Željko Obradović i Ognjen Jaramaz (©MN Press)
Željko Obradović i Ognjen Jaramaz (©MN Press)

Željko preuzeo odgovornost: Neki moji limiti su prošli, ne mogu više da utičem na igrače...

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 00:23

"Ozbiljno ću da razmislim šta ćemo dalje", poručio je Obradović

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Partizan Mozzart Bet ni iz trećeg pokušaja nije uspeo sa Željkom Obradovićem da osvoji nacionalni Kup u Nišu, zbog čega su na konferenciji za novinare otvorene brojne teme.

Izabrane vesti

Pre svega, Željko Obradović se dotakao izbora sudijske trojke, odnosno zašto su Vladimir Jevtović, Stefan Ćalić i Aleksandar Milojević delili pravdu u finalu Mozzart Kupa Radivoja Koraća. Zatim se najtrofejniji evropski stručnjak osvrnuo i na prozivke navijača Crvene zvezde da je Partizan Mozzart Bet "državni projekat" i apelovao je na Ostoju Mijailovića i Zorana Savića da u javnost iznesu tačne finansijske podatke o radu kluba.

Na kraju se dotakao i svojih igrača. Nije krio nezadovoljstvo Obradović zbog poraza, mada je pohvalio borbenost i zalaganje njegovog tima, ali mnogo toga je i ovog puta škripalo...

"Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Neki moji limiti su prošli, u smislu da ne mogu da utičem na igrače. Ozbiljno ću da razmilim šta ćemo i kako ćemo dalje. Sreća pa imamo ovu pauzu", poručio je Obradović i ozbiljno zabrinuo navijače.

Međutim, tu nije stao. Da li su njegove reči značile da možda razmišlja i o mogućnosti da ode, to nije najjasnije, ali ostavlja prostor za diskusiju...

"Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti, kada ekipa reaguje u ključnim trenucima utakmice na način na koji reaguje, bez ikakve zamerke za njihovu borbenost i želju, onda odgovrnost ide na račun čoveka koji tome treba da ih nauči i obezbedi im da budu mirni. Meni to očigledno ne uspeva i to se ponavlja na priličnom broju utakmica".

Crno-beli sada idu na reprezentativnu pauzu, a prvi zvanični meč igraće 29. februara u Beogradskoj areni protiv Anadolu Efesa u okviru 27. kola Evrolige. Posle toga u Beograd dolazi Cedevita Olimpija.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetMozzart Kup Radivoja KoraćaKup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2024.

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara