Komentari na vest

Za prvog strelca i MVP-a Evrolige još nema mesta u rotaciji Sakramenta

d

djule1118

pre 7 meseci

Ko zna išta o nba ligi zna da skoro sigurno tim neće platiti nekog 20 miliona da ne bi uopšte bio u rotaciji, plus se uklapa u tim sakramenta savršeno. Ovo je najverovatnije samo politički korektna izjava.
m

max alegri

pre 7 meseci

Ovaj ako ne bude igrao u Kingsima, bice opet na jakom 13. mestu. Pre ce trener ispasti iz rotacije ovim tempom.
I

Ildzo

pre 7 meseci

San svakog kosarkasa je NBA Liga, jer je ubedljivo najbolja I najplacenija na svetu. Mene jedino iritira u celoj prici sto vecina NBA strucnjaka I trenera ne postuje igrace iz Evrope. Covek mora da igra da bi se adaptirao I pokazao sta zna. I to pogotovo vazi za igrace koji imaju 25+ godina. Dokazani profesionalac I znalac. Daj mu odmah 5-10min po tekmi I ne tretiraj ga kao klinca od 19g... Kao dokazi se na treningu... Te price se pricaju klincima a ne kosarkasima u najboljim godinama. I sta se desi na kraju? Igraci se raspadnu psihički u tim sporednim ili ti nikakvim ulogama I ne pikoazu potencijal. Po meni je greska Vezenkova sto odmah nije ispregovarao minimalnu minutazu i mesto u timu. Nego je u poziciji da mora biti srecan sto je uopste dobio priliku - kreni od nule I rizukuj celu karijeru pa ako ti zapadne trener koji te gotivi super, ako ne, sedi na klupi ili juri lopte za klincima u G ligi. Samo pogledajte sta se tamo desava sa evropskim trenerima koji su presedeli decenije kao asistenti. Zasto Zeljko tamo nije otisao? Da ga neko ponizava tamo, a ovamo kradu njegove fore u napadu... Smesno.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Ako se smori uvek može da se vrati u Evropu.
g

gost011

pre 7 meseci

citam komentare i pitam se kako smo dosli do tog provincijskog mentaliteta da je bolje ostati i biti najbolji u selu nego se okusati u gradu. zato smo tu gde jesmo.
c

cccc

pre 7 meseci

ocigledno da si provincijalac koga su zavela svetla velegrada. a provincija nije nesto lose. naprotiv. samo zavisi sta ocekujes od zivota. nekog zavede novac nekog dostignuca
@

@cccc

pre 7 meseci

Dobro je druze, smanji komplekse, mislio je figurativno. Zelja da se "porves" sa najboljima nije losa stvar. Makar zavrsio poslednji, opet je vredno.
g

gost0

pre 7 meseci

Pa ni u "provinciji" ne bi igrao za kikiriki, nego bi se i te kako dobro naplatio, ali ne shvataju to mnogi! I te kako je bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu, kao sto se Vezenkovu desilo!
k

khanbg

pre 7 meseci

Koliko vas zna Antonia Di Natalea? Kladim se da ga svi znate, a velika vecina ga i ceni. Covek je citavu karijeru proveo u "provincijskom" klubu, pa? To apsolutno ne umanjuje nista vezano za njegove kvalitete. A i kad napisete ovo: "zato smo tu gde jesmo", ili "pametnom dosta". Jezivo kako smo dosli do tog provincijskog obrazovanja da recenicu ne mozemo da sastavimo bez slicnih postapalica.
P

Pa realno

pre 7 meseci

Za te pare je mogao i u Partizan da dođe. A igrao bi konstantno.
K

Kele1983

pre 7 meseci

Pa ti idi u nba, da budes pocetnik sa 30 godina. Kakve greske prave kosarkasi koji to urade.
@

@Kele1983

pre 7 meseci

Sta fali tome? Hoce covek da se dokaze. Neka udje u rotaciju i uspeo je kao kosarkas. I ja sam u svojoj firmi bio sve i svja, pa odlicio da krenem sam. Tesko jeste, ali ako sam stvarno dobar u svom poslu napravicu nesto. Ako ne, uvek mogu da nadjem isti posao u nekoj firmi i nastavim dalje. Ali cu znati da sam barem pokusao i nemam za cim da zalim. Isto tako i on, zasto ne bi pokusao da se nadmece sa najboljima? Ne razumem ljude stvarno...
D

Drman

pre 7 meseci

@Glisha Od tih 20M više od pola ide na porez...Tako da on izadje na plafon 3-3,5 M po sezoni...To bi dobio i u Evropi u ovo vreme...I bio prva perla svakom EL tima...Ovako će da igra G ligu sa nekim klincima i bori se za mesto u 15 igrača...Po meni totalno nerazumna odluka svakog ko se odluči u tim godinama da ode preko..Isto će biti i za Vasu Micića..Ako bude igrao biće to 5-10 minuta,a plej of(ako izbore uopšte,jer videli smo da Šaj GA nije vanzemaljac već jedan siledžija lopte...) neće ni igrati...
G

GostŠ

pre 7 meseci

Znači pola od 20 je 3-3,5, svašta čovek nauči na ovim komentarima.
G

Gost0

pre 7 meseci

GostŠ - da bi komentarisao, prvo treba da procitas tekst a da si ga procitao, znao bi da je potpisao ugovor na 3 godine = 20 miliona $...kad se podeli godisnje on bruto dobije oko 6.3 miliona $ i dok porez pojede jedno 30-40%, ostane cifra od 4 miliona $ godisnje, ako mu i toliko ostane...
г

гост 1312

pre 7 meseci

И сад ти поштено да питаш овог типа, добро бре који ти је ку*ац? МВП евролиге, сигурно ниси играо за кликере него за приближну лову, све топ и ти одеш у тај циркус да машеш пешкиром и да се бориш за место у, пази сад, трећој петорци… Каква будалаштина!
G

Glishaa

pre 7 meseci

Tri sezone 20m. Nisam bas siguran da je za približnu igrao ovde...
М

Милош Вш

pre 7 meseci

Све је до њега да ли хоће да игра озбиљну кошарку за мањи новац или да не игра уопште или можда буде на клупи за око 7 000 000 годишње. Питање је само који је његов мотив, али ако је мислио да ће да игра и има неку улогу то су га преварили, мада ми ни они нису јасни, плаћаш играча да седи на клупи.
a

aaat

pre 7 meseci

naravno da nije za pribliznu lovu. nego komantarisu oni koji pojma nemaju
p

podesen

pre 7 meseci

20 miliona bruto,to je 11,5 miliona neto,blizu 4 miliona po sezoni.Nije imao vise od 2 miliona u Oliju po sezoni.
@

@ssss

pre 7 meseci

U pravu si.Ali sa druge strane za tri sezone će mahati peškirom i uzeti 20 milki,a onda će se vratiti u Evropu i ponovo igrati ozbiljnu košarku,s obzirom da sada ima 28 godina.
g

gost Djole

pre 7 meseci

Odavno tu vise nema sportskih motiva na zalost. Na neki nacin pohlepa ih tera tamo da mašu peskirima. Zar nije lagano mogao da on i pola cele njegove familije zivi od nekoliko miliona po sezoni koje bi imao u evropi... Ali uvek je malo
M

Mop

pre 7 meseci

Lepo je objasnio dečko gore. Na taj novac skoro 50% porez u SAD. Tako da je njegova plata upola manja. Dobio sigurno toliko i u Evropi i bio glavni igrač a ne u trenutno raspalom Sakramentu da se bori za iz druge, treće petorke.