Komentari na vest

Voldenova povreda vraća zaboravljenog Uskokovića u igru i stavlja dodatni pritisak na Hola

M

Micas

pre gotovo 3 godine

Pricali smo sto smo pricali idemo jednu po jednu.. oni su jaci al IZNAD SVEGA -ZVEZDA !!!
S

Sad ili nikad

pre gotovo 3 godine

NEMA IZGOVORA,MORA DA IGRA,INEKCIJU BLOKADU PA NA TEREN
M

Mora da igra

pre gotovo 3 godine

E ovo kad cujem "da li rizikovati sa inekcijom za blokadu bolova" smuci mi se nacisto,a kad ce da igra ako ne sad,aman ljudi ovo je FINALE i zato MORA DA IGRA bez pogovora,dajte mu i 5 inekcija za bolove ako treba samo neka neka igra,kad prodje ovo finale nek se odmara i leci ledja do mile volje,sad neka stisne zube i izadje na parket,jer ovo je utakmica zbog koje je Volden i doveden u Zvezdu, kad ako ne sad!
J

Jebacemo jeza u ledja

pre gotovo 3 godine

Crno nam se pise bez Voldena...
0

0211

pre gotovo 3 godine

Jbt, košarka je stvarno ponekad kurva. Idemo do pobede.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Cele prosle sezone sam sanjao momenat kad ce Volden i Zagorac napustiti Partizan jer su najgori igrači kluba u zadnjih 20 godina( mislim na formirane igrače, a ne na Vrabca, Gegića i druge neafirmisane). Srce mi je zaigralo od srece kad sam cuo da Volden odlazi, jos kad sam cuo da ce u Fmp, mojoj sreci nije bilo kraja. I onda ovde cujem kako kukaju zbog njegovog izostanka i slicno. Ljudi, Volden je igrac na nivou Filipa Čovića, ni manje ni više. To je taj nivo. I dalje patim što Zagorac jos uvek ima svoj ormarić u svlačionici. Onakav buzdovan se retko srece. Lošiji i od Voldena. Umesto njega je i neupotrebljivi Mihailo Andrić osveženje.
v

volden delija

pre gotovo 3 godine

I onda dodje derbi i taj isti Volden koji "nista ne zna" zabije igokejidinamik cak 25 poena i vrati vas na fabricka podesavanja toliko da vise ni plej of aba lige da igrate ne mozete koliko ste propali,a tek Borac Cacak,Burg,Trento,Metropoliten,Krka..itd e oni su posebna prica haha
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Može I Davidovac malo da pomogne na pleju. Samo čvrsta i jaka odbrana od samog starta i pobede će doći. Očekujem 3 0 u ovoj seriji. Budućnost igra divlju košarku koja dosta zavisi od šuta za 3 poena. Ako se Ivanović i Cobs dobro čuvaju pobeda je izvesna. Od Branka očekujem da opet bude defanzivna zver ali i da pogodi par trojki. Jedino što me brine je suđenje. DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA..
G

Gostreba

pre gotovo 3 godine

Volden ima istu povredu od Izraela. Operacija je neophodna jer se obnavlja svake sezone. Prošle godine mu je savetovana hitna operacija, al ga je fizio tim vratio u život. Ovo je dobro jer je kraj sezone i moćiće da se oporavi do nove, a druga stvar je da će teško orići iz Zvezde ako Zvezda pokrije troškove lečenja i oporavka u Nemačkoj.
K

Kasno Marko na Kosovo stize

pre gotovo 3 godine

Sad se sjetio Uskokovica kad ovaj ne moze da mu igra! Cijele sezone ne igra nema minute,ovaj mu neda ni minuta bukvalno i sad svi ocekuju od njega da iznese finqlnu utakmicu! Navijaci sad ocekuju da se Uskokovic pokaze i iznese utakmicu ako to ne uradi sto je bas realno krece pljuvacina eto zato ne igra nije on za Zvezdu itd.
г

геца м

pre gotovo 3 godine

Пљувачина свакако креће, хлеба и игара је филозофија. Брига њих за Ускоковића.
Z

Zadnja loža

pre gotovo 3 godine

Tesko bez Voldena, bas tesko a ako izgube ovu veceras Buducnost sigurno osvaja titulu, steta povreda u najgorem mogucem trenutku...
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Bolje ga ostaviti prvu utakmicu da odmori i dobiti dva dodatna dana za oporavak nego rizikovati pogorsanje povrede pa ga izgubiti i za PG. Sto se tice Hola mislim da nece biti problem u organizaciji i odbrani cak mislim da bi s njim i Nnoko mogao da bude jos bolji zbog igre u piku. Sto se tice Uskokovica bilo je kukanje kad nije igrao kod Obradovica ista situacija je i sada kod Radonjica. Covek jednostavno ne igra odbranu. Ispada na jeftine fazone i na stvari koje se uce na pocetku skolovanja. Mislim i za Radanova isto. Tu se najbolje vidi onaj trenutak kad igrac predje iz juniorske u seniorsku kosarku i koja je razlika. Sta je tu je morace obojica da pomognu, pogotovo Uskokovic od koga ocekujem da bar mladoscu i agresivnoscu ometa pocetak njihovih napada. Sto se tice napada ni jedan ni drugi nemaju problem ni da sutnu ni da krenu na ulaz.
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Mozda i najbolja analiza Uskokovica i Radanova.Mada,ipak,smatram da je vise trebalo da Uskokovic dobija sansu,jer samo minutazom moze da ispravi nedostatke u odbrani.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

To ono kad imaš trenera koji je to unapred shvatio i uigrao istog... Forsirao je Voldena do besvesti a Uskokovića izbacio iz tima i sad ga na dan utakmice vraća... Premudro.