Foto: MN Press
Foto: MN Press

Zanimljiv transfer: Stefan Janković ide u Cmoki

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.07.21. | 21:38

Bivši igrač Partizana zaigraće za tim iz Belorusije

Stefan Janković će karijeru nastaviti u Belorusiji, u ekipi Cmokija iz Minska, piše Sportando.

Tu vest Sportandu je potvrdio menadžer Šarls Misuraka, tako da je izvesno da će Janković zaigrati za klub za koji je ranije igrao i Đorđe Gagić.

Izabrane vesti

Janković je u prethodnoj sezoni igrao kao pozajmljen igrač za turski Bahčešehir. Podsećanja radi, pošto je krajem decembra stručni štab Partizana rekao da više ne računa na njega, klub iz Humske je pisanim putem obavestio Jankovića da nije u obavezi da prisustvuje timskim treninzima. Janković je nastavio inidvidualno da trenira i čeka ponudu. Javio se Bahčešehir s kojim je postigao dogovor. Ubrzo je i Partizan dao pristanak, pa je srpski internacionalac potpisao ugovor sa istanbulskim klubom.

Po završetku studija na Univerzitetu Havaji, jednu sezonu je proveo u Razvojnoj ligi, prvo kao član Sijuks Folsa, a onda Eri Bejoksa. U leto 2017. potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom iz koje se godinu dana kasnije preselio u Partizan.

Prvu sezonu u crno-beloj opremi počeo je dobro, ali je na leto 2019. prešao u AEK. U glavnom gradu Grčke zadržao se svega šest meseci. Usledio je povratak u Razvojnu ligu, odnosno filijalu Vašington Vizardsa - Kapital Siti Go-Go.

Sada je, posle Turske, vreme za Belorusiju.


tagovi

Stefan Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara