Komentari na vest

Vlado Šćepanović: Partizan igrački bolji i kompletniji, ovakav Real ne može da se nosi 40 minuta u igri čovek na čoveka

s

srka

pre 12 meseci

Ma nema šta da se izgubi, "run and gun" pa šta bude. 🏀🏀🏀
M

MickeyOvča

pre 12 meseci

Tako je Vlado. Pobedjujemo sigurno, bolji smo. Ocekujem 10 razlike. Real je izraubovana ekipa.
m

miljan1990

pre 12 meseci

Navijaj i ćuti jer ispadaš smešan! A pogotovo kao neko ko je tu istu košarku igrao na top nivou. Tavares,Dek,Poarie,Rudi,Hezonja,Musa, Ćaćo, Rendolf su ceo život ili u NBA ili EL. Preiskusni, prenamazani i najbitnije ili u ovom trenutku najdominantniji ili u jednom trenutku karijere najdominantniji igrači na svojim pozicijama. Hezonja je u Bg imao za dve utakmice 18 skokova, Tavares 41p i 18 sk. Musa ništa nije mogao da pogodi. I na kraju šta se desilo? Dobiju obe utakmice i peta se igra u Madridu. Rendolf u očajnom i fizičkom i psihičkom stanju barabar igrao sa našim peticama. Šta misliš kako će petu utakmicu svi oni igrati? Dal ce Real kao simbol EL u zadnjih 10 godina da dopusti tako lako da ne ode na F4? Prve dve utakmice je Real potcenio Partizan! Budimo objektivni i realni više! Zvezdu nisu pokrale sudije nego nije ušla u top8 zato što je gubila od indijanaca. Zato što je Alba dobila u Bg! Zato što je PAO u raspadu dobio u Atini! Zato što je Milano u raspadu dobio u Bg! A ne zato što nas sudija pokrao protiv Barse! A pre te kradje je ta ista Zvezda dopustila Barsi da je stigne. Petruševljev čovek nam daje 10 poena za redom u Kaunasu 3 min do kraja utakmice! PAO nam stiže 20 razlike u Atini. E tu je naš problem! Nismo objektivni!
B

Baxter88

pre 12 meseci

Generalno smo takav narod, nerealan! Sad neko ocekuje da jedan Real Madrid ne ode na F4 a vratio se iz mrtvih?! Ne samo sto ce ti premazani iskusni igraci dodati gas nego ce cela logistika EL stati na njihovu stranu kako bi u 1/2 igrali s Barsom, to traze...
r

reb8888

pre 12 meseci

...kada mi navedes jedan primer gde su sudije svirale 3 sl. bacanja za faul na pola terena, kada igrac baci jednom rukom loptu ka kosu posle sviranog faula i tako vise puta, uvek protiv iste ekipe, onda cu ti reci da sudije nisu uticale. ili sta su sve sudije svirale ili nisu svirale protiv istog tog zalgirisa. da je zvezda i pored svega toga mogla da prodje u top8, jeste ali to ne znaci da nisu uticale. u ovako neizvesnoj sezoni, kada ti sudije na svakoj utakmici ukradu 5 poseda i daju protivniku, pravi veliku razliku, pogotovo uz broj utakmica koje su propustili kampaco, nedovic, vildoza i martin. sa takvim sudjenjem ekipu sa 12. mesta mozes da uguras u top8 ili sa 4-5og da izbacis. od kada je zvezda izgubila sanse za prolaz poceli su normalno da sude i to se osetilo i na rezultatima...
@

@baxter88

pre 12 meseci

a zasto bi ta logistika cekala 0-2 u madridu? sudije su vrlo lako mogle da okrenu utakmicu na jedan sut, da do njega i ne dodje ili da ne bude bitan. ili bi dobili kao sto je po pravilima po 3 meca suspenzije, a ne 1 i 2, ako su hteli da poguraju real.
g

grobari dubona mladenovac

pre 12 meseci

dobijamo lagano sa 47 razlike
V

Vrbas

pre 12 meseci

Uzdam se u Zeljkovo iskustvo i znanje. U Pantera da ce pogadjati trojke, u Ledeja kome ce biti lakse danas jer nema Deka. A ako to ne bude dovoljno nadamo se da ce Papapetru konacno povezati dve dobre utakmice, da Naneli ne moze dve utakmice ocajno odigrati i da je Egzum izlecio povredu skroz. Kao i da Smajli pogodi par trojki. Jednostavno previse opcija imamo da pobedimo Real. Danas samo hrabro i borba pa sta bude. Partizane napadaj !
g

gostyttttttt

pre 12 meseci

to je sve pod uslovm da real odigra ocajno….musa 4/4 lose odigrao a za hezonju da ne pricam trudio se da bude igrac vise za partizan….jedino sto je dobro jeste sto je partizan pun stranaca i niko osim papapetrua ne zna za pritosak….srecno sli vida je u usima plus mislim da ce veceras biti 70:30 sudjenjr u korist reals
Č

Čim

pre 12 meseci

Su, ovakve priče počele, crno nam se piše. Dok nismo pričali da smo nekakvi favoriti, i takve gluposti, odvalili smo ih tamo. A sad kreću ove glupe priče.
@

@čim

pre 12 meseci

Ja nigde nisam video da smo mi favoriti, nego postoji jedna realna prica da mi mozemo da igramo sa njima i to niko ne krije i zasto da krije kad jeste tako. Momci treba da izadju sa samopuzdanjem veceras i da odigraju kako znaju i kako su vec igrali i pokazali svima da su za respect, pa cak i da ih jedan Real Madrid na domacem terenu postuje.
Z

Znik

pre 12 meseci

Ovo je istina. Jedino gde je Real u slucaju igrac na igraca u prednosti je Tavares-Lesor. Panter i Egzum su bolji od svakog igraca Real, Naneli i Ledej mogu svakom da odgovore. Real je u prednosti zbog duze klupe.
V

Vule982

pre 12 meseci

Pobedili smo Real 2 puta u Madridu jer im nije igrao Tavares. U prvom meču je igrao, ali vidno rovit, u istom meču u drugom poluvremenu nije ulazio. To je glavni razlog naših pobeda, pogotovo drugog meča, uz naravno dobru igru celog tima, ali kada Tavares nije celu utakmicu na terenu vidno je lakše. Svako zna da možemo da ih pobedimo, da nam šanse nisu male, ali je Real ipak blagi favorit. Dodao bih, sad im ne igra Jabusele koji je jedan skroz korektan igrač, ne igra im Dek, takođe dobar igrač, dok nama ne igra Aleksa Avramović jako često levo smetalo u bitnim situacijama i mečevima, sramno loš u prvom meču u Beogradu (ukratko, čovek je samo gledao kome će da doda loptu, totalno bezopasan za protivnički koš), i ne igra nam Koprivica koji nije za komentarisanje u ovakvim utakmicama. Oni su igrački u daleko većem problemu pred večerašnji okršaj. Očekujem pravu bitku na terenu svih 40 minuta, do samog kraja, očekujem suđenje blago u korist Reala (do sada je bilo blago u našu korist, pogotovo u ključnim i potencijalno ključnim situacijama/momentima), i naravno očekujem pobedu Partizana u ne dramatičnih poslednjih 2-3 minuta.