Fakundo Kampaco (©Star Sport)
Fakundo Kampaco (©Star Sport)

Zvezda demantuje priče o Kampacu i Realu: Još jedna ekskluzivna dezinformacija

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 16:56

Klub sa Malog Kalemegdana podseća i na izjavu koju je Argentinac nedavno dao o svom statusu

Tokom dana španski Relevo objavio je vest da je Fakundo Kampaco dogovorio povratak u madridski Real i da će se transfer završiti na leto, međutim ubrzo pošto je vest puštena oglasio se klub sa Malog Kalemegdana - demantijem.

Kako je navedeno u saopštenju Crvene zvezde, radi se o još jednoj dezinformaciji, aludirajući na informacije grčkih medija da je Luka Vildoza već utanačio detalje prelaska u Panatinaikos od leta što je za naš sajt demantovano.

Izabrane vesti

"KK Crvena Zvezda ovim putem nakon novih glasina i dezinformacija koje su 'ekskluzivno' u nedelju 23.04.2023. godine preneli pojedini mediji pozivajući se na izvesni 'dobro obavešteni' španski portal – da je Fakundo Kampaco igrač našeg kluba, i da nikakvih pregovora u martu (U Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo.

Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio.

'Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti' rekao je igrač Crvene zvezde Fakundo Kampaco.

KK Crvena Zvezda nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a prvi tim se maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi – sa Fakundom Kampacom u timu", stoji u saopštenju branioca jadranske i srpske krune.

Crvena zvezda se ovih dana sprema za početak četvrtfinalne plej-of serije ABA lige protiv Zadra.


tagovi

KK Crvena zvezdaFakundo KampacoEvroligaKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara