Komentari na vest

Zvezda bez Kalinića traži prolaz u finale

P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Pa sine možda i bolje sto ne igrate, da bez znoja i tenzija uzmemo 22 titulu šampiona Srbije i prestignemo vas i bacimo u more onih 13 god zaredom koje istopismo za 6 godina...TRIPLETA je odbranjena ..Nemate više živaca da bežite sa dodele pehara,preko vas uzesmo Kup Radivoja Koraća i ABA ligu i odosmo u Evroligu....Odbranjena DUPLA KRUNA u fudbalu i TRIPLA KRUNA u košarci...
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Kakvi debilni komentari na svakoj vesti o Zvezdi i Partizanu.Kakva lupetanja,kakva mrznja. Odvratno.I uglavnom klinci i stariji bet mozga,napaljenici jedni
D

Da nije mozda razlog

pre gotovo 2 godine

bezanije pravilo o 3 stranca u takmicenjima pod pokroviteljstvom KLS? S kim bi izasli na megdan u polufinalu protiv FMP-a? Jos ako bi slucajno i prosli kako bi to izgledalo u finalu? Mozda kao u Nisu?
Ž

Željko ®

pre gotovo 2 godine

Ovo je Partizanu bio jedini nacin da ne izgubi od Zvezde 2 godine.Ako budu ponavljali drugu ili trecu ligu onda i vise od dve.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

😂 Vidim da se grobarcici bune sto igramo finale protiv drugog tima,a zaboravljaju da su pobegli iz takmicenja. Ipak nije sve tako crno,verovatno cete biti prvaci 3.lige.💪🤣
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Da li zaista druže veruješ u to što si napisao? Jedan klub kao što je KK Partizan ne želi više da učestvuje u nečemu gde prolaze samo oni koji znaju da plivaju u mulju i blatu. Nema opravdanja ni za grobare ni za delije.....treba vratiti stvari na svoje mesto....i ići na košarku da bi bodrio svoj tim bez bilo kakve uvrede prema suparničkim igračima treneru i rukovodstvu a ponajmanje članovima bilo čije familije. Seti se utakmica ako si dovoljno star kada se navijalo fer i sportski a posle iste navijači i zvezdini i partizanovi zajedno se družili i prepričavali poteze i utakmicu. Isuviše mržnje je prisutno i zla.....treba to iskoreniti......i napraviti ligu gde će se igrati liga i gde će šampion i vicešampion igrati evroligu.....a na utakmicama biti prisutni navijači i jednog i drugog tima. Iskreni pozdrav.
R

Realni delija

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da verujem da treba neko da nas podseca kakve su utakmice bile pre, fer navijanje, jedni i drugi navijaci ... Ja se secam kako je jedan tim postojao od kraja 90 - tih godina, jedno suđenje, pritisak na sudije kada Zvezda priđe na 10 razlike, a o mulju i blatu koji ovde neki pisu necu ni da govorim! Nasao vam se neko ravan, u prevodu istom merom jer sa vama se samo tako moze izaci na crtu. Ne podrzavam navijace sto su se onako ponasali, ali bih voleo da su igraci Zvezde malo otresitiji!!!!!!
0

08 I 5

pre gotovo 2 godine

atila ima tugu ceo život dugu 😂😂😂
@

@atila

pre gotovo 2 godine

Ресетујте се, имате две године, испикајте ту трећу и другу лигу, доживите катарзу и прочишћење, ослободите се усађење мржње и нагомиланих комплекса па се онда можемо вратити на фер и спортско навијање

Mr 007

pre gotovo 2 godine

@Atila 17,ima nekih dobrih razmisljanja u tvom komentaru. Apsolutno se slazem da se huligani moraju najrigoroznije kazniti (topovski udari,bilo kakvo ubacivanje predmeta,tuce navijaca na stadionu ili u hali,udaranje i pljuvanje sudija/igraca),da normalno navijanje mora postojati,a ne bolesna vredjanja necijih porodica.Ako se vec uvredljivo skandira,onda to mora biti upuceno direktno tom igracu. Sa druge strane,pricas o Partizanu kao postenom klubu,sto je sramota. Celnici kluba su potpisali na pocetku sezone dogovor sa KLS-om da ce najbolji u Aba ligi imati prednost domaceg terena,jer su bili ubedjeni da ce biti prvi,a sada placu i govore o nepostenom takmicenju. Takodje se povlaci pitanje,odakle tolike pare klubu,koji 10-ak godina nije bio prvak Aba lige i ucesnik EL,da odjednom potrosi i uzme dva najbolja igraca Armaniju,koji je oduvek bio jedan od najbogatijih klubova u EL?
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Kada se otresemo zla i mržnje niko neće pokretati temu odakle Partizanu odakle Zvezdi......kako oni ovo a kako mi ono..........jedina tema će biti košarka i igra.....ali do toga je trnovit put......reče neko da Zvezda i Partizan ne igraju utakmice nego vode rat......žalosno.......kakvi god da su i jedni i drugi NAŠI su.....bolje nemamo. pozdrav.
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Otiso da daje izjave o Kosovu, vakcinama, Ukrajini, Kosmosu, samo nema misljenje-mozga kad treba da ga ima

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Zato ti čitaš i komentarišeš o njemu a ne on o tebi.
0

000000

pre gotovo 2 godine

Kad se popisao po partisai moze mu se 😂
G

Gost111111

pre gotovo 2 godine

Uh, da li će uspeti???? Pritom, Mega igra bez 5 najboljih....
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Vas su dobili sa 5,6 igraca u Pioniru👍
P

Potrazi ga u laktasima

pre gotovo 2 godine

Covic Ugasio igokeu! Game Over!
d

dr.Nebojsa

pre gotovo 2 godine

Pa kud ces vece Bruke i Sramote od toga da ti licno drzava obezbedi 50.mil budzet i 4.mil puntera za klub iz laktasa,a ovamo puknes lagano od kluba kome ceo godisnji budzet onoliko koliko je placen jedan punter!
S

Samrok

pre gotovo 2 godine

Neko osnovan u laktasima 2008 nakon fuzije sa igokeom titule i EL video nije punih 12 godina ili ti preko jedne cele decenije,a neko isto toliko igra EL i redovno osvaja titule, toliko o tome!
G

Gost4445

pre gotovo 2 godine

javljaju se licemerni navijaci državnog projekta ,valjda treba Ds nas bude sramota sto uopste igramo, a ne njih , koje ljige ste
G

Gost567

pre gotovo 2 godine

vidi ostojine botove auuuu
L

Limenke fmp

pre gotovo 2 godine

Obaveštavamo sudije da ako nam se ne dopadne suđenje moraju da znaju da stave kacige jer će krenuti kiša tvrdih predmeta ka njima.....mi to tako radimo jer nam se može
L

Laktasi 2008

pre gotovo 2 godine

Obavestavamo javnost da klub iz laktasa koji titule i EL video nije punih 11.god od danas opet menja ime po 3 put za redom u poslednjih 15.god,ovaj put ce se zvati igokeaBezanija!
T

Tarantula

pre gotovo 2 godine

Spavaj mukice,nedelja je...zar toliko boli?
c

cccc

pre gotovo 2 godine

pa vi ne igrate danas. izbacili vas iz lige. a i znamo da vam se moze od devedesete na ovamo mnogo toga vam se moglo. al ne i da uzmete titulu poslednjih 10 godina
K

Kum Danilko

pre gotovo 2 godine

A malo cemo i da gepekujemo!
M

Milos123t

pre gotovo 2 godine

Protiv mege ajde nekako i mogu. Ali protiv Fmp-ea vrlo tesko. Jer kad pocne to finale univerzum ce da implodira od Fmp-ea i Fmp-ea.
H

Hvala ti Nebojsa...

pre gotovo 2 godine

...sto si stavio Tacku na dodikov privatni klub dinamikigokeu i uterao im toliki strah u kosti od Mocne Zvezde da su morali da POBEGNU sa megdana ko kukavice! Hvala ti do neba na tome!
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

....Jedna priča.....jedna legenda.....sudar titana......FMP protiv FMP.....ne propustite finale galaksije!!!!!!!
T

Tarantula

pre gotovo 2 godine

Besane noći i kod tebe 😂😂😂😂😂😂😂
S

Sadus

pre gotovo 2 godine

Kad vama krece play-off za trecu ligu?? Cuti i placi i obavezno da gledas zvezdu kako podize treci pehar ove sezone!!
T

Tanja Boskovic

pre gotovo 2 godine

Tuti frutovciiiiiiii 🤣🤣🤣
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

stavi omladince osvojices
T

Tarantula

pre gotovo 2 godine

Ugasila si me, kao zadnju cigaretu, zgazila si me, kao da sam list na vetru...