Komentari na vest

Zvezda je majstor za majstorice: Šampiona ponovo odlučuju večiti!

N

Nezahvalnici

pre gotovo 2 godine

Pre ce Zvezda da osvoji Euroligu nego sto ce Partizan da se plasira u Ligu sampiona ( doduse, jedino ako Zvezda nastavi da melje u Evropu pa podari ovoj državi dva predstavnika u Evropi, a nece se ni zahvaliti ovi grobari)
p

psyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Kako to šampiona "PONOVO" odlučuju večiti,kad institucija svemira iz cipiripija Ljiljana ronketi tutti fruttija nisu igrali finale 9 godina ... Zna se ko je šampion Srbije i Jadrana,osvajač kupa Koraća i Evroligas...
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Evroligaš kakav može biti bilo ko u Evropi, 16. ekipa tog takmičenja bez šanse godinama da prođe u 8. Znači neko protiv koga drugi teže da poprave bilans pobjeda.
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

E pa Rodmane sine,zamisli gde ste vi onda u ovoj prici i koliko daleko od Evrolige,i koji bi bili kad ste 27 u Cipiripi kupu...Zvezda je vec igrala top8 (četvrtfinale) Evrolige u ovom formatu...Finale ABA posle 9 godina sine.9 godina?!? Bursa je u sredini Turske
R

RodmanJadnik

pre gotovo 2 godine

Ne zameri Rodmanu, njemu su svi u kuci komunisti, on mrzi sve ljude koji slave slavu. Plus je iskompleksiran zbog neostvarenih snova. Sta ce jadnik.
S

Stevanov - unuk

pre gotovo 2 godine

Sta zna Partizan sta je Evroliga i tvrde odbrane,pre 10 godina kad su je igrali to je bilo drugo takmicenje,sad se igra jace,brze i sto je najgore sa duplim programima.Jedva cekam da ih vidim kako ce se tu snaci pa posle duplog u ponedeljak gostovanje u Ljubljani ili Zvezdi ili Igokei....Zato se divim ne Radonjicu nego igracima Zvezde na sami dva poraza u Aba i sa 14,15 pobeda u Evroligi bez neke zvezde u timu mislim na stranca i bez centra.

Forzza

pre gotovo 2 godine

NEMA ŠTA DA SE ODLUČUJE ZVEZDA JE ŠAMPION‼️‼️🔴⚪❤️
Z

Znojko

pre gotovo 2 godine

Šteta što ovo nije finalna serija jer su igrale dve najbolje ekipe ABE!Sad nam preostaje da protiv dosta skromnije ekipe Partizana overimo niz i zaokružimo ovaj period dominacije i da idemo na zasluženu pauzu!
G

GostR

pre gotovo 2 godine

Da li vas je bar malo sramota rukometne igre? Da li cete plakati uvek kad vam se vrati grubom igrom, kao veceras Kalinic? Obrisi suze mala moja....
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Dečko ovo što su uradili onaj džem i onaj vaš školarac nije gruba igra nego isključujuće greške,treba li ste da ga naučite kako se gubi a ne da pesnicama udara protivnike u bubreg ali dobro u neku ruku ga i razumem jer to je ko zna koji poraz od Zvezde,menja klubove ali uvek isti rezultat....i samo nemojte vi o rukometnoj igri pa vi ste taj izraz i izmislili,kao i onaj na ivici faula.. imali ste vi još inovacija mada je najčuvenija ona iz auta...a tek ona sa Jurasom u Vršcu..
I

Idi gledaj Igokeu

pre gotovo 2 godine

Interesantno da u EL, ono takmičenje koje još nisi doživeo u ovom formatu, Zvezda ima bolje suđenje nego u ovoj piljarsko limarskoj ligi. Preporučujem Barselona Bayern seriju playoffa obavezno pogledaj, da vidiš kakva krvnička odbrana se igra u EL i kako jasno ne može da se vidi koš uopšte.
G

Gost388372

pre gotovo 2 godine

Zvezdi je ovo bio mec sezone kao i svaka utamica u finalu koje sledi jer je Partizan sigurni ucesnik el sledece godine da li bio prvak ili nr dok ce Zvezda ostati bez el ako ne bude prvak.
n

ništa lično

pre gotovo 2 godine

Partizan neće igrati EL, budi siguran. Ovo je 4 WC koju planirate, kao i do sada nećete dobiti.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...to pričate vec 10 godina, niko vas više ne uzima za ozbiljno.
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Само да докажете порекло новца, изворе финансирања, транспарентно пословање и ето вас у ЕЛ - ДАКЛЕ НИКАД
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

Kuzmara 10 poena...tako je bre Kuzma trebas nam u finalu najjaci !!!
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Sve ja shvatam da je Zvezda unistila karijeru onom debilu Muricu ali onakvo ponasanje.Trebao je Kakinic dobro da ga ispranguja pa makar nas izbacili iz takmicenja nebi mi bilo zao.

Sakur

pre gotovo 2 godine

Mislis na lakat kalinica a da to nisi video
!

!!!

pre gotovo 2 godine

Strasno koliko groblje laze....
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Da li je istina da veciti derbi vise ne postoji? Ne znam tako sam cuo,ja sam jos mali,pa ne znam istoriju sporta ovde kod nas. Kazu da je ta mala bila u velikim.dugovima pa je promenila ime da ponovo igra prvu ligu,mozda sam pogresno obavesten ,ako neko zna ,molio bi za odgovor
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Odracemo vas.
R

Realni delija

pre gotovo 2 godine

Biće ti uskoro sve jasno ko je ko!
G

Gost da

pre gotovo 2 godine

Vi u još većim dugovima,ali imate budžet kao da ste Real,sramota za ovu zemlju.
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Pa naravno da ne postoji, jer znas da cete izgubiti, ako kojim slucajem dobijete, a joooj, dobil smo Zvezdu. Ako ste vi avangarda, onda je to zasigurno problem u terminilogiji, jer vi to niste, lagao vas neko debelo, pazi: dok vodite protiv bilo koje ekipe, sve je to ok, navijanje, bodrenje, i ne dao Boga da gubite, vi AVANGARDA, prvo vredjate Vucica, pa porodicu Covic, pa onda nije Zvezda nego FMP ...itd. Znaci sami sebe skocite na usta, niti jednom niste priznali ko vas digao od pepela, isli ste na stecaj prijatelju, onda se javi Sport Bili (Ostoja i SNS) i njegova torba i preziveli ste kako ste preziveli. Vec tri godine pravite dream timove i sta dobijete? Budite sigurni, Kalemegdan ne gine, vidimo se tamo, prvo za ABA, pa onda i za Nacionalno prvenstvo, znaci Tripleta ostaje tu gde i zapravo treba. Sve vreme se se busate Partizan ovo, ono, alo momci, kosarka se igra odavno, u nekoj ligi gde je bilo bas tesko postati prvak Zvezda imala 12 a vi jednu! Zato, morate da postujete to, kao sto mi postujemo cinjenicu da ste osvojili Kup Sampiona. Vidimo se uskoro, bas cemo imati priliku da vidimo AVNGARDU na delu, nazalost dobro vas znamo, pa i nece tonama biti strano. Da se razumemo, ni mi nismo cvecke, kad bih imao bilo koju moc, i moje Delije bi postrojio, posebno one koji baaju stvari na teren i onda klub debelo plati sve te gluposti! Cestitam Zvezdi, i spremamo se za Cetvrtak, pa i ono ostalo sto nas ceka, stvarno nije lako biti Partizanovac ove decenije!
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Da, u pravu si. 2007-e je partizanka pretvorena u Igokeu B tim. Od tada ih stalno sele iz grada u grad, kao NBA fransizu! 😄 Sada trenutno su iz Prislonice kod Cacka!
F

Familija

pre gotovo 2 godine

DOBRO VEĆE

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Pa naravno da ne postoji kad vas upropastavamo redovno...sto u basketu...sto u fudbalu, pocni da pratis boćanje...mozda se pronadjes tamo
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Niko efenpeju ne može da zabrani kako će se zvati.
R

RodmanKomunjara

pre gotovo 2 godine

Niko Rodmanu partizanskom komunisti ne moze da zabrani da mrzi Srbe koji slave slavu. Šta ćeš brste, nisi ti kriv sto ste komunisti i sto mrzite sve srpsko sto nije iz Partizana.
A

AR

pre gotovo 2 godine

Na -9 i 4,5 minuta do kraja, pritisak na fmpu i krece klasicni vec vidjeni linč sa tribina, ulazak na teren, bacanje predmeta, prekid utakmice...sta da se ocekuje tek u finalu...
a

ajde pali

pre gotovo 2 godine

A udaranje Murica sa ledja ne spominjes?
C

Cuti bre

pre gotovo 2 godine

Posle 9 gidina, ti naso da pises o nama!
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Naj bolje da ne dolazite kada je tako strasno.... zasto rizikovati😂😂😂
@

@rango

pre gotovo 2 godine

Najbolje*
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Je li majstori je li bilo sve regularno? Sve ok? Znate da brojite koliko je neki tim koji igra protiv Partizana izveo slobodnih bacanja ali niko od vas ni da pomene da je Cedevita pazite sada ovo, za 40 minuta igre izvela 5 (Pet) slobodnih bacanja! To je ok. A Kalinić nema koga nije udario a tek je na samom kraju utakmice isključen kada je sve bilo rešeno, alo ejjj Radonjić njihovog igrača povlači za ruku dok je u prodoru i ne dobija tehničku?! Pa o čemu onda da pričamo više. Još nosens taj da Belošević srpski sudija sudi nekom srpskom timu, juče Partizanu i Budućnosti sudili Slovenačke i Hrvatske sudije. A ono što se dogodilo sredinom četvrte četvrtine kada je Cedevita došla na -8 i kada su se igraci i strucni stab Crvene Zvezde uplasili da mogu jos vise da im priđu i da će se igrati do poslednje sekunde postali su agresivni i poceli da provociraju igrace Cedevite. Za takve stvari treba da se pripreme igraci Partizana u prva dva meča, da su i igraci i navijaci Crvene Zvezde spremni da prekinu utakmicu samo ako vide da voda ne ide na njihovu vodenicu.
T

Teča

pre gotovo 2 godine

Za početak smanji laži...recimo 14 prema 10 su bacanja večeras. Drugo Dragić je morao da dobije tehničku za šutiranje reklama, pošto se išlo da takve stvari ne utiču na rezultat onda nema ni za dodir a ne povlačenje kako kažeš Edžima od strane Radonjića...LAŽ broj dva. Laž broj tri...kakav pritisak i od koga? Utakmica je imala svoj tok i u Ljubljani su letele stvari (zvanično kažnjeni) i bio prekid pa ne vidim problem. Ti znaš da je nekom frka na +8 ili koliko već i da će da se igra do poslednje sekunde? Te grobarske fore "da je ovo bilo bi ono...." pusti to nego prvo da vas ponizimo u Kupu a posle da dodamo malo rumenila...uplašili ste se bledi ste nešto. PS.priznaj da si se ponadao da može Cedevita nešto...vlažni snovi.
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

A nisi primetio nesvirane korake dva puta igraca cedevite, pet tehnicke za udaranje reklama dva puta, psovanje sudija od strane golemca, udaranje mura i pesnicenje murica? Zasto bi zvezda dizala frku i provocirala na plus 9 cetri minuta do kraja. A ovo za bacanja ste vi poceli da kukate jos pre par godina kako se vama ne sviraju i kako ste pokradeni, mi smo to samo preuzeli i koristimo protiv vas. Inace ovo za radonjica cu da kazem samo da je on vujoseviceva skola...
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Kad cujem ovo ”majstori”,sve mi je jasno.
S

Sale84

pre gotovo 2 godine

Hahahhaaah o majko sveta....o cemu bre ti pricas druze????? Zvezda imala 19 slobodnih bacanja a Cedevita 13!!!!! Jel moguce da ovako lupas za podatak koji moze bez problema da se proveri???? Hahaahha dalje necu ni da komentarisem
P

Polako djecace

pre gotovo 2 godine

Kako li ces tek da se raspises kada vas budemo pometlali prvo u kupu u fudbalu pa onda u finalu u kosarci. Ziv nisam za tebe. Cuvaj zivce i uzivaj u zivotu. Batali pracenje sporta, nije to za tebe.

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Stanoje....ti li si?
D

DakaCz

pre gotovo 2 godine

Samoioni ajmoooo, sledeci su grobari!
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Ovo je možda i veći porazpartizana nego protiv turskih sokova, jer znaju da im je večeras nezvanično sezona završena! Ozvaničenje sledi za 10ak dana
P

PurpleHead

pre gotovo 2 godine

Perfidni pokušaji gospode u sivom pod ingerencijom kuma predsednika KSSa da naprave nešto u finišu, ali džaba, kad je počelo da gori na tribinama spustili su gas.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Nikada neću imati dva metra, nikada neću imati šake kao ti momci ali nikada neću ni shvatiti kako Kuzmiću od pet lopti ispadnu tri. Zar je zaista toliko teško iskontrolisati loptu?!
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

Zato sto je drvoseca, kao i vecina kosarkasa Idejice.

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Nije sve u visini i sakama, ima nesto i u kordinaciji a tu su i ozbiljne godine. Nazalost to je to sto imamo...za sad
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Da li je moguce da neko moze veceras da prigovori Kuzmi bilo sta a pogotivo nekolike neuhvacene lopte. Uzgred par njih mu je kriminalno baceno. Ajde malo pogledaj skokove i kako se kretao rezultat kad je bio u igri i kad nije. Razlika je lako primetna.
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

@gost55 on bar nije milioner kao vase zvijezde pa mu se moze i oprostiti.
G

GETAFIX

pre gotovo 2 godine

Bez namere da budem sarkastičan ili ironičan, mislim da je čovek posle one saobraćajne nesreće izgubio motoriku i orijentaciju. Kako drugačije objasniti toliki pad u igri za čoveka koji je igrao za reprenzetaciju, koji je u prvom mandatu u CZ nekoliko puta bio MVP kola Evrolige, koji je igrao u Panati, koga je kupio Real ( nije se naigrao zbog dve teśke povrede) ...
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Једно је сигурно - Црвена Звезда неће изгубити у пиониру, све да споје Болтаузера и Јавора, а да комесар кум Милија буде у вар соби! Ово је било финале пре финала, сокићи су се поштено борили али су у регуларним условима 10-15 поена слабији. Тим владе републике Србијеје на неких 15-20 дефицита!
N

Ne verujem...

pre gotovo 2 godine

Ovo je neverovatno, Kalinica udara Edo Muric sa ledja pesnicom i Kalinic dobija tehnicku???? Jel realno ovo???
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Ако се зна да је комесар за суђење чувени Милија поштење Војиновић кум Предрага стрејт Даниловића, да могуће је
4

456

pre gotovo 2 godine

lozac@ako se zna ko vlaada drzavom,zna se i da ce biti sudjenje u korist sns zvezde
4

457@

pre gotovo 2 godine

Kako neko ko vlada drzavom drzi kadrove koje drzi na celu nase kosarke? Kako drzava sipa milione u suprotni tabor a u isto vreme ocekujes da gura Zvezdu? Kako u pomemenutim okolnostima Zvezda moze da ima i trunke protekcije? Imacete sve na vasoj strani u finalu kao sto imate tokom cele sezone, sudjenje se podrazumeva, u zivotu nisam video da je drzavni projekat toliko medijski pokriven i onda pljas desi se Bursa i svi nosine u pod, zelim ti strahovit poraz u finalu.
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

Gazi Zvezdo, nek boli još jače! Bravo momci! Još samo 3 utakmice i titula!!!
D

Delije Dorcol

pre gotovo 2 godine

Realno dve najkvalitetnije ekipe u ABA, kako bi se reklo finale pre finala
Z

Zeleni

pre gotovo 2 godine

Ubili bi da Zoc crveni dali bi 5aba svih pristali bi neznam sta, sad izgovori se smisljaju! Bla bla Zoc pokazi bagri sto nisi crveni lopovluk u najavi sudjenje 70:30% za čove ali jopet Aba prsteni 5 vredi vise kecmanova trojka a pfc ih ima kecmanova trojka i jos 5? Računali se Fmp 2 onda imaju 7 ahahahaha
p

pobedio si

pre gotovo 2 godine

Znaš li ti majstore šta si napisao?
G

Gost sa Vračara

pre gotovo 2 godine

Momak ,prvo završi vanredno osnovnu školu, ili bar analfabetski tečaj (opismeni se),pa onda piši komentare!
k

kokolo

pre gotovo 2 godine

Aj molim te prevedi.. I ja bih da znam sta je pisac hteo da kaze...
G

Gostfkcz70

pre gotovo 2 godine

Druže, da su Nemci imali tebe i ovako šifrovali poruke u 2. svetskom ratu,ne bi ga izgubili sigurno..
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Pobedio si to moras pitat doktora doticnog.
G

Gola Istina

pre gotovo 2 godine

Neko se veceras ponadao da ce igrati sa COL u finalu
a

asi

pre gotovo 2 godine

iskreno ja sam grobar al vise sam prizeljkivao vas. Bolje igrati protiv vas koji igrate cvrsto nego li protiv Cedevite za koju ne znas kada ce da poludi i spuca 20 trojki na utakmici. Danas su imali suterski los dan a izgubili od vas sa ne mnogo razlike. Za mene ste vi suterski losija ekipa od njih. A na vasu cvrstu igru odgovoricemo i mi "tucom".
S

Stomak

pre gotovo 2 godine

@ asi Hteo si nas u finalu? Znači navijao si za Zvedu večeras? Svaka čast, sve ti nešto verujem. Prpa, a?
D

Dokle vise???

pre gotovo 2 godine

Dragic udara u Reklame, nema tehničke, Edzam udara laktom u grudi Kalinica nema namerne, Muric udara u ledja Kalinica i nikom nista. I onda neko kaze kako Zvezdu guraju sudije???
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Realno ovo je samo zagrevanje i priprema terena za ono što sledi u finalu protiv tima clade republike Srbije! U SNSareni su nam šanse za brejk 1,2% ali u Pioniruće ili Zvezda pobediti ili niko živ odatle neće itaći
!

!!!!!!

pre gotovo 2 godine

kako bre "PONOVO",kada oni nisu videli finale devet godina ???

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Hahahahaha...reši grobare
r

rea

pre gotovo 2 godine

Pretpostavljam da je danas suđenje bilo korektno, čim je Cedevita šutnula 5 (slovima: PET) slobodnih bacanja do minut i po pre kraja (pa je onda Belošević krenuo da pegla statistiku). S druge strane, Zvezda je do tog momenta šutnula 17, što implicira da je na ovoj utakmici procentualno bio veći gep u šutnutim slobodnim bacanjima, nego prošlu u Ljubljani. Čekamo Čovića da se oglasi povodom ovog skandala od suđenja.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Statistika se gleda na kraju. Ona kaže da je u drugoj utakmici odnos bacanja bio 42-15, a danas je bio 19-14. Kažeš peglao Belošević. Kako niko nije peglao u drugoj utakmici?! Na kraju, da poznaješ košarku, znao bi da 17-5 u bacanjima ne može biti isto kao npr. 51-15. Procentualno je isto, ali se prva situacija često dešava, dok da neko ima 40+ ili 50+ bacanja, to se dešava isključivo kad se navlači. Zvezda konstantno protiv Partizana i Budućnosti u gostima ima 40+ bacanja protiv sebe, a sama izvede do 20, dok na domaćem terenu to bude egal. I sve bi to bilo u redu, moglo bi da se kaže da je Zvezda jednostavno gruba. Međutim, onda uzmeš statistiku iz EL i vidiš da Zvezda tamo ima bolje šuđenje, sa manje bacanja...
G

GggG

pre gotovo 2 godine

Opet nije bio ni statistički gledano. 17 - 5 ( do tog trenutka, ali se nije tako završilo) odnosno 12 više za Zvezdu. Ali u Ljubljani 42 - 15, odnosno 27 (ej!) više za Olimpiju! A o laktovima Edzima i nesuđenim faulovima u napadu včrs da ne pričam...
r

rea

pre gotovo 2 godine

@GggG , 17:5=3.4 (3.4 puta više slobodnih bacanja izvela je Zvezda). 42:25=2,8 (2,8 puta slobodnih bacanja više izvela Cedevita).
L

Lazov lazov

pre gotovo 2 godine

Pa kako 17 lazove.Zezda izvela 16 a Cedevita 10.Sta bi tek pisao da je Zvezda izvela 42 a Cedevita 15.
T

Teča

pre gotovo 2 godine

rea Ladno uzimaš "statistički gep" kako reče...čoveče 27 prema 12 je 15 VIŠE. Znači da ti prevedem Cedevita je preko "statističkog gepa" izvela gomilu bacanja koja su rešila utakmicu u Ljubljani...obaška to da je Zvezda kući dobila 17 a oni tamo +40...složićeš se ili nećeš nebitno, +25 bacanja u tom dvomeču bode oči a razlika je još veća.
T

Tomeks

pre gotovo 2 godine

Mozemo da placemo za laktove i maltretiranje Kalinica ali tako se igra odbrana. Da si napravio dva takva faula na Ferellu ne bi se setao po reketu vise. Nauciti iz ovoga i spremiti se za tucu s Partizanom jer oni ne mogu drugacije
n

neshha

pre gotovo 2 godine

To su faulovi za koje se realno dobijaju nesportske licne.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Bice tesko Partizanu u finalu Zvezda favorit jos na tri dobijene skoro pa nemoguca misija.Trebace puno stvari da se poklope da Partizan dobije tako da Grobari samo oprezno i bez busanja pa da se dodje nekako do tri pobede.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Metla ili eventualno 3:1 za Zvezdu,pošto je Partizan nivo Cedevite.
G

Grobarija

pre gotovo 2 godine

Imamo sve uslove: boltauzera, javora, pukla, koljenišića, jovčića, mijailovića, papića, kijanovića, kovača, šaponjića, krstovića, nedića!!! Ako sad ne osvojimo nikad nećemo
@

@Gost e

pre gotovo 2 godine

Realno jesu sličnog kvaliteta s tim što su ih ljubčjančani tukli oba puta u sezoni plus dogurali kolo dačje ukupu mice trofrtaljke
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

cedevita veoma opasna ekipa. tri najbrza beka u aba su kod njih. zvezda na mahove. volters van ritma sto nije dobro. sve u svemu vazan je prolaz, utegnuti odbranu, manje oscilacija i jaci huk s tribina recept za titulu
l

link

pre gotovo 2 godine

Hahahahah pa ovo nema nigde, sudije brutalno pokrale COL, radonjicu tehnicka cista..ej bre covek dira protivnickog igraca u igri bas kad se rezultat lomi. Treba preispitati i onog Blazica covek je neprepoznatljiv bio!
a

argh

pre gotovo 2 godine

Nadali ste se Cedeviti, pa da imate šanse. Žao mi je, srušeni su vam snovi.
k

kad se.igra lomi?

pre gotovo 2 godine

3min do kraja na +11 za Zvezdu? Za to se svira tehnicka a ne nesportksa
L

Lepi Fika

pre gotovo 2 godine

M A J S T O R I.
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Trener nam je neznalica,dvaput vodis po 20 razlike i dozvoljavas protivniku da se vrati serijama po 15-0 i 13-0,10-0....Tako smo krenuli i u Ljubljani i unesto da ih demoralisemo mi dozvoljavamo da se ugasimo..Nas izgleda moze da dobije samo ekipa koja ima igraca od 30 i kusur poena citaj Avramovic i sad Ferel,Partizan je favorit ali koliko primecujem kod njih ako ne krene Pantera ili Ledeja donekle Lesora nema sta da traze,dok mi ne igramo takvu kosarku generalno.Nama ove sezone uz centra fali igrac poput Ferela,Cobsa ili Pantera ali sta je tu je nema se para.Iako je nas najbolji igrac mene prosto kad je tvrda utakmica strah kad loptu ima Kalinic!
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Ja mislim da ni u jednoj državi na svetu nema da isti fudbalski i košarkaški klub ovoliko guraju sudije, verovatno imaju imperativ za to. Partizanu srećno u finalu u kom protivnik ulazi sa 3 igrača više.
L

Lagana košarka

pre gotovo 2 godine

Bravo majstori, pobeda protiv drugog najboljeg tima u ligi i najvećeg rivala! Finale ce već biti rutina
L

Luka3

pre gotovo 2 godine

A sad da ugasite milionere, srećno šampioni!
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Dobar mec. Cedevita je jako nezgodna ekipa ali je Zvezda ipak kvalitetnija. Ono sto brine je sudjenje, jer jednostavno uporedite broj bacanja koja je Cedevita imala u Ljubljani i ovo sad. Onakav nasrtaj na Kalinića ne suditi, ne znam, posle ga i ovaj Muric udara pesnicom a sankcionisu se i jedan i drugi. Mogu da zamislim sta ce biti protiv drzavnih milionera. Da Zvezda ima sudjenje koje imaju recimo milijunasi pobedjivala bi sa po dvadeset razlike. Sa ovim su se složili krizni štab, kineski stručnjaci, brat Si, Peca Kon, Ursula Van der Lajen, Vladimir Vladimirovič i Sebastijan Kurc a nisu postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević.
s

svasta deca pisu

pre gotovo 2 godine

Drzavni milioneri,ahahaa,ajde klinac idi spavaj.Corke te ubedio da navijas za zvezdu sto ne bi i da je Partizan mil klub. A vi sa 10 mil budzeta niste dalje od 14 mesta u EL bili
S

Sagledavanje

pre gotovo 2 godine

Dobra Cedevita,fajterska ekipa koja pokazala zube. Odavno nisu delovali ovako. Ostaje zal za njih sto bar u EK nisu otisli do finala lad su imali otvoren put. Zvezdana ocekivano,tvrdo i moze se reci rutinski. Puna podrska i puna hala u petak,momci su to zasluzili.
Z

Zufer Avdija

pre gotovo 2 godine

Ova odbrana večeras je ona iz EL,dok napad je ozbiljno štucao ali dovoljno za sokiće,realnih +10...Što se tiče finala 3-1 za Zvezdu je čist poklon od kladionica za sve one koji planiraju u Grčku u avgustu da se uzme vila pored mora!
T

Toliko

pre gotovo 2 godine

Oruzana pljacka... Cedevita se hrabro borila, ali tesko protiv ovakve masinerije.
1

11111222111

pre gotovo 2 godine

Zvezda je očajna, ovoliko oscilacija u igri se nema ni na početku sezone, Partizan je tempirao formu za kraj, glatko dobijamo 3:1.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Znaci ABA i kup i dovidjenja prijatno glodari
O

Ojsa

pre gotovo 2 godine

Sad u finalu da unistimo drzavni projekat!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

same sebe?ko zna,možda ti radonja i ispuni želju
G

Gost......

pre gotovo 2 godine

Belosevic sudi srpskom timu,neverovatno.....kolko prljavštine, vređanja, gadjanja i onda majstor. pa njih niko tako ne dočeka, pa sta bi radili i pisali da tako bude u Zagrebu il Ljubljani, Podgorici.....al ovo je normalno jer radi ovaj veciti državni promašaj....kod njih i trener može da faulira igrača.......al oni mogu jer oni su kao dosledni nosili VOLI, pa Idea....ponosni Srbi
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Hajde sto ne znas,to nije sramota.Ali zasto pobogu onda komentarises i otklanjas svaku sumnju?Sudije su bile Srbin,Slovenac i Crnogorac.
G

Gost....

pre gotovo 2 godine

To me nauci, prijatelju.....malo sam prošao da me ucis, znam ko su sudije al ne kažem džaba Belosevic, ne kažem dzaba.....Majkic nije od omrazenih likova Cokija, al Javor jeste, Saša Pukl....to je pandam Belosevicu a ne Majkic
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Sudio je pukl prvu utakmicu
T

Tata Menažera

pre gotovo 2 godine

Hahahahahahha ponovo, oni su zaboravili sta znaci finale, a Željko uzima ABA-u kao što je uzeo evro titulu.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Ovako igraju EVROLIGAŠI !!!
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Je l' ovaj Muric ikada pobedio Zvezdu? :)
S

Sta reci...

pre gotovo 2 godine

Jel to dozvoljeno udaranje pesnicom sa ledja??? na sta ovo lici , Kakve su ovo sudije???
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Doci ce dan kada ce zvezda imati normalno sudjenje u zavrsnici lige. Samo ce jos potrajati,dok god su tu ostoja i bokan
B

Boban1

pre gotovo 2 godine

Da mi je samo znati šta je to Zirbes povredio?????
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Bude li Partizan odigrao kao protiv Budućnosti a Zvezda imala ovako OGROMNE padove u igri kao večeras svašta može biti, bogami biće neizvesno finale.
b

bljak...

pre gotovo 2 godine

Dragic udara u Reklame, nema tehničke, Edzam udara laktom u grudi Kalinica nema namerne, Muric udara u ledja Kalinica i nikom nista.