacim klubovima, uglavnom nivo evrokupa ali je pokazao da se ne plasi da preuzme odgovornost, da ume da pogodi trojku kada treba, dobar je i u igri 1 na 1, ali nije plej nikad nije ni bio. Mur je cista dvojka, bek šuter i greota je trošiti ga na kecu. Napravljena je greška u selekciji jer ni Mur ni Avramovic nisu 1 nego 2, jedini cist plej je Madar koji je fizicki limitiran i neiskusan za ovakve utakmice
N

No

pre oko 2 godine

Po cemu su Trifunovic,Madar,Koprivica,Smajlagic toliki talenti!? Sta su dosada pokazali da bi se to videlo!? Nista nisu pokazali. Avramovic,Lidej,Panter,Dangubic,Zagorac,Mur,Lesor ne mogu se svrstati u mlade i neiskusne igrace. Ta prica o neiskustvu kod mene kao navijaca ne prolazi. Mi smo u dva derbija pregazeni i ponizeni.
L

Luja

pre oko 2 godine

Smešna priča o talentima u JSDP. Od Trifunovića, Madara, Vukčevića, Smajlovića, Koprivice sve na gomili neće ispasti polovina dobrog igrača. I Đoko Šalić i Bezbradica su bili mladi i perspektivni...
I

Istina!!!

pre oko 2 godine

Zeljko Obradovic-Drzavni projekat.
A

Axaxaxa

pre oko 2 godine

E to je definicija spina. Crvena u svim sportovima procvetala od 2012. i sad je neko državni projekat.
B

Borky

pre oko 2 godine

Ne,Zvezdi je 2012 opet dozvoljeno da se ravnopravno takmici a kad je tako onda vidimo rezultate a ti dete pitaj tatu sta je Zvezda bila prije devedesetih kad ste vi proglaseni za jedini klub u drzavi a da se svi drugi trebaju unistiti a narucito Zvezda!
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Borky i to je definicija spina. Btw ako je Zvezda onda je crvena, a ako je prije onda je Zvijezda a ti si Bosanac.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Borky, ne zaboravi da duhovi lebde. A to nismo mi izmislili.
X

Xaxaxaxa

pre oko 2 godine

Nekom koincidencijom te godine su bili izbori a Crvenoj zvezdi je "samo dozvoljeno da se takmiči". Međutim opet je državni projekat Partizan. Zvuči sasvim logično. Axaxaxaxa lažete sami sebe.
a

auuu boze boze

pre oko 2 godine

Procvetala? tek 2014 osvojila titulu pa izbacena iz evrope, u kosarci tek 2015 prvu titulu, rukomet druga liga, odbojka drugi ili trece mesto , vaterpolo zadnjih 5 godina maltene niko nas ne finansira.
a

auuuuuu

pre oko 2 godine

Kako Ostojini se igraju sa plusevima i minusima nema sta pravi Ostojini botici..
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Plakanje se nastavlja. Nema veze,navikli smo na plakanje. Niko od novinara nije pomenuo da je od poslednjih 5 derbija zvezda dobila svih 5! Sportski pozdrav i srecno slavlje svima koji slave vec dva dana!
T

Torbicis

pre oko 2 godine

Radonjic je trenersku skolu ucio od nosioca priznanja "Aleksandar Gomeljski" za najboljeg trenera evrolige DUSKA VUJOSEVICA!!! A Zeljko ima mnogo ograničen budzet u odnosu na Radonjica, kostur tima nije postojao, dovodio je ono sto je mogao, osim Lidrja i Pantera sto je malo za trofeje jer ne mogu sami, a opet dovoljno za pocetak stvaranja sampionskog tima sto bi moglo da se desi najranije sledece godine..
T

Tajm-aut

pre oko 2 godine

Ne placi duso...
D

Džabe vam novci...

pre oko 2 godine

"Zeljko ima mnogo ograničen budzet u odnosu na Radonjica" :))) Panter, Ledej - Armani, Smailagić - Golden Stejt, Kuruc - Milvoki, Vukčević - Real... Sreća pa su tamo igrali za stipendiju!
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Jedino panter sto je pojacanje.lideja su se htjeli rjesiti ionako,kuruks u nba nije ni zaigrao kao ni smajli da su ista pokazali ostali bi tamo,vukcevic previse mlad a i real ga se odrekao i to nesto govori.mur dosao iz kine igrao u malim klubovima,madar klinac usput gdje igrao?zagorac.... Dangubic nesto malo odbrana.trifunovic mlad a i nema iskustvo neko.dakle mlatis praznu slamu.a da malo analiziramo vase igrace po godinama,iskustvu,gdje su igrali koliko itd
R

Rare

pre oko 2 godine

Hajde, molim te, analiziraj gde su igrali Zvezdini igrači. Ne samo to, nego napravi analizu koliko je igrača sa F4 EL došlo u Zvezdu dok je Partizan igrao EL.

Aleksandar Stoiljkovic

pre oko 2 godine

Lazic, Dobric, Davidovac, Simonovic, Ivanovic, Lazarevic su igraci koji su inace garancija za titulu i najcenjeniji EL igraci? Ajde ne lupaj, nijedan stranac nije jeftiniji od domaceg u 90% slucajeva, izuzev Kalinica
N

Negrito

pre oko 2 godine

Opet se pominje sledeća sezona? ;P
S

Svedok

pre oko 2 godine

Najmrsniji komentar koji sam u zivotu procitao. Taj najbolji trener na svetu je najuren iz CSK-a posle par treninga. Prijatelju tom treneru je gurnuta cela srpska kosarka u ruke i logistika taj igraca nije napravio samo je uzimao ono sto su drugi stvorili. Moglo mu se. To je pokusao Zoc u predsezoni ali su ga Zvezdasi odhebali. Nerad zadnjih 10 godina je rodio cela tri poena domacih igraca u kupu. Mrznja prema Zvezdi je okupila drustvo u klubu ljubavi i pare ugurane u klub nicim izazvan jer je zauzeo visoko 7 mesto u ABA ligi. Iskreno taj tim je bolje izgledao od sadasnjeg na terenu. Pojacan sudijom Nikolicem mogao je svasta ciniti.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Zašto se stalno insistira na tome kako će ovi mladi igrači Partizana za dve godine morati postati ekstra klasa?Nije svaki mlad igrač predodređen da postane klasa,gde vidite toliki talenat,baš malo neke košarkaške inteligencije,čak i Smailagić sve što ima svodi se na fizikalije.Malo realnosti nije na odmet,kada bi Pantera i Ledeja ubacili u Megu videli bi da su njihovi mladi ustvari tallentovaniji dosta od ovih Partizanovih.

jovana.nebojsa@gmail.com

pre oko 2 godine

Znači, na pravom je mestu 😂😂😂
D

Djoka iz bloka

pre oko 2 godine

Taman da napišem....nije mogao bolje da izabere
X

Xyz

pre oko 2 godine

Stoji da Partizan ima nekoliko mladih igraca, ali daleko od toga da je ekipa neiskusna! Mur, Avramović, Panter, Ledej, Zagorac, Dangubic, Lesor, Kuruc tesko da su mladi i neiskusni. Trifunovicu je treca sezona u prvom timu a druga sa ozbiljnom minutazom, Smailagic je dosao posle dve sezone u Golden stejtu.....
Z

Zole

pre oko 2 godine

Pa neiskusni su u smislu toga, da su igrali u malim i prosecnim klubovima, bez rezultatskog pritiska. Ako izuzmes Pantera, Ledeja i Lessora, gde su igrali Avramovic, Mur, Dangubic, Madar, Smailagic, Kuruc, Koprivica? Estudijanes, Nanter, kineski klubovi, Mega, Hapoel prosecni tim u izraelu, koledz kosarka u Americi i slično. Smailagic i Kuruc bili epizodisti u Nba, igrali u gerbidz tajmu 4-5 minuta, nisu igrali ozbilinu takmicaraku kosarku na ovom nivou. Tako da se sa 3 iskusna igrača koji su igrali da kažeš utakmice na nož, ne može osvojiti trofej. Ovo je bila dobra škola za igrace Partizana, bolna ali valjda će nešto iz ovoga naučiti. Lepo je Željko rekao na konferenciji da se škola skupo placa, i da je i on na pocetku svoje trenerske karijere patio i kalio se na slican nacin, ovakvim porazima. Biće još zestoke borbe u aprilu u to ne sumnjam
r

rea

pre oko 2 godine

Pogodio je sa Murom pravo u centar.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Najjaci su mi ovi kvazi strucnjaci koji nece da kazu ono sto svi mi amateri vidimo i videli smo do sad u dva derbija, a posebno u finalu kupa, a to je da je Dejan Radonjic potpuno pocistio parket sa Zeljkom!!! Apsolutno, odbrana, napad, agresija, igra, apsolutno u svakom segmentu igre ocitao Zeljku lekciju!!! I ne znam zasto se to ne kaze!? Da je obratno siguran sam da BI SE ovde pisali svakojaki hvalospevi o Zeljku!!! Vise postovanja Za Dejana Radonjica od kosarkaskih radnika, ne bi bilo na odmet!!! Respect ako nista drugo!!!
G

Gostjsjs

pre oko 2 godine

Hahaha, pa Partizan izuzev Ledeja i Pantera doveo sve anonimuse, za razliku od vas kojo dovodite evroligaske igracke. Jos samo reci da je Radonjic bolji od Zoca pa da se zavalim od smeha, jer vidim da to mislis. Covek koji nema ili ima 1 top 8 bolji od coveka koji ima 9 titula el. Ne brukaj se.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ja niti sam govorio da je bolji niti da je gori, ja sam samo govorio cinjenicno stanje, a ono je takvo da je Dejan Radonjic u dva derbija pocistio parket sa Zeljkom Obradovicem, i to su cinjenice, ako znas ista o kosarci!!! I nemam ja protiv Zeljka nista, najveci trener u istoriji evrope, isto cinjenica i fakat koji mu niko nikad nece uzeti, ja sam kritikovao sportske radnike, ni jedan jedini nije pohvalio Dejana, koji je preorao Zeljka u dva meca,o tome sam pisao, o postovanju!!! Izgleda da Beogradska carsija jos nije prihvatila Dejana, da tu sujeta radi i dalje!!! To je poena mog komentara. Dejan treba, ne samo on nego svi, da prodje dva zivota da bi bio ime koje ima Zeljko u svetu kosarke, ali isto tako taj Dejan je pocistio parket u dva meca sa Zeljkom, i ne znam sto to niko da kaze? Je li tu nesto nije istina? Ne kapiram.
D

Djoka iz bloka

pre oko 2 godine

@gostjsjs Evroligaski igraci za klub koj igra evroligu... a to sto vi te "anonimuse" plaćate milionima dovoljno govori "koliki" ste vi klub!!
Z

Zole

pre oko 2 godine

Istina ali ako misliš da je Radonjic bolji trener od Željka, u ozbiljnom si sukobu sa realnoscu. Ne igra Željko nego igrači koji ocigledno ne mogu da pohvataju njegove taktičke zamisli jer nikad sa ovakvim trenerom nisu ni radili, gradio je tim od nule i zajedno su tek 6-7 meseci, dakle potpuno nov tim sa 10-11 novih igrača. dok Radonjic ima uigran, prekaljen tim sastavljen od igrača koji su već saradjivali sa njim ranijih godina, koji je dodatno nadogradjen iskusnim EL igračima. Videceš 6.og marta da će biti potpuno drugačija slika pred grobarima, vratiće se Madar, Glas, Smailagic i Lesor koji je igrao bez treninga prakticno. Partizan je pre svega domaćinska ekipa, barem ove sezone i pred svojim navijačima daju 110% a van Pionira i Arene su često bleda senka i mucili su se sa svima u gostima. Zvezda je iskusna ekipa koja godinama igra Evroligu i to je bilo vidljivo u oba derbija ali razlika u kvalitetu sigurno nije tolika koliko rezultat prikazuje. Dobili ste nas u oba derbija koristeći Vujosevicevu taktiku, ipak se vidi kod koga je Dejo učio zanat. Sve čestitke, trenutno ste bolji nema spora ali bitka još nije gotova, naprotiv tek je pocelo
R

Rare

pre oko 2 godine

Nisam znao da je Vujošević izmislio taktiku jake odbrane. Svaka mu čast, ja sam verovao da je košarka nastala u Americi.
N

Nidza1981

pre oko 2 godine

Ljudi, sve je podlozno debati ali malokrvnost igraca ne.... Da li ste videli govor tela Koprivice i Trifunovica, pa platili bi da mogu napustiti utakmicu... Zeljko nije trener za mlade igrace, nije nikada ni bio. Moze mlad igrac al uz 7/8 drugih super iskusnih, ja kada gledam utkmicu imam utisak da se njega toliko bolje da su im ruke u grcu...
s

shulz

pre oko 2 godine

Mene je finale oduševilo iskreno, to sto je Vlado razocaran sto Partizan nije osvojio je druga stvar, a price o neiskusnoj ekipi su smjesne, nek drugi put bolje raspodjele milione i ne dovode igrace za male klubove.
J

Jole10

pre oko 2 godine

Nemok tako, Vlade je Zvezdaš bio i ostao. Čovek je samo bez dlake na jeziku bio i ostao.
u

uzicanin

pre oko 2 godine

Slazem se u svemu,osim o Vasoj prici o atmosferi u dvorani i Partizanovom "neiskustvu igranja u istoj".Ako ko igra u punoj dvirani i jakom publikom to je Partizan,ali CZ je hednostavno bola bolja i pobedila
B

BodiBond

pre oko 2 godine

Meni je najvece razocarenje Avramovic, kao po pravilu pocinje utakmicu i odmah je Partizan u rezultatskom minusu, statistika mu je porazavajuca. Nije ni klasican plej, vise combo igrac ali nista ne moze da pogodi, cak ni otvorene suteve.
A

Ada

pre oko 2 godine

Mene zanima sta je to sa nasom odbranom. ZOC je bio poznat po granitnoj odbrani, tako smo i osvajali Evropu. Imamo na papiru dobre i visoke 4 i 5-ce, a svi nas nadskakaju. Ako se ne varam FMP je u polufinalu imao cak 17 ofanzivnih skokova. , to je zaista katastrofa. A FMP i nema pravog centra.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Nadskakaju? Valjda nadskoče?
3

333

pre oko 2 godine

Zamislite komentare da su nas dobili 20 razlike kako bi dizali Zeljka i to vise se o njima prica kad su izgubili nego o nama sto smo uzeli kup a tek cemo ostalo sve.
V

Vidi

pre oko 2 godine

Partizan je razocarao zato se i ovoliko pise o njemu.
H

Hejzi

pre oko 2 godine

dobro bi bilo da pročitate tekst, pre nego ga objavite... Mur nije postigao 29 poena u polufinalu, već Panter, pa se ne zna na koga je sad mislio Đurović!?
K

Kostunica

pre oko 2 godine

A da neko kaze Vladi da je Zvezda osvojila kup?
e

esex

pre oko 2 godine

Partizan ima potencijal,mlad tim i potrebni su strpljenje i tezak rad.Zvezda je bolja i iskusnija a treba joj top centar i da narednih godina promovise par nasih mladih igraca koji ce zameniti dobrica,lazica,kalinica u smislu baze domacih igraca za narednu deceniju..Partizan je bez stranaca osvojio kes a Zvezda bi mogla sigurno do F4 da je npr dovela jovica,petruseva,tea,nedovica..
d

djile

pre oko 2 godine

Druze, realno Partizan je bio prvak al protiv kojih ekipa. Danas je bitan jak roster, veliki budzet cak i to nije garant da ce se napraviti čudo. Kosarka je danas mnogo jača fizički, a mi smo malo zastali sa razvojem mladih igrača. Tako da ta priča sa forsiranjem mladih ne pije vodu. Eto primer Mege, super stvar ali tim koji razigrava i prodaje mlade igrače. Bez nekih sportskih rezultata
N

NMD

pre oko 2 godine

Mur izabrao pravi klub!😂😂😂
T

Tajm-aut

pre oko 2 godine

Sta reci posle izjave ovakvog strucnjaka? O ovome treba da razmisljaju oni koji angazuju ovakve promasaje ali kada bacas tudje pare onda bas te briga. E sada treba reci na ciju odgovornost su dovedeni ovi igraci za male klubove?
G

Gostrealno

pre oko 2 godine

Nema tu price Zvezdi I ove godine ide Aba Liga, Partizan ni u evrokupu dalje od 1/4 finala nece , ako je za utjehu a jeste ,bar u fudbalu prekidaju post.. pa tu skoro sigurno kao i zvezda u kosarci uzimaju titulu..
d

dell

pre oko 2 godine

Znacemo i u fudbalu ko uzima i to nakon nedelje :D
R

Rare

pre oko 2 godine

Samo ti spavaj na to uvo 😂
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ako u Evrokupu nalete na Cedevitu u osmini finala Jaka je šansa da je to kraj. A šanse za to su solidne.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Zvezda će pregaziti Partizan u derbiju,tako da to tvoje sigurno ima da bude na klimavim nogama