Željko Obradović (Foto: Starsport)
Željko Obradović (Foto: Starsport)

Željko Obradović: Mnogo faulova nije svirano na Panteru, doživljava igru koja zna da bude i gruba

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.24. | 21:34

Trener Partizan Mozzart Beta posle poraza od Monaka izneo utiske na konferenciji za medije

Nije Partizan Mozzart Bet uspeo da napravi podvig i dođe do velike pobede na gostovanju u Monte Karlu. Monako je u svojoj Gaston Medesan dvorani bio siguran i savladao je crno-bele 85:70, predvođen Majkom Džejsom.

Sastav Saše Obradovića je u potpunosti nadigrao crno-bele, koji su se koliko toliko držali do poslednje deonice, kada su im Džejms i drugovi ugasili sve nade da mogu do preokreta i trijumfa.

Izabrane vesti

"Čestitao bih Monaku na zasluženoj pobedi, igrali su dobru, agresivnu košarku. Dominirali su u skokovima, mi smo izgubili mnogo lopti, čak 16, a imali smo samo jednu ukradenu... Ako pogledate statistiku, imali su 20 poseda više... To je neverovatno za jednu košarkašku utakmicu. To je to, zaslužili su pobedu jer su bili bolji", rekao je Željko Obradović na konferenciji za medije posle meča.

Crno-bele već u petak čeka novo gostovanje, pošto putuju u Bolonju na megdan Virtusu.

"Ne verujem da se išta može unaprediti za jedan trening. Samo glava, da shvatimo gde smo grešili, ako budemo mogli... Neki igrači su večeras igrali na dosta velikoj minutažu, to znači da igrači sa klupe moraju da shvate da moraju da daju neuoporedivo veći doprinos u svakom smislu."

Kevin Panter je odigrao najbolji meč u sezoni i postigao 28 poena, ali utisak trenera Partizana je da je trebalo da dobije više faulova.

"Bilo je mnogo faulova koji nisu svirani na njemu, zašto je to tako, ne znam. Činjenica je da doživljava igru koja je u pojedinim trenucima i gruba".

Partizan je i u Monte Karlu imao veliku podršku sa tribina.

"Da zahvalim divnim ljudima koji nas prate svuda. Fenomenalni su. I dalje su tu, skandiraju, bodre tim.. Nadam se da ćemo svi biti svesni toga i da ćemo da nastavimo da se borimo. To je jedino što možemo da uradimo", zaključio je Željko Obradović.

Govorio je i o odnosu sa trenerom Monaka, Sašom Obradovićem.

"Bio je moj igrač, sada smo kolege koje se izuzetno poštuju. Želim mu sve najbolje, prošle godine je imao fantastičnu sezonu, vodio ekipu na Fajnal for. Radi, vredan je i želim mu sve najbolje", rekao je kratko trener Partizana za srpske medije.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetKK MonakoKevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara