Komentari na vest

Zvezda nikad slabija u Milanu, bilo je gotovo pre nego što je zaista počelo

T

TNT

pre preko 2 godine

Obe utakmice su izgubljene zbog trenera koji ne zna da nacrta napad. Drugi razlog je skok u odbrani koji su obe protivničke ekipe imale 60% koski su njima pale za napad 2 i napad 3
M

Markan55

pre preko 2 godine

Mislim da tim nije loš ali igra u napadu je promašena. Kalinić igra ono što nikad nije znao, da kreira napade pa od njega više štete nego koristi.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Hajde da budemo realni. 8 godina se u nas sipa godisnje izmedju 15 i 20 miliona evra i nikada nista nismo napravili, kakve smo sve gotove, skupe igraci dovodili od markusa Vilijamsa pa do Perperoglua, Reglanda i mnogo mnogo njih i sta smo uradili? Nista, top 18. Partizan je institucija kosarkaska, gigant i nikada necemo biti ni blizu njih, nazalost to je nasa realnost i istina boli. Mene prvog rastura, kida, izjeda ali sta cemo. Treba se okrenuti fudbalu jer mi nismo za ovaj sport.
V

Varela

pre preko 2 godine

Partizan dovede Bo Mekejleba iz Mersina i lansira ga u Montepaski Sijenu,dovede Aleksa Marića iz Granade gde je ovaj imao 4 poena po meču i lansira ga u Panatinaikos,dovede Jana Veselog iz Slovana kao škart Olimpije i lansira ga u Wašington,dovede Lorensa Robertsa iz pokojne zvezde i lansira ga u Efes...Ovo su igrači koji su 2010. igrali F-4 u Parizu.E to je sistem i rad.
T

TNT

pre preko 2 godine

Jel si još tu grobaru? Počeo si sam da pišeš kao zvezdaš i sam sebi da odgovaraš. Providni ste kao mala deca.
L

Lopategi

pre preko 2 godine

Kako Čovketu nije jasno da moramo da kupimo pod hitno dva igrača koji igraju za tim i postižu po 25-30 poena. To nam fali. Biće opet Kalemegdan u Maju
C

Cokili

pre preko 2 godine

Na Kalemegdan mozes i sutra...
G

Gist2

pre preko 2 godine

Igraxi koji igraju za tim i postižu 25-30 poena?? Ti se druze bas ne razumes kosarsku
J

Jasno mu je

pre preko 2 godine

Ali nema vise para za privatne klubove...stav drzave.
K

KLJAJICEVO

pre preko 2 godine

Davidovac je ponovo uspeo ostati potpuno nezapazen, I ponovo je postedjen apsolutno svih kritika. Mimo sve igrace na ovoj zemlji. Svaka cast. Kako mu to uspeva sami Bog zna. Valjda je mnogo simpatican. Najvece razocarenje ovog rostera godinama unazad, covek koji stagnira vec 4 godine I uredno cuva svoj status , strasno. p.s. ne pisite mi opravdanja o povredama, muka mi je od toga.
M

Micas

pre preko 2 godine

Potpuno si u pravu..samo tu dodaj sva pojacanja ove sezone,al pazi SVA,neverovatno
A

Au je

pre preko 2 godine

Davidovac je igrač koji je pravio razliku u skoro svim bitnim mečevima poslednjih godina u aba ligu pogotovo protiv partizana, ali jednostavno dečko nema kvalitet da pruža takve partije u evroligi, kao ni dobrić.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Hajde da budemo realni. Svi mi znamo da Zvezdi fale 2 igrača centar i bek šuter i to bi bila sasvim druga priča. Pa još kad se vrate Ivanović i Vajt i to bi bilo to. Ali, Zvezda nema novca za dovođenje ta 2 igrača kako bi mnogi želeli. Zvezda nema budžet od 15M+ evra koliko ima Sns sportska sekcija koja samo Pantera plaća 1,5M evra za sezonu i Ledeja 1,2M evra, pa trenera poznatijeg kao "sve za ljubav" tričavih 1M evra za sezonu. Sa budžetom od 5,2M evra koliko ima Zvezda i sa 9 domaćih igrača teško se nešto više može uraditi u EL. Zato sve snage usmeriti na osvajanje triple krune kao prošle sezone pre svega ABA, na sprečavanje KKP da osvoji titulu Aba i da igra EL što je primarni zadatak svih nas, a Zvezda i Radonjić to mogu. Da opet slavi crveno bela Srbija!
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Што је Диони у фудбалу, то је Холинс у кошарци...
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Evo su najverniji navijaci na svetu. Radonjic, obrana, radonjizam, pa sada sve najgore. Tako i sa igracima, sad ce i kalinica da razapnu za sve pare za neki dan. Nemate vi navijacke kulture ni malo pod broj jedan, a drugo - kosarka=partizan i tu je kraj svake price.
Y

Yolo simeone

pre preko 2 godine

Nejasno da neko ko se bavi treniranjem kosarkasa ko zna koliko godina ne vidi da je Holins najveca truba koja je ikad nosila dres Zvezde. To cak vide i ljudi koji samo vole kosarku a da je nikad nisu ozbiljno igrali.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Sledeće godine igraju kup Anđelije Arbutine.
r

rs 1989

pre preko 2 godine

Koliko boljih trenera na trzistu koji bi Zvezdu dzabe trenirali a mi ovu neznalicu dovedosmo,alimpijevic,vlada jovanovic iz cibone mladi perspektivni strucni treneri bi napravili masinu od ove ekipe,al kome pricati...neki treneri zive od starih zasluga izgleda
G

Gost17

pre preko 2 godine

Nije poenta u treneru..para vrti gde burgija nece..nas Covke je limitiran i to ti je..msm finansijski..ovo je Evroliga..pa vecina ekipa vrvi od skupocenih igraca,mahom stranaca..a mi klot, kao i inace..igramo tu Evroligu revijalno, jer nikad nismo imali tim za nesto vise..cak ni top 16..neka uzmu Grobari titulu i peglaju umesto nas..doveli Obrada, Pantera i dr...neka se okusaju..sledece godine ce biti i jaci. Nas je budzet tanak uvek i samo se dzaba nerviramo..realno kad vidis ekipu, jasno je da nema cestitog beka, a igras EL..sta reci..da ne kazem da nemamo ni 5-icu..pa nas svi i nadskacu..putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas, sto bi legenda Djole rekao..
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Zasto dizati neke tenzije i govoriti zgazit ce mo ih itd?ja bi volio da ih zgazimo ali pobjedice bolji sport je to ne rat.
G

Gent objasnio

pre preko 2 godine

JOVIC, DOBAR CENTAR I DOBAR SUTER,TO JE ONO STO NA TREBA!
G

Gost-PP

pre preko 2 godine

Čist Radonjizam!
G

Gost70

pre preko 2 godine

Manje teretane, a više šuteva na treningu pa možda i bude nešto.
G

Grobari Jug Partizan

pre preko 2 godine

Karma je cudo 15 do 20 miliona evra budzet, Holins Vajt Mitrovic Ivanovic Kalinic Cirbes Wolters starosedeoci, Davidovac Dobric Simonovic Lazic koga ste prodali sem sto ste pojacali budzet dali ste igracima produzetak ugovora.
9

951357

pre preko 2 godine

Ovo ne ide ovako. Ok, i umor, i neigranje nekih igrača, i sve, ali mora da nađemo igrača sa 20+ poena u rukama u spoljnoj liniji, i centra sa još 13+ . poena. Svaka čast za odbranu, trud, sve, ali očigledno je šta nam fali.
R

Rs 1989

pre preko 2 godine

Novi trener ovaj je prevara kao i Vujosevic kod grobara... obojica nista preko uradili nisu mogu samo trenirati kod nas
G

Gostionica90

pre preko 2 godine

Kad je Kalinic postao ovako mekan igrač? Jel su ga pare promenile ili sta? Ona bacanja u nazad kad ga da snajper pogodi, ili padanja u bloku,bas nisam navikao od njega. Uvek je bio onaj igrač sto će da se baci u reklame, da se pobije sa svima, pokaze zube, udje u trash talk da svima... Uzas sta sam gledao večeras
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Od svega toga, sada samo ulazi u trash talk.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Cibers 15kg viska i 2-3 sezone bez kosarke, Simonovic penzioner od pre 2 godine, Lazic zadnji put odigrao dobru sezonu 2016 stalno se prica o nekoj njegovoj dobroj odbrani a on je odigra jednom u 10 utakmica konstantno u statiatici stoji odigrao 15-20 minuta, 0-2 poena, 0-2 skoka i to je to. Od Kalinica pokusavaju da naprave ono sto nikada nije bio, novog Lojda a to rezultira da obavezno ima 4-5 izgubljenih lopti i jos toliko indirektno izgubljenih. Holins, Davidovac i Dobric miljama daleko od forme. Sve u svemu ponavljam EL i ABA ne mogu da se igraju sa rosterom od 12 igraca. Nije mi jasas koncept borbe u ABA ligi da bi igrali EL a onda nam EL nije bitna i tako ukrug. Ako uprava nije sposobna da obezbedi pare za adekvatno ucesce u EL onda ili neka idu ili neka jasno kazu zasto ne mogu da obezbede pare.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Imate vi druze i novca i ekipe, ali struke nemate samo to nikako da ukapirate. Velicate ovog radonjica jadnog on ne zna vise gde glavom udara, napravio ekipu bez glave i repa. Naterao ih je na trcanje, svaka cast, ali ne igra se odbrana samo. I ta odbrana sto je hvaljena, uopste je ne igraju specijalno, vise srece nego pameti sa promaeenim sutevima protivnika i evo kako rezultira sve to. Sad ce da vezuju poraze u el lagano..
M

Mojze

pre preko 2 godine

Jedva cekam derbi, kako cemo vas pokidati
M

Mlohavi Kuzmić

pre preko 2 godine

Jel drtavi Kuzmic dao 5 poena barem?
I

Iskoristio leto

pre preko 2 godine

Vraća se u formu 😂
s

shulz

pre preko 2 godine

Situacija je trenutno dosta losa, povrede, par igraca defintivno nije za ovaj nivo takmicenja, umor je stigao itd.. napad ne funkcioniše nikako. Po meni su rjesenje par otkaza i i dva pojacanja u reketu i spolja neko ko moze sebi da kreira. Ali vjerujte da je duga sezona, i da je bolje sto je ovako sada nego kasnije, pa ko se nadao da cemo posle ovog rasporeda imati bolji skor od 2-5 u EL, budimo realni, jedini pravi kiks je Alba u Bg i djelimicno Monako zbog svoje igre. Puna podrska Radonjicu, bice trofeja i ove godine upamtite!
r

radonjizam

pre preko 2 godine

slikaj te ovo 15-to mesto dok jos mozete . Posle vam niko nece verovati da ste tu bili
T

Te

pre preko 2 godine

@radonjizam Slikaj te se pise sastavljeno... Dakle slikajte... Ajde prvo nazad u osnovna skola
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

Гази фамилијо! РАДОЊИЗАМ!!! Једва чекам 14.11. !!!!!
k

kuku nama

pre preko 2 godine

ugasili smo ga sad celu nedelju ,sad ce kukumakanje od cokija u feljtonima
P

Pfc

pre preko 2 godine

Ovu Zvezdu praši kako ko stigne 😅😅😅
a

agli-kojot

pre preko 2 godine

Baciš 50 trojki na dve utakmice, a ubaciš manje od 10. Matematika je jasna.
O

Ort

pre preko 2 godine

Nasi igraci ne smeju da pogledaju ka kosu cak i kad je istek napada, dok se stranci ispucavaju kako im volja i nikakve sankcije ne snose. Da se jedan domaci igrac veceras ispucavao kao holins, taj bi bio zakovan za klupu mesec dana. Strasno i zalosno kakva pojacanja dovode i u fk i kk.
O

Ort

pre preko 2 godine

Nasi igraci ne smeju da pogledaju ka kosu cak i kad je istek napada, dok se stranci ispucavaju kako im volja i nikakve sankcije ne snose. Da se jedan domaci igrac veceras ispucavao kao holins, taj bi bio zakovan za klupu mesec dana. Strasno i zalosno kakva pojacanja dovode i u fk i kk.
d

de markus nelson

pre preko 2 godine

pozvati sakotu da trgne malo tim, ovo je ocajno
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Imali smo katastrofalnu 1/4 gde smo postigli mizernih 6 pts, a primili 24 pts, ali to nam se dešava evo već treću tekmu za redom u EL, gde protivniku dozvolimo da napravi veliku razliku i odlepi se u jednoj četvrtini, na primer sa Albom 2/4 gde smo izgubili sa 15:25 i sa Monakom 1/4 gde smo takođe izgubili 21:12, onda se juri velika prednost sa skraćenim rosterom, gde naravno nemamo snage da stignemo razliku zbog tog istog skraćenog rostera. Večeras naš bek, ej bek šuter Holins sa šutom iz igre 1/10, osim poraza ništa drugom nismo mogli da se nadamo, jer čovek ne može da se sastavi i definitivno nam fale ti poeni beka šutera koji može da da oko 20 pts, a mi takvog beka šutera nemamo u ovom trenutku, a učinak trojki nam je ove sezone katastrofalan i mizeran, večeras 4/21 19%, sa Monakom još gore 3/21 14% i Albom 6/25 24% u EL, mada i u ABA ligi je očajan šut za 3 poena, promašuju se ceo obruč , pa čak ni lopta ne može da dođe do prvi obruč, prošle sezone smo barem te trojke pogađali po meču preko 10 trojki, a ove sezone kanal za 3 poena.
Y

Yox

pre preko 2 godine

Vi ste bruka Srbije
F

Familija

pre preko 2 godine

Oooooooooo vi ste stoka ruglo grada I SRBIJEEEEE zato vi nijednu pesmu nemate već kradete tuđe pesme a i stihove oooooo vi ste stoka ruglo grada i Srbije odani ste svome klubu ali za pare kad vas neko dira vi zovete žandare oooooooooo vi ste stoka ruglo grada I SRBIJEEEE
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Zasto mi se komentar ne objavlja! Pa i komsije su svesne da je MILAN dobio rutinski sa pola gasa! Davio ih 40 min, nije zeleo da ih pregazi! Do revansa mora OSTOJA da ih oslabi jos malo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m

morinho

pre preko 2 godine

uprkos nedostatku igraca(i drugim timovima fale)okave vodjenje tima je katastrofalno. radonjic je nedorastao za evroligu.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Prosirite precnik koseva na 1 metar...Nema smisla, dajte da i Zvezda nesto pogodi. Sram vas bre bilo, gomila luzera na okupu, a ne tim.
N

NN3

pre preko 2 godine

Što se tiče Holinsa.... nemoguće je da čovek preko noći zaboravi da igra košarku. Ko ga je pratio u Zenitu i prethodne 2-3 sezone, zna kako čovek zapravo igra i kakve ima mogućnosti. Očigledno nešto dobrano ne štima u igri i u koheziji u timu, pa se to i ogleda u nenormalnim šutevima Holinsa koji lomi table.. ne može preko leta zaboraviti da igra košarku, u Zenitu je one prve sezone bukvalno bio njihov glavni igrač kad su bili hit.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Zna se ko je bio glavni igrac Zenita - Pangos. A iza njega su bili Gudaitis i Baron. Hollins je imao prosek oko 8p u EL. Informisi se. Ne bi ga Zenit pustio da valja. Pangos im je otisao u NBA.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Da je bio glavni igrač ne bi ga otjerali nego bi i sad bio tamo. 😁😁😁
G

Gost zenita

pre preko 2 godine

Drugar, on je u Zenitu bio treći bek i ulazio je povremeno u igru. O čemu ti pričaš?
N

NN3

pre preko 2 godine

A kad se setim komentara od prošle sezone, kako mnogima ne valja Lojd jer ''siluje'' i ne postoji u neizvesnim završnicama. Pa kur** bih odsekao sad za Lojda u timu i takav tip igrača.. Ove utakmice protiv Igokee, Albe, Monaka i Milana su ponižavajuće, dno dna, ekipa ne može da pređe 70 poena, u ovoj ekipi skoro niko ne zna kreira sam sebi poene, ofanzivno je žalosno gledati ovaj tim. Mislim da računajući i ABA i EL, pa i pripremne utakmice, sve celokupno, mi nismo na preko 30% za 3, što je sramotno.
Ј

Јован 84

pre preko 2 godine

Звезда дефинитивно игра најружнију кошарку у Европи.Радоња прочитан као буквар.Све се своди на рагби одбрану,константни притисак на судије,напад је толико стерилан да је то просто невероватно.Милиони и милиони бачени у празно.
J

Jel tako?

pre preko 2 godine

Jel to pricas o svom idolu Vujosevicu?
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Pa oni su veceras igrali grublje od Zvezde,ako si gledao,onda ti komentar nije na mestu.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Situacija kada gubimo 13 razlike u 5 minutu prve cwtvetine a kao odgovor na to ulazi vrsni bek Lazic govori vise od 1000 reci gde smo mi u odnosu na EL.
A

Andoni

pre preko 2 godine

@ZvezdaSrb Zasto je glupo pitanje? Uporedjivati LS i EL je glupo. Od LS timovi kao zvezda,partizan mogu da prezive i da uloze u nove igrace jer su takve premije. Od EL klib ne moze da zivi od ucesca, da skrpi za ugovore igraca itd. Zbog toga se i bune klubovi sa A licencom i hoce da smene Bartomeua jer im nista ne daje, sem samog ucesca u EL, a od toga nema leba. Em je postala dosadna EL em klubovi nemaju neke benefite od nje.
Š

Šampioni

pre preko 2 godine

Šegi, Laza, Kalina, Simon, Cirbi, Mitar, Kuz, Deda, Uskok, Džoni, Voltra, Hola i Dejo zaslužuju podršku na svakoj domaćoj utakmici pogotovo u Aba! 13.11. da napunimo Pionir!!!!
L

LeoLajke

pre preko 2 godine

Biće to ok,jednostavno za tri nedelje je odigrano devet utakmica u dvadeset i jedan dan!Koliko je Partizan odigrao utakmica i to protiv autsajdera za dvadeset jedan dan,četri!
z

zivota mi

pre preko 2 godine

duze ja izdrzim ispod vode bez vazduha nego vi na tabeli EL iznad 15-og mesta

Sliks17

pre preko 2 godine

Izgubi Barselona 20 razlike sa 5x vecim budzetom a da ne izgubi Zvezda. Jednostavno ritam je takav, ubija psihicki i fizicki. Onaj ko je napravio kalendar svakako nema veze sa kosarkom niti je ikad sutnuo loptu na kos, ali sta je tu je. U EL jednostavno kako krene tako ide, cist primer Efesa, Zalgirisa... koji su prosle godine bili vise nego dobri, Efes i osvojio. Svakako dobro je da se pobijemo sa svima i igraci napreduju jer igraju sa boljima od sebe. Bice sve to dobro. Napred Zvezdo.
S

Slepi kod ociju

pre preko 2 godine

Ko ce da napreduje: Cirbes, Simonovic, Lazic, Kuzmic ili Davidovac?
D

Daleko bilo

pre preko 2 godine

Bože hvala ti što ovaj Kalinić nije došao u Partizan. Čovek je rođen za beka. Rukometnog.
R

Realnost

pre preko 2 godine

Iz aviona se vidi da nam fale igraci(plej,bek suter i centar) bez ta pojacanja vratice se zvezda nazad u 2012.samo se traze neki izgovori povrede,traze formu itd.....sve jedno te isto slusamo svaka 3 dana.covke umesto da trazi pare i pojacanje on se bavi sa kss(jesu80% partizanovci).teren je jedino merilo.ove pare sto kkp ima to je trebalo pre 3 god da dodje u zvezdu ali covke se pravi pametan
R

Raul

pre preko 2 godine

Jos 4 igraca da dovedete🙄 Poskupece zejtin
a

arhitekt

pre preko 2 godine

Holins. Ja mislim da je vreme za rastanak još večeras.
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Ma bitna je aba liga! Valjda da bi opet sledeće sezone igrali Evroligu koja nije bitna,a i sledeće sezone će biti bitna aba liga,da bi one tamo godine igrali Evroligu,koja nije bitna. Ludilo!
Z

Zeleni

pre preko 2 godine

Partizan bi bio u top 8 a sta mislite bile zvezda osvojila ovaj sistem eurocupa odma u 1/8finala bi kuci papa ovo je bruka ko igra euroligu
D

Djuraaa

pre preko 2 godine

Na osnovu cega si to ti zakljucio da bi Partizan bio u top 8? Mozda na osnovu Krke,Zadra i Splita? Smesni ste
a

abc

pre preko 2 godine

Ne bi bio partizan u Top 8, sa ovim timom, bez pojačanja, partizan neće osojiti ništa.
G

Gost023

pre preko 2 godine

Prosto, na ovo treba gledati isključivo kao na karmu. Dovedeš prošle godine vrhunskog trenera, koji zna vrlo dobro šta znači Crvena zvezda i koji bi dao sve za istu i ne daš mu ni priliku da pokaže šta zna. On je služio samo kao pokriće, da kad se dovede Radonjić ne nađe neko da kaže pa što Saša nije trener. Od samog starta, još na poluvremenu prve utakmice protiv Fenerbahčea krenula je negativna kampanja kako ništa ne valja. Saša je tražio Kalinića, Uprava je poručila da nema para, da se ti snalazi sa kojekakvim Hallom iz Patrasa. A sad se odjednom ima i za Kalinića i za Hollinsa i za svakog na kojeg se prstom pokazalo. Izmišljene su neke ambicije o Top 8, F4... I pod takvim pritiskom čovek je imao pristojnih 5-11 gde da je publika bila dozvoljena skor bi bio minimalno 7-9, što je i više nego korektno sa onom ekipom. Oterao si ga, doveo Radonjića koji je sa istom ekipom imao još lošiji skor. Naravno branjen je svim mogućim sredstvima, botovima, "nezavisnim" komentatorima i novinarima, čekajte da on sastavi ekipu biće avion. Evo vidimo kako (opet) kida... Sa timom po njegovom ukusu. Kažete uzeo je ABA ligu, pa to bi i Saša uradio, samo nije htelo da se dozvoli da on bude taj koji će podići pehar, već je bio cilj da se oblati u zvezdaškoj javnosti kako bi uprava i novi trener mogao raditi bez pritiska. I sada ovo je samo karma. Kako činiš tako ti se i vraća.
E

Eh

pre preko 2 godine

Taj isti Obradović je odbio Nemanju Nedovića, pa je posle toga doveo Ročestija. Taj isti Obradović je pustio Štimca, koji je tad igrao brutalno, da bi doveo Terija. Taj isti Obradović nije bio sposoban da dovede pleja, pa je doveo Hola, koji po meni nije bio loš, ali nije za prvog pleja. Radonja uzeo tim iz očaja, vratio Noka i osvojio sve što je mogao. Jedina dobra pojačanja Obradovića su Lojd i Volden. Veoma mi je žao što Radonja nije ostavio Voldena, štaviše on se uklapa u Radonjin sistem. Ali je pitanje što nije ostao i što ga Radonja nije nagovorio da ostane
G

Gostttt

pre preko 2 godine

To je Taj radonjizam...
o

odbrana

pre preko 2 godine

mi smo Zvezda mi smo odbrana
Z

Zasluženo

pre preko 2 godine

Polako se Zvezda namešta da bude tamo gde smo navikli. Trenutno je 15 na tabeli i grabi ka svom 17 mestu ! 😂😂😂
S

Sta reci...

pre preko 2 godine

Jel gore biti 17 u evroligi ili 7 u aba ligi?
p

podesen

pre preko 2 godine

G17+ taman tu negde
A

AR

pre preko 2 godine

@sta reci... legendo vi ste ispali, ponavljam ISPALI iz Aba lige...je l to sramota ili sedmo mesto hahaha
G

Gost za Ar

pre preko 2 godine

Jedini ko je ispadao iz lige je tvoj Partizan,Zvezda nikada nije ispadala,dzabe lazes.
C

Cartel

pre preko 2 godine

Neka mi Neko objasni zasto igramo EL? Nema zarade,Nmz nikog da pobedimo,Trosimo se bzvz sto ostavlja posledice na igre u Aba...
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Mnogo glupo pitanje, to je isto kao da pitas sta ce zvezda u Ligi sampiona u fudbalu.
p

podesen

pre preko 2 godine

Kada je Dule najuren delije pitale gde su pare Partizanu od 12 evro liga.Sad pricaju nije isplativo,ajde dogovorite se,da li je pre bilo a sada nije ili nikada nije.
C

Cartel

pre preko 2 godine

Pa u fudbalu dobijaju novac za to u basketu su smesne cifre Ali vidi se da pojma nemas

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Ovaj racuna fudbal gde su milioni i Evropski basket koji je 4 NBA liga.
V

VladaTT

pre preko 2 godine

Osamnaest poena u dve četvrtine. Pa naši vaterpolisti toliko golova daju kad su dobro raspoloženi!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Najjači komentar, svaka čast. Potpisujem 🤣🤣🤣
P

PrepaidKartica

pre preko 2 godine

Da li ima negde da se kupi Zvezda prepaid mts kartica, pitam za druga, hocu da pomognem klubu?
K

Kakav car

pre preko 2 godine

Radonja okupio staru ekipu, ne računajući da su svi 5 godina stariji. Sad se svi nešto čude što ekipa posle utakmica na svaka dva dana liči na gerontološki centar.
Z

Zez

pre preko 2 godine

Opasan Ibra:)))
O

Okei

pre preko 2 godine

Ne moze se bez suta za tri poena igrati sport koji zovemo kosarka..
M

Milojee

pre preko 2 godine

Gospodine Dejane Radonjicu, volim te kao rodjenog oca, ali ajde da se pogledamo u oci i da priznamo da ovako vise ne ide! Dosta je bilo demagogije,umora, povreda...Izadji lepo i reci nema se para, igramo sa igracima u skladu sa svojim mogucnostima, a ne da se tu prosipa neka pamet! Niko ti nista ne bi zamerio! Ekipa nam je realno krs! Igraci poput Lazica,Simonovica,Cirbesa,Uskokovica,Lazarevica,Davidovca,itd su realno za borbu za plejof ABA lige. Sve je to u redu, imaju neku hemiju, bore se...pa i ja bih se borio i igrao za dzabe ako treba, al to nije to! Mi nismo sposobni da pogodimo trojku kad nam je igrac sam u krugu od 3m...sta dalje da pricamo!? Ti si iskljucivi krivac za selekciju igraca. Ti trazis profil igraca, a sa ovim profilom igraca, mi nema sta da trazimo! Dovedi 3 divljaka koji su sposobni u svakom trenutku da daju kos i ukombinuj ih sa tvojom odbranom, zato trener sluzi! Dzabe nam tvoja odbrana kad mi ne mozemo 70 poena nikom da damo! Menjajte nesto dok nije kasno, ili izadjite lepo i recite nema se para, sezona je za nas zavrsena i da se vise ne nerviramo!
H

Hjkddt

pre preko 2 godine

Sta bi sa onim "kupujmo domace"? Skoro svi koje si naveo su Srbi.
G

Gospodin Dejan Radonjic

pre preko 2 godine

Evo priznajem ti. Sve si u pravu. Oprosti mi.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Zvezda nema sredstava da bude konkurentna kada se igraju tri utakmice nedeljno, racunajuci ABA ligu. Svake sezone isto, niko ne uci iz gresaka. Sezona u EL se posle 5-6 kola svede na puko ucestvovanje, bez ikakvog rezultatskog znacaja.
E

Exe

pre preko 2 godine

Dokle god se ne dovede suter ovako ce i biti.
T

TNT

pre preko 2 godine

Hoće to, kada nemaš trenera da nacrta napad.
D

Delija Vranje

pre preko 2 godine

Milano dao manje od 80 poena. To je taj difens zvezde. Bravo
K

KROJF

pre preko 2 godine

Za one što se iščuđavaju u vezi Kalinića.Čovek nije Leri Bird.Fizikalac bio i ostao.Ako se postavi akcija za njega u redu sam NE MOŽE.Nema kreativnost umeće kako god.Spoljna linija nema nikoga ko može sam da nešto uradi.Kako se došlo do toga pitanje je.Zvezda godinama posrće u Evroligi Radonjić se uklopio u sivilo.Terali ste i OBRADOVIĆA ALIMPIJEVIĆA GAVRILOVIĆA TOMIĆA ŠAKOTU.Nije Radonjić prvi a ni poslednji
A

AR

pre preko 2 godine

Izuzetno lose...ali ide vam serija Panata i Asvel kuci, pa Baskonia u gostima i Uniks kuci...tu bi trebali 2,3 pobede da povezete. Ovo sto sad igrate nije nivo ni Evrokupa
S

Segitrojka

pre preko 2 godine

Asvel ce vas zgaziti

Sliks17

pre preko 2 godine

Nije, al ne igrate ni vi 4 utakmice nedeljno
N

Nastavi niz

pre preko 2 godine

Monako,Surdulica,Milano...
G

Gosthhh

pre preko 2 godine

Kragujevac-uskoro :-)
C

Ce Gevara

pre preko 2 godine

Ovo je tuga...cemer...jad!!!
M

Milfad delija Tutin

pre preko 2 godine

Zno sam da ce se ovo desiti. Na zalos placamo danak gustomu rasporedu i teskijem protivnicima ko i nacinu igre koji forsira Radonja koi je kod naroda popularan ko Radonjizam. Igramo cvrsto igraci se puno trosu i crpu i bilo je za ocekivati da ce doj do fizickoga i emotivnoga praznjenja. Ne ocekujem neki vidni napredak sa ovijem nacinom u igru i bez promena u roster. Vako nismo konkurentni ni u jednoj lizi.
B

Buac

pre preko 2 godine

Radonjizam
O

Orso

pre preko 2 godine

Sad dolazi laksi raspored napokon! Ovo se ocekivalo, igramo u NBA ritmu, a imamo i povredjenih igraca.. Docice to sve na svoje! Bice to opet ona stara Zvezda u Maju na Kalemegdanu!
G

Gosttttt

pre preko 2 godine

Pocinje i ranije sezona na Kalisu, cim malo grane sunce, eto vam penzosa, cekaju da opicite partiju saha.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Jad i beda. Idemo dalje...
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Majstori koji selektirate ekipu, pa Radanov je Majkl Džordan za ovog Holinsa. Razumem da nemamo para za skupa pojačanja, ali vi ste stvarno diletanti kad dovodite neka pojačanja a odričete se boljih igrača koje imate. Ovo postaje negledljivo više.
n

nba

pre preko 2 godine

dobro sta fali jes da opet nisu 65 prebacili al bar su 60 prebacili Hahahahahahahahhaahhahahahahaha
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Kriminalna igra, nadam se da vas necu vise gledati u evroligi da se brukate!
G

Gost9

pre preko 2 godine

A htela je ona u Ligu šampiona, ne ide, ne ide...
g

gostttre

pre preko 2 godine

Bar nemate mnogo stranaca, sta vas briga. Niko ne moze da vam oduzme borbu za top 16
G

Gost1978

pre preko 2 godine

zbijajte redove, krece top 16 battle