Komentari na vest

Vladimir Micov: Realu psihološka prednost posle Arene, videćemo kako će pauza uticati na Pantera

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ljudi dajte neku funkciju Vladimiru Micovu u Partizanu.
č

čista hemija

pre 12 meseci

Baš čudno, Lesor i Panter dok su igrali u Zvezdi bili su kao neke strine.Nisu znali ni jači faul da naprave, sad vataju za vratove čim ih neko pogleda!!!
p

pranje

pre 12 meseci

Jesu Ledej i Papapetru imali ludo veče u četvrtoj utakmici što nije ništa čudno s' obzirom da je neko morao da povuče, ali isto tako je i Naneli imao vrv najlošije šutersko veče otkad igra košarku, što teško da će se ponoviti. Uz Pantera u prvom planu, Naneli iz senke ima da pokida u Madridu. Žoc je definitivno krivac za poraz u četvrtom meču, prvenstveno jer je uštrojio minutažu Smajliju, iako je u ovoj seriji pokazao da protiv Tavaresa doprinosi mnogo više nego Lesor. Ubedljivo više. Ali dobro. Da je Aleksa zdrav, potpisao bih pobedu u Madridu čak i da je Real kompletan, jer nam mnogo fali njegova energija na kecu.
A

AbaRumours

pre 12 meseci

Znaju li se sudije za meč u sredu! Šuška se da postoji mogućnost da prvi put u istoeiji svo troje sudija budu iz aba lige?
G

Grobarija

pre 12 meseci

U tom slučaju stavljam kuću, okućnicu i dižem kredit i sve na Partizan
G

Grobarija

pre 12 meseci

U tom slučaju stavljam kuću, okućnicu i dižem kredit i sve na Partizan
o

oatoja.sns

pre 12 meseci

Nije izdajnik. No no. Procitao sam na tviteru.
Z

Zoki959

pre 12 meseci

Upravu je kad je rekao da je Ćaćo Rodrigez kul tip i to je tačno, siguran sam da on nikad ne bi napravio ono s***e kao što je napravio Ljulj nije on tako kvaran kao ono đ***e a što se tiče Deka on sigurno ne igra .
g

gost ali pravi

pre 12 meseci

imam osećaj da Partizan dobija ...
O

Objektivom je

pre 12 meseci

Partizan je skoro pa kompletan. Real desetkovan. Pobeda Partizana deluje realnije

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Tacnije i preciznije, pobeda Partizana ne deluje nerealno.
m

miou

pre 12 meseci

Jer bez kralja ne valja
M

Miloš 1970

pre 12 meseci

Jel spavate krezavi??Vidim da lajkujete na svaku kritiku Partizana,naucio vas gazda izdajnik da se radi i nedeljom ,mora sendvic da se zaradi!!!
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Ne diraj ih. Znaš li ti da oni do finala treba da navijaju za tri kluba: prvo Real, onda Barsu pa na kraju ako da Bog za Fener. A mi samo za jedan, naš Partizan. Nije im lako a gazda pritis'o!
v

vi ste seljaci

pre 12 meseci

Cak i ako izgubi od Reala Partizana ne treba da bude sramota. Nece biti jedini klub u istoriji koji se nije plasirao za F4 i pored F4 budzeta.
a

aahha

pre 12 meseci

Naravno, mi f4, vi f3 budzet
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Pravda dolazi po svoje u sredu. +20 za Real.
s

srka

pre 12 meseci

Ajde, molim te, pokušaj da objasniš, to "PRAVDA". Nismo baš najbolje razumeli.
М

М21

pre 12 meseci

Правда ? Ако је до правде и Божије помоћи Партизан пролази у среду ... Стварно не знам одакле ти да је Реал у неком смислу оштећен за ове 4 утакмице
n

nekoiz mase

pre 12 meseci

hijeno
a

asi

pre 12 meseci

Neka odigraju kao sto su u sve cetiri igrali. Pozrtvovano,hrabro,borbeno i sta bude neka bude. Ako tako odigraju meni nije bitno da li ce pobediti ili izgubiti.
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Oni su za ovu sezonu ispunili moja očekivanja.Sve ovo preko je ekstra i svaka im čast! Onu 2.utakmicu i onakvo gaženje Reala nećemo zaboraviti nikada a da li je sve to dovoljno za više videćemo.
1

118d

pre 12 meseci

Nazalost mislim da ce Partizan glatko izgubiti 10-12 poena razlike.. Nestao je taj hajp, izgubio se nas momentum u onoj frci i tuči. Španci su uz Italijane najprljavija sportska nacija, koja kada gubi poseže za svim svačim i mi smo na to naseli.. Panter kapiten, 30 godina a reagovao kao klinac od 19.. Jako, jako velika šansa je propuštena, boli ovo mnogo. Sportski je i prirodno nadati se, ali dobiti Real 3x za redom pred njihovom publikom, to ne bi uspelo ni mnogo jačim timovima od nas. Ako nesto zameram Zeljku to je ono silovanje trojki kao u 3.utakmici i nepostojanje plana B. Šteta....
h

hajp

pre 12 meseci

sve je nestalo i hajp i igra i sve. prosto je da nepoverujes da on kao covek od 30 godina kapiten ekipe je prosuo celu sezonu u vodu njegovom gluposti. Tuzno i zalosno
s

srka

pre 12 meseci

Hajde da sačekamo da se odigra ta utakmica u sredu, pa da damo neki konačni komentar. Ne bih ja sada širio ni defetizam, a ni neki lažni optimizam. Činjenica je da smo sami sebe doveli u ovu situaciju i da nam sad nije preostalo ništa drugo, nego da zaboravimo sve što se dešavalo u prethodnim utakmicama i odigramo ovu poslednju kao da je jedna jedina. Mislim da će psihološki momenat biti odlučujući. Ko bude spremniji na tom planu, manje nervozan, više fokusiran, ko bude manje grašio, bliži je pobedi. .
P

Preža

pre 12 meseci

Ako Panter bude na očekivanom nivou, onda Real sigurno gubi. Ipak odsustvo, Deka, Jabuselea, Poarjea rovitog Rendolfa je mnogo za ovaj Partizan. Da nije bilo onog tužnog događaja u Srbiji sve bi bilo gotovo još u Areni.
n

ne znam...

pre 12 meseci

...samo kakve veze taj dogadjaj ima sa Partizanom?!? Navijači su navijali, a igrači su stranci koji uz sav trud ipak nemaju pojma ni gde su, a kamoli o tome sto se desilo.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Utakmica u Madridu je za Partizan ravna učešću na F4,Što bi se reklo bilo je ovo sjajno putovanje,sjajno učešće u Evroligi ove sezone i nema razloga da ne budemo prezadovoljni učinkom do sada.Stao je Partizan pred veliki Real,hrabro,muški, viteški.Naterao ga da pošegne za prljavim stvarima,za tučom i kukanjem,naterao je Partizan velikog Reala da posegne za zonom kao jedinom varijantom da nas dobije.Partizan treba tamo da ode i uživa u tome da smo još u igri a da su mnogo veći i bogatiji odavno ispali,da ostavi srce na teren i biće dovoljno.Da li za prolaz u F4 ili za ponosan povratak u Beograd neka Bog odluči.Za mene je Partizan već pobedio.
g

gunnersi

pre 12 meseci

Zasto je sramota igrati zonu? Pa to je najnormalnija takticka odluka bilo kog trenera. Uostalom Partizan ima jace individualce nego Real, pa je zona pravo resenje za odbranu, sto se i pokazalo.
L

Luja

pre 12 meseci

Zabraniti zonu u EL jer Rumeni ne ume da igra protiv iste bez Pantera.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Ne kažem da zona nije legitimna stvar mada u NBA nemaju pojma šta je to nego sam samo rakao da je Partizan uspeo da svojom dobrom igrom u prve dve utakmice doveo Real u fazu pucanja po šavovima i naterao ih da menjaju način odbrane i posegnu za zonom što je rezultat odlične igre Partizana.
z

zaboravi zonu kad igra panter

pre 12 meseci

nece oni smeti sad 5u da igraju zonu previse prostora ce imati panter
H

History !

pre 12 meseci

Prvi tim u istoriji Evrolige koji je ispao posle 2:0 ???
b

babajaro

pre 12 meseci

Najgore od svega je sto biste vi sve dali da ste imali sansu da ispadnete iz TOP8 posle 2:0. Najveca zelja vam je bila da u sezoni u kojoj i Partizan i Zvezda igraju EL udjete u TOP8 i nije vam uspelo, a Partizanu jeste. To vam je najveci poraz ove sezone. Ne brini ti za nas, nece nam tesko pasti i da izgubimo, svakako svi pricaju o nama ove sezone. O vama su najvise pricali kada ste zbog muljacine bili kaznjeni zabranom registracije Kampaca. Tako da, i da izgubimo u sredu, nece mi pasti tesko. A sta ces ti ako pobedimo?
G

Gost123

pre 12 meseci

Pricali su zbog Kampaca Zoc i Savic, i to celnicima evrolige!!! Iskoristili sav svoj uticaj da se Zvezda kazni, i to znaju svi u Beogradu koje zanima sport. Sramotno ponasanja i cista pakost, koji nikad ne treba da budu zaboravljeni. I nece........ I stvari koje prolaze samo u trecerazrednom sportu kao sto je kosarka. Zamislite na primer da Real ne zeli da igra spansku ligu u fudbalu, ili Dortmund nemacku ligu, Inter italijansku????????? U ozbiljnoj stvari kao sto je fudbal to ne moze da se dogodi, a u kosarci se dogadja sve sto vam padne na pamet............

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Sve bi dali da njihov klub i dalje uopste postoji, pusti Top 8.
M

Mop

pre 12 meseci

@Babajaro poješće se od muke.
b

bukvalno...

pre 12 meseci

...niko ne priča o Partizanu, narod izvan bivše SFRJ ne zna ni da postojite.
G

Gost123

pre 12 meseci

mops-pojedes nam od muke....
a

ajmeee

pre 12 meseci

zamisli ne vole igraci reala da ih udaras... majko mila...

⚫⚪ ajmo crno beli

pre 12 meseci

Da znaš nešto, zaključio bi sam. Španci su poznati kao teški provokatori, imaš jednog Rudija, koga ne smeš da pipneš, odmah nešto negoduje...