Komentari na vest

Vučević kao u Čikagu, Crna Gora otvorila vrata narednog kola

I

Immobile

pre 8 meseci

Vučević prvi put da igra normalno,tj kako se očekuje od njega. Generalno 3 četvrtine koje su bile toplo hladno,ali poslednja četvrtina jako dobra. Crna Gora sa ovim sastavom protiv ovakve Litvanije ne deluje kao ekipa koja inferiorna. Nažalost selektor Crne Gore je taj koji jeste i pitanje je kako će to izgledati protiv Litvanije. Ne znam da li su i oni svesni da mogu da naprave istorijski rezultat. Mnogo stvari bi im se otvorilo ako bi dobili Litvance. U 1/8 finala bi išli na Grčku koja nikada gora nije bila tj. nikada nije otišla nekompletnija na neko prvenstvo. Tako da sigurno im je ta utakmica protiv Litvanije utakmica turnira koja bi otvorila neverovatna vrata za Crnu Goru.
I

Immobile

pre 8 meseci

*Tj ukrštali bi sa tom grupom ali bi pobedom nad Grčkom što je realno išli u 1/4 finale.
f

format takmicenja

pre 8 meseci

ne postoji 1/8 finala nego se pravi nova grupa od dve najbolje iz c (grcka, sad) i d (crna gora, litvanija). prenosi se rezultat meca sa timom koji je prosao (litvanija) i igraju se dve nove utakmice (grcka, sad). u cetvrtfinale prolaze dve najbolje plasirane ekipe iz te grupe.
B

Bravo CG!

pre 8 meseci

Bravo Vučko! Može se reći da uz pobedu nad Egiptom koji svi očekuju, CG je u drugoj fazi. Mada, nije ni Litvanija nepobediva. Iz druge grupe verovatno Grčka i USA, Grci u nešto slabijoj formi zadnje vreme, videćemo kako će biti kad krene prvenstvo, USA svakako najveći favorit. Realno gledano, plasman u četvrtfinale bi bio senzacija. Mada nije nemoguće, treba imati u vidu da će verovatno Grčka imati taj poraz od USA, tako da praktično, čak jedna pobeda nad Litvanijom ili Grčkom u te dve utakmice može u nekim kalkulacijama i krugovima biti dosta. Obe pobede bi sigurno vode dalje, ali ne treba se zanositi mnogo. Mislim da je cilj svakako sa drugim krugom ispunjen, prošlo prvenstvo 25 mesto, sada su dobre šanse za mesto među 16.
Y

YNWA

pre 8 meseci

iskeno se nadam bar cetvrtfinalu ,sve vise od toga je ravno cudu !ajmo majska zoro♥️💪
C

Cnogorci nikad moja braca

pre 8 meseci

Da je ovako Dzoni Ivanovic igrao u Zvezdi bili bi svake godine na Final four-u EL...
K

Kop

pre 8 meseci

Kako da ne
t

ti jedno obicno go..

pre 8 meseci

Crnogorci uvjek moja braca. Pozz iz Republike Srpske
-

----

pre 8 meseci

Rutinska pobeda Crne Gore bez previse napora. Crna Gora se moze boriti sa Litvanijom za prvo mesto jer uopste nijesu losi i na evrobasketu su se dobro drzali protiv Nemancke a sada su pojacani sa Vucevicem i Ivanovicem. Problem crnogorcima moze biti krilna pozicija jer su Radoncic i Slavkovic su dosta tanki i Vucevic je pokazao klasu da je jos malo zapeo postigao bi 40 poena a Nikola je nekako potcenjen igrac a vec 10 godina igra Nba na ozbiljnom nivou i bio je dva puta ol star.
s

svaka cast maestro

pre 8 meseci

Sjajan je vucevic u napadu, ali ja ne znam goreg nba igraca sto se odbrane tice.
O

Ocigledno nemas

pre 8 meseci

Pojma o kosarci.
s

svaka cast maestro

pre 8 meseci

To pricaju ljudi koji su sa njim trenirali, igramo slucaja imam druga 02 godiste koji je treca godina koledza u cikagu, igrao je protiv vhcevica na treninzima, covek se ne cima oko odbrene uopste.
r

realno111

pre 8 meseci

Istinu kaze covek Vucevic je medju najgorim igracima sto se tice odbrane, al u napadu pravi veliku razliku
P

Pogledaj malo

pre 8 meseci

Seozonu proslu, popravio je odbranu bas bas...Ni Jokic ne igra odbranu nista spec ..
v

vucevic nikola

pre 8 meseci

Jedina reprezentacija koja je skroz kompletna, igraju dugo zajedno, ako ih malo pogled sreca pobedice i litvaniju a posle je sve moguce, ne vidim neki preveliki kvalitet grka tako da mislim da ce amerikanci i prvi iz ove grupe u najboljih 8.