Komentari na vest

Žurnal: Zoran Lukić prvi pik za novog trenera Partizana

V

VALJAK

pre oko 3 godine

KAKAV BRE LUKIC !? ZOC ILI KARI. DULE KAO SAVETNIK. KO FORSIRA VEST O LUKICU ! NEKI TROJANAC. DOSTA AMATERE TRENERE. OBUKA. OSTOJA BUDI RAZUMAN. JAK TRENER NAMA TREBA.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Али започео каријеру у индији... Хахахахахаххахахахахаха, па то је можда једина некошаркашкија земља од румуније
Z

Zvezdaš sam

pre oko 3 godine

...ali naravno da pratim sva dešavanja pa mogu da kažem da je Lukić dobar trener, ali nije isto biti 6,7,8 sa Njižnjim koji nema ambicije za titulu, i doći kod vas i pokušati da se osvoji Aba recimo. Savić i Lukić bi vam sigurno bili bolja varijanta od sadašnjih a i bivših kao Lončara koji je jedan nadobudni i uobražen tip. Najbolje bi vam bilo da vam se vrati Vlada Jovanović iz Mege, ili ovaj Mijović koji se pokazao kao odličan trener...
S

Sve je to ljubav

pre oko 3 godine

"osim izazova koji predstavlja Partizan, povratak kuci je jedan veliki motiv" hahahahahaha znamo mi dobro sta je pravi motiv za Partizanovog trenera sledeceg - ozbiljan kes, ugovor na vise godina da moze covjek lijepo da tuzi kao i svaki prethodni general iz humoristicke emisije tradizione di famiglia
G

Grobaroos

pre oko 3 godine

Sami vi likujte, SVE USKORO DOLAZI NA SVOJE MESTO. A TO STO POMINJES DULETA I CASOVE LJUBAVI ,TO TI JE POSLEDICA...NIJE OPASNO, NE UMIRE SE OD TOGA ,ALI CES S TIM ZIVETI DO SMRTI
M

Mr. Stojko

pre oko 3 godine

Bolje da je zvezdas nego clan biblioteke. Ti clanovi biblioteke satro Grobari nas nacisto urnisase.
5

5-6 trenera? Drzava ce platit

pre oko 3 godine

Dokle ovo vise ide? Odakle ovoliko para samo za trenere? Ostoja je sam izjavio da placaju nekoliko trenera, sad na to dodaj Trinkijerija,, Filipovskog i ovog Novog... Katastrofa sta se radi.
C

Crv

pre oko 3 godine

Zadzaba ti Sveti Petar za trenera i sportskog direktora ako nema kesa od bate velikog šefa,,,,,
C

Crv

pre oko 3 godine

A jer mu savetnik Dulo Drakula iz Moldavije,,,,,,,
S

Savic je Zvezdas

pre oko 3 godine

Udjete na google i kucate ovo: Zoran Savic navija za Zvezdu, procitajte prva 3-4 linka koja vam izbaci i pogledajte video sa njegovim direktnim priznanjen i sve ce vam biti jasno!
z

zolaaaaapfc

pre oko 3 godine

Krajem 2015 Partizan je uslovljen od strane drzave da Vujosevic mora da bude proteran i kao trener i kao predsednik jsd zbog istine koju prica!!! Partizan u kosarci je ostao bez sponzora ( cak jedan mts se sklonio koji je sponzor svima i svugde)..i tad kad mi grobari nismo uspeli da se suprostavimo za generala tu je kraj nas dok ovi jasu!! Odmah posle toga je belivuk ubacen na tribine a Nedic u jsd, pantic, i krece blacenje i unistavanje svega (npr Tatijana Rakas i VK Partizan)! Dok ne bude omoguceno generalu da se vrati u Partizan od nas nema nista i to je pokazatelj sta radi i kako funkcionise ova drzava..to je sustina! Zasto zvezda moze da vrati Radonjica a mi ne mozemo Vujosevica? Banana drzava..objavite mi komentar!!!
I

Ivke88

pre oko 3 godine

Opet ti Zvezda u ustima? I svi su krivi sem tegijevaca. Al vam je čovek ispao mozak pa to nije normalno. Pa Vujošević vas je finansijski zakopao. Sam sebi odredjivao plate. Druže, isplaćuje te ga 6 godina posle njegovog odlaska i još ga niste isplatili. Pa zato nema rezultata. Zato što pare umesto za igrače, dajete njemu. Ne kažem da treba da oprosti, ali zašto nije mogao da sačeka da klub stane na noge ako je pravi general, kako ga nazivate.
d

davitelj

pre oko 3 godine

a na kog to laznog 'generala' mislis,jel onog sto ga zovu davitelj i sto ga Radonja oducio od kosarke za sva vremena i poslao u rumunsku transilvaniju da tamo ganja vampire i drakule po rumunskoj trecoj ligi,jel na njega mislis?
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

A, gdje je u svemu tome auto sa gepekom cca 300 l i aut linija koja se pri šutu za 3 poena sama povlaci prema klupi za rezervne igrace?! Onako, kad si sve detalje naveo?
z

zolaaaapfc

pre oko 3 godine

ivke88 - Najveci klub sa ovih prostora ostaje bez sponzora i bez dinara prebijenog zbog cega??! Npr i mi grobari smo korsinici tog mts! Igraci prime jednu platu za godinu dana, general nije primio poslednje dve godine ni jednu platu i bio je i dalje spreman dzabe da radi ali ne i da dzabe bude oteran! Pokusaj nekako da shvatis ovo, mada sumnjam da ces!!! A ne cuveno je da dobitnik A Gomeljski nagrade ne moze da radi svoj posao a lica sa poternice i optuznice mogu i pitaju se za skoro sve..opet banana drzava! p.s. sada treba da otvorim racun u nekoj banci i hocu koja je sponzor Partizana..i ostaje mi da otvorim u onoj koja nije sponzor zvezde (otpadaju, komercijalna, intesa, aik, banka pos sted, agro)
z

zolaaaaapfc

pre oko 3 godine

iks tb - 1) na konf. za stampu tadasnji trener izvorne zvezde Karadzic i kapiten Gurovic iznose tu pricu za gepekovanje Jovcica..odmah posle te cuvene konf. javlja se sudija Jovcic i demantuje sve a Partizan tuzi ovu dvojicu za klevetanje..posle dva dana stiglo je izvinjenje i povlacenje svega uz obrazlozenje bilo je u afektu..1000 puta izgovorena laz postaje istina!! 2) Za 15 god dominacije ubacena jedna neregularna trojka..koliko je bila neregularna svedoci i to da je niko nije video na usporenim snimcima rts, nego posle tri dana u emisiji kod Tegija on (njegova kamera je jedino to zabelezila) izbacuje taj snimak gde se vidi da Drobnjak prima loptu a nije sa obe noge u terenu nego iz auta u vazduhu..a sut kao sut je bio iz terena! Ovo su ti cinjenice idi proveri a ne misljenja bez osnova kao tvoja...
z

zasluzena kazna

pre oko 3 godine

Dok je bio vas sponzor borhan i njegova stranka na vlasti niste se tako bunili,letele titule i drzavni milioni ko na tacni cak 10 titula za redom,dok sa druge strane Zvezdi sekli koseve i odnoslili zbog duga,tad vam sve bilo lepo dok je borhan kupovao titule,ee pa nema vise toga,sad ispastate za sav taj kriminal i malverzacije iz proslosti,IMA BOGA sve vidi!
A

Ada

pre oko 3 godine

Kada ce te vec jednom shvatiti da klub ne moze da vodi navijac, bivsi igrac, legenda kluba.. Klub uvek vodi i treba da vodi covek koji moze doneti pare , da je poslovan, da ima politicko zaledje, da moze da privuce sponzore, tj da pravi pare. Sta je Partizan uradio sa Pekovicem, Danilovicem kao predsednik kluba. Igrali stalno Evroligu, final four, a klub je bio pred gasenjem. Uzeli se krediti , niko nije mislio da to mora da se vrati, nego samo daj uzimaj bez obzira na cenu. Na ovakav nacin svako moze voditi klub. i zato vi sto vam je Zeks nabio da je Ostoja prodana dusa ida gasi Partizan , malo promockajte glavom. Ako to uraditi znat ce te da je Partizan vec bio ugasen 2017 kada je dosao Ostoja.
H

Host

pre oko 3 godine

Evo Ostoja je milione skrcao u Partizan, covek je multimilijarder, pa ne oseca to... Nemoj te pricice meni da pricas sendvicaru, Partizan je trenutno kao i Zvezda drzavni klub i kao takav ako ce neko da ga finansira to je drzava, kada se privatizuje, tada cu verovati u price o Ostojama i profitu. Pritom kosarka sama po sebi trenutno u evropi je sve sano ne profitabilna za ljude koji bi ulagali. Pokupite se ti i taj sto ti placa sendvice i sto dalje od Partizana. Drazi su mi Djordjevic, Danilovic, Dule, Divac i ostali od svih Novaka Nedica, Zelja Pantica, Ostoja Mijailovica i svih ostalih mesetara i ako ce neko da nas ugasi neka to urade legende kluba.
V

Vlax

pre oko 3 godine

Ružnal, osvedočena zvezdaška novina od osnivanja. Što je babi milo, to joj se i snilo.
p

pozdravio te saric

pre oko 3 godine

haha jeste jeste vazi kako da ne,zurnal je toliko "zvezdaska" novina da je njihov direktor predrag saric bio clan vase uprave u KK i to 4-5god za redom,vidi se da imas 12god i da kosarku pratis jedino na sony igricama!
G

Gost777

pre oko 3 godine

Predrag Sarić jeste zvezdaš, a to ni ne skriva. I nije direktor nego urednik
J

Jedeli desmr

pre oko 3 godine

Samo se nadam da ce ovi ljudi donjeti neki napredak
С

Срамота

pre oko 3 godine

Ако ово урадите, онда нема даље, дно дна. Милојевић је потписао са Будућношћу уговор до краја текуће сезоне, уз могућност продужетка на још две године. Сад је прави тренутак да дође у клуб. Значи он се пита хоће ли продужити на још две године. Ако не дође наш Милоје за тренера, онда не мислите добро клубу, треба вас све отерати. Ако пусте присуство публике, хала би била пуна само због њега.
A

Amateri

pre oko 3 godine

milojevic sl.sezone ide u evropu ili NBA,licno je to izjavio za podgoricke vjesti pre 10ak dana,tako da ne lupetaj vise o tome,niko normalan nece da vas trenira jer ste amaterski klub!

TokyoIstanbulBari

pre oko 3 godine

DOKLE BRE VISE !? Dokle taj nacin prepucavanja i glupiranja ovde !? Zasto admin ne pravi cenzuru, kakav je ovo forum ovde bez nivoa? Vecina ovde, niti se drze teme niti moralnog kodeksa! Evo ja sam Zvezdas vec preko 40 godina ali mi nije tesko da priznam da je Partizan u kosarci veci i trofejniji klub! Isto vazi i za Zvezdu u fudbalu. Ali, ne voli se klub zbog trofeja, ta ljubav je kultna, prenosi se s generacije na generaciju. Ja volim Zvezdu u kosarci podjednako kao i u fudbalu iako ima manje trofeja. Zezaju nas Grobari da smo iz Zeleznika, zbog FMP, zbog nase saradnje sa istoimenim klubom. Zezamo mi njih jer su se od 1998 do 2001 zvali se Partizan Zepter, to im cak u grbu stajalo, zezamo ih da su Igokea. Znam sigurno da 99% pravih Grobara ne zeli da se Zvezda ugasi u bilo kom sportu niti Delije zele da se Partizan ugasi. Na sta bi to licelo bez vecitog rivala !? Treba da cuvamo ovo nase rivalstvo koje malo gde u svetu ima u toliko sportova, pogotovo u jednom gradu. Ali kad kazem da ga cuvamo, to je moguce samo ako se veciti rival postuje. Treba priznati rivalu kad je dobar, kad je bolji. Ne treba biti toliko sujetan i iskompleksiran. Jedni drugima prebacujemo iste stvari. Sustina sporta jeste nadmetanje, da zelis da pobedis ali i da rivalu pruzis ruku kad je bio bolji. Pobednik treba takodje da postuje rivala kog je pobedio a ne da se izivljava nad njim. FER PEJ nam treba, samo nam to fali jer u Srbiji imamo dva giganta, Zvezdu i Partizan na kojima svako moze da nam pozavidi u svetu. Rivalstvo, zezanje, bockanje...da ali i granicama normalnog, sportskog duha a ne ovo sta se ovde radi. Sportski pozdrav za Grobare i Delije!
G

Grobar NS

pre oko 3 godine

Slazem se da tobom. Nije ni meni na primer,tesko da priznam da ste odigrali jako protiv Milana. Navijao jesam da ispadnete ali da ste igrali, igrali ste. Sto se kosarke tice, mislim da cemo vas sutra dobiti u derbiju, bas zato sto su nas svi otpisali.
1

13god bez titule i EL

pre oko 3 godine

@grbar ns.. rece navijac kluba koji titule i EL video nije preko jedne decenije,vise vam se ni unuci ne secaju kad ste zadnji put igrali EL,to bilo za vreme dinosaurusa haha
9

951357

pre oko 3 godine

Za to sto ti kazes treba da se bude realan i da se ne mrzi najveci rival. A tako nesto postoji trenutno samo sa jedne strane brda. Za normalnu komunikaciju je potrebno da obe strane umeju da komuniciraju, a sada jedni zadirkuju i podbadaju jer njihov klub ima bolje rezultate trenutno a drugi samo vredjaju.
I

Ivke88

pre oko 3 godine

Ja obožavam Zvezdu ali poštujem Partizan. Ovde može da piše ko sta hoće ali mnogo veću težinu nose javne ličnosti i šta se iznosi na tv-u. Pogledajte samo Pantica i Tegeltiju. Pa ljudi više mrze Zvezdu nego što vole Partizan. Ko o čemu oni o Zvezdi. A recite mi ko to radi s druge strane. Imamo one 2,3 devojčice koje snimaju nešto o Zvezdi, rade kako znaju ali Partizan ne uzimaju u usta.
U

Uprava napolje

pre oko 3 godine

Zašto je Ostoja i dalje u klubu? Šta će nam on ako planira da Partizan igra s "klincima"? Ostoja da ode iz kluba, Dule da se vrati.
o

ostoja odlazi

pre oko 3 godine

TAKO JE,OSTOJA IZ KLUBA STO PRE!
G

Gromada

pre oko 3 godine

Šarlroa najbolji klub Belgije paonna 11 mesto tabele
K

Kraljević

pre oko 3 godine

Sama reč KK Partizan u evropskim i svetskim okvirima svim klubovima,trenerima,igračima znači nešto veliko,glomazno,institucionalno...Najveći,najbolji,najlepši klub sa najboljom pričom i ljudima i navijačima....Mislite da to godine kompleksaške vlasti mogu da promene?Šta god da bude mi ćemo sa njim biti,nećemo pristati da ga ugase,nećemo nikad se odreći svog kluba i preći da navijamo za privatan klub nekog čoveka koga mrzimo.Zato smo broj jedan,zato nas svet ceni!Košarka to je Partizan!!!
V

Vojo3

pre oko 3 godine

Eto vidis brate, to je to sto mi mislimo.. Jeste nas Partizan uspjesan klub, za nas najveci klub. Al eto vjeruj nekome koji je poslovno prosao evropu, pricao sa ljudima, gledao kosarku svagde.. Jesu ljudi koji bas prate kosarku culi za Partizan, al to je i sve, boli njih uvo kakvu mi pricu imamo ili kakve uspjehe, samo uvijek su mi rekli "vi imate ono lude navijace?" al to je sve. A i to, kazem ti, ljudi koji baaas prate kosarku, ostali nemaju pojma ko smo mi. Pusti tu pricu. A da necemo dozvoliti da se ugasi klub, necemo! Navijacemo za njega pa gde god igrao! Sportski pozdrav!
S

Stranac

pre oko 3 godine

Veruj mi brate,culi su oni na zapadu i za Zvezdu i za Partizan ali mi smo za njih marginalni. Mi mnogo vise sebi pridajemo znacaj nego jesmo. Nebitni smo im, veruj mi. Znam to, zivim na,zapadu
G

Gostiona

pre oko 3 godine

Nelogično mi je da, covek koji ima redovnu platu i radi u klubu koji je sve ambiciozniji, predje u jedan partizan u kom je sve toplo-hladno.
R

R Gost

pre oko 3 godine

Savic pa ovaj Lukic,ko su bre ovi ljudi i sta rade u nasem Partizanu? Sta je bre ovo drugovi.....
Z

Zvezdaska uprava

pre oko 3 godine

sad ce te pored savica u upravi imati jos jednog ZVEZDASA ovaj put na klupi,sta ces bolje od toga!
G

Gost311

pre oko 3 godine

Ozbiljan trener i iskusan. Pratio sam ga u Rusiji, voleo bih da dođe.
Б

Борис

pre oko 3 godine

Вратите бре Дулета,у уста вас ј....!!! Дуле је гарант нашег успеха!!! Нега буде ту негде поред клупе,нека надгледа!!! Један је Дуле Вујошевић!!!! Погледајте ште је Станоје урадио од оног лом тима!!! Играмо бре као машина!!!
G

Gost88

pre oko 3 godine

I masina parna ode u ligu konferencija
V

Videćemo odakle lova sledeće godine kad ne bu

pre oko 3 godine

Ahahah čekaj da dodje ozbiljna ekipa ili Samrok na primer
K

Kipranin

pre oko 3 godine

Na zalost dok ne ode ovaj sa vlasti nema Duletu posla u Partizanu. Na stop listi je.
1

10ticker

pre oko 3 godine

Vratio se i Vujosevic pa je dobio po tamburi, a sto se tice fudbala sve sklanjalice ali ipak minus 9 bajo moj.
b

betmen

pre oko 3 godine

Vlada Jovanovic ili Petar Mijovic
T

Taman

pre oko 3 godine

Za aba ligu 2 odlično

Prime

pre oko 3 godine

Prvo zoran savic navijac zvijezde pardon fmp-a, a sad i ovaj lukic koji ocigledno gaji simpatije prema crvenoj zvijezdi pardon fmp-u.Ostoja ocigledno ne smije vise da dozvoli ono sto su me desilo sa Trinkijerijem i prrthodnom sezonom koja mu se prosto omakla i da ne bi korone ko zna dje bi ostoja sad bio.Izbacen iz sns-a,oduezeta mu sva kola i sve sto je steka. Mozda bi mu vucko ostavio limarslu radionicu i nista vise od toga.Da ne bi dozvolio da se ponovi prethodna sezona ostoja je poceo da okuplja navijace i simpatizere crvene zvijezde pardon fmp-a,kao i da uklanja nepodobne i prave i i iskrene Grobare.
C

Cz

pre oko 3 godine

Ako nisi rodjak od gurua pravac kod doktora
L

Lesakesa90

pre oko 3 godine

Kakav je to izazov voditi ovakav Partizan???
Б

Борис

pre oko 3 godine

Питај Жељка Обрадовића!!!
B

Bari1991

pre oko 3 godine

Komedija sa vama.Ja mislio vratice setrinkijeri
K

Kipranin

pre oko 3 godine

Tesko da si ti i osnovnu skolu zavrsio.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Kari pesic? Hahahhaha nadajte se
F

Felipe

pre oko 3 godine

Fantastičan trener, pun pogodak za Partizan. Jedan od naših najkonstantnijih trenera u prethodnih 10 godina.
D

Deja vu again

pre oko 3 godine

To ste bukvalno isto pričali i za Filipovskog pre tri meseca kada su vam ljudi lepo pisali da čovek gde god dođe bori se za opstanak tj surva klub sa bilo kakvim rezultatima na nikakve.
K

Kikivoje

pre oko 3 godine

Ko je ovaj covek???
f

forza

pre oko 3 godine

dobar trener koji igra atraktivnu kosarku i mislim da ce partizan biti pravi sa njim ako mu se naravno niko ne mesa u sastavljanju tima njemu i savicu, uprava povukla pametne poteze
D

Deja vu again

pre oko 3 godine

Pa vama svaki koji dođe je ekstra stručnjak, samo kad vas zakuca za dno posle bude kuku lele država nas uništava imenovanjem trenera neznalica.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Zar neko stvarno misli da bi jedan Svetislav Pesic pristao da vodi raspali Partizan ???
Д

Да

pre oko 3 godine

Пристао је да води и распалу Звезду, за огромну плату. То си заборавио.
D

Drvo

pre oko 3 godine

I ovaj se uzeleo Rumunije.
S

Srxx

pre oko 3 godine

Ti ponajviše. Na svakoj vesti o Partizanu ti o Rumuniji. Pališ se na Rumune ili????
J

Just sayin

pre oko 3 godine

Loool Partizan promenio vise trenera nego Natasa Bekvalac muzeva :)
D

Dati

pre oko 3 godine

Svi da odu,jedan da se vrati.